Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption

Poziom trudności Trofeów (Made by SłupekPL - TM) 76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharków w RDR? (Made by SłupekPL - TM)

• - Greenhorn (Bardzo łatwe)
    • - Buckaroo (Łatwe)
    • - Gunslinger (Średnie)
    • - Legend (Trudne)
    • - Clint Eastwood! (Bardzo trudne)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 346
  • Wyświetleń 26,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tak, tak, oczywiście, że tak ;]   Nie pisałem bo zapomniałem ;] oczywiście, że casual albo normal akurat w wypadku czyszczenia gangów.

• Gość Orson
    Gość Orson

w rzeczy samej, tylko dwa aspekty:   1 walcz w środku , nie na zewnątrz (podobno na zewnątrz czasem nie zalicza)   2 nie bij pracowników salonów (bo to nie ładnie he he; pozatym nie zaliczy ci ich

• Ja jak zawsze bo nigdy nie umiem na kogoś trafic, chyba że w jakimś mieście się spotykają wszyscy

Opublikowano

Panowie dopiszcie mnie do listy jak mozna, z brakujacych pucharkow chcialbym dokonczyc ponizsze:

Slow on the draw, the quick & everyone else, go team - oczywiscie jak komus cos tam brakuje to z checia pomoge. HS tez jest.

PSN ID: Danielskii

Opublikowano

Dobra to żeby się nie pogubić proszę o dopisywanie się do listy. Sobota, godzina 20.

1. schab0795

E: Fajnie jakby dołączył ktoś mocno ogarnięty, kto już ma te trophy i by nas pokierował. Szybciej by poszło :whistling: ok jest Rozi :thumbsup:

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

Dobra to żeby się nie pogubić proszę o dopisywanie się do listy. Sobota, godzina 20.

1. schab0795

2. Rozi

Opublikowano

ROZI gimme so mo!

yeah slip moe squad!

co nie zmienia faktu że ja mam te trofea i RDR to gra roku, ale z najtmarem nie bede grał!

Opublikowano

1. schab0795

2. Rozi

3. Danielskii

Edytowane przez danielskii

Opublikowano

1. schab0795

2. Rozi

3. Danielskii

4.Szymon-1996

Opublikowano

1. schab0795

2. Rozi

3. Danielskii

4.Szymon-1996

5.igor67 (psn igor-pff)

Opublikowano

1. schab0795

2. Rozi

3. Danielskii

4.Szymon-1996

5.igor67 (psn igor-pff)

6. Neo3016

P.S.-Fajnie ze sie nas tylu uzbieralo.Jeszcze 2 osoby i bedzie pelne posse :teehee:

Edytowane przez Neo3016

Opublikowano

ja czekam właśnie na grę, jeśli do soboty przyjdzie to również chciałbym zrobić to trofeum

psn id: pidzem86

HS brak

Opublikowano

Ja chciałbym powbijac prawie wszystkie trofea multi oprócz 50 lvl ;) moglibyśmy się spotkać wcześniej o 18 na przykład.

Opublikowano

mi to piatek i sobota to bez różnicy tylko w sobte nie mogę do 12:00 po to juz rybka

Opublikowano

Przed 20 to mi nie pasuje. Nie kombinujmy już lepiej bo się wiara pogubi. Spotykamy się o 20. Wbijamy trophy i idziemy spać :potter:

Opublikowano

Jakie spać jakiś meczy będziemy musieli strzelić gra się nie kończy tylko na jakiś po(pipi)anych trofeach to tylko przystawka

Opublikowano

A gdzie się spotkamy (bo gra nas "wyrzuca" w losowy teren chyba tak?)? Jeszcze nie ograłem multi w ogóle. I jak już będziemy to co mam nacisnąć bo ja pierwszy raz chyba będę przez multi :D

Opublikowano

Ktoś wyśle Ci zaproszenie. Wystarczy zaakceptować.

Opublikowano

Włączasz noramlnie grę chyba kwadrat w menu tym początkowym ładuje ci się freeroam a potem to już cislasz select R1 by przewinać do listy grajacych gracyz na freeroam klikasz trójkat pokazuje ci się lista twoich przyjaciół i będzie koperta przy jednym z kumpli który cię zaprasza i klikasz i akceptujesz i automatycznie ciebie przeżuca do kolegi ;)

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko że nic z tej ustawki nie będzie. Dzisiaj podali że najwcześniejszy termin przywrócenia PSN to 4 maja. Czyli co. Sobota za tydzień? :whistling:

Opublikowano

Raz ze powiedzieli ze przywroca "pewne" funkcje (wiec moze nie byc mozliwosci grania online tylko np dostep do pss) i Dwa ze pewnie znowu przesuna date przywrocenia psn.Najlepiej bedzie jak sie po prostu umowimy na pierwsza sobote tuz po przywroceniu PSN,w przeciwnym wypadku bedziemy zmuszeni co chwile przesuwac date ustawki i niepotrzebnie zasmiecac ten topic.

Opublikowano

Zgadzam się na 1 wsza sobotę po przywróceniu psn. Poza tym możemy się spotykać częściej żeby pograć

Opublikowano

Nie wiem co to znaczy jbc. Ale mi też pasuję w pierwszą sobotę po postawieniu PSN.