Opublikowano 10 września 201014 l A Black_Medusa niech żałuje, ze go nie było ;f Na szczęście świat się jeszcze nie skończył .. Pozostała nie jedna growa impreza, na której przyjdzie nam obalić to i owo. Tymczasem czekam na start bloga i kilka obiecanych w nim tekstów vide "Jak złożyć konkretny zestaw Rock Band 2"
Opublikowano 10 września 201014 l Autor Oczywiście, że to nie koniec świata, ale jest czego żałować A blog już wystartował, ziom. Relacji z XFD nie ma, jak nie było, za to jest chociażby relacja z WCG i artykuł mojego autorstwa o Xbox Night Polecam sprawdzić na plxc.pl Właśnie, kroi się jakieś XBN z okazji premiery Halo nowego i Kinecta. Trzymam rękę na pulsie, także spokojna głowa A artykuł o gierkach muzycznych będzie i to niejeden - planuję właśnie całą serie wpisów. Edytowane 10 września 201014 l przez Keymaker
Opublikowano 11 września 201014 l Aaaaa, w ogole chcialbym z tego miejsca serdecznie pozdrowic typa, ktory po FunDayowym turnieju Band Hero po prostu ukradl konsole z gra :potter: Jesli to czytasz to wiedz, ze mozesz byc z siebie dumny - jestes geniuszem zla serio, odechciewa sie cokolwiek organizowac w obliczu takich sytuacji, zlodzieju yebany A ja myślałem, że flaga to szczyt możliwości tychże ludzi. Na szczeście flage Lucek odzyskał. Ty też bądź bohaterem w swoim domu
Opublikowano 11 września 201014 l Dzisiaj na Allegra pokazali Ciebie Keymaker akurat jak opierdzielasz pierogi na Fun dayu hehehe.
Opublikowano 11 września 201014 l No a to podobno inni opieprzali kiełbasę Mani - ale kijek zabrali... No ale Lucek bohaterem jest!
Opublikowano 11 września 201014 l Autor Dzisiaj na Allegra pokazali Ciebie Keymaker akurat jak opierdzielasz pierogi na Fun dayu hehehe. Poka, poka. Przepraszam, że nie ma jeszcze mojej obiecanej relacji, ale za dużo ostatnio piję i jeżdżę samochodem po zakorkowanej Warszawie, stąd opóźnienie !
Opublikowano 12 września 201014 l Lucek nawet w nocy do sąsiedniej wiochy po wódę jeździł. Istny heros nad herosy. Należy mu się laur FunDaya
Opublikowano 29 września 201014 l Autor HA !!!!! NARESZCIE ! TO ŻYJEEEEE !!! MOJE WSPOMNIENIA Z XBOX FUN DAY 2010 Dopiero co skończyłem, a zacząłem pod północ, także nie bijcie za błędy !