Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Turniej w Forza Motorsport 3

Featured Replies

Opublikowano

2008 Porsche 911 GT2 (997).

Standardowy indeks wydajnosci czyli A590.

mam rozumieć ze jakikolwiek upgrade pojazdu jest zabroniony?

jak tam czasówki - u mnie po kilku okrążeniach 01.59.xxx

myślę że 01.52.xxx będzie do osiągnięcia

• Odpowiedzi 776
  • Wyświetleń 52,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• awaryjny liderboard:

• marbel007- masz racje z tym ''a3 do a1''. mój błąd (pozostało mi po pierwszej części (tam był taki podział)). już to zmienilem wygrany z danego etapu wybiera kolejny event ( trasa/ pojazd/ klasę) pu

Opublikowano

Upgrade dozwolony przy zachowaniu standardowego indeksu wydajnosci...czyli jak zawsze ^_^

W poniedzialek przed podaniem pojazdu/trasy zrobilem ok 5 okrazen z czasami ok 1:58,5.

Mysle ze ciezko bedzie z tym 1:52...stawiam na 1:54 w czolowce.

Opublikowano

ja zazwyczaj urywam ok. 5 sekund z moich pierwszych przejazdów co daje mi 3-5 miejsce. pośmigam na seryjnym a później sprawdzę jak to będzie wyglądało z modyfikacjami.

czułem w kościach że będzie tor Silverstone :)

Opublikowano

Jako ze forum padlo na dluzszy czas musimy ustalic nowy deadline na ta runde :rolleyes:

Opublikowano

A jak tam u Was z czasami?

Ja wykręciłem 1:55,288. Części i ustawienia full standard. Ogólnie grałem bardzo mało.

http://i48.tinypic.com/59xx8n.jpg

Tak w ogóle, to muszę czasowo zawiesić swój udział w turnieju, bo mam remont w domu i cały sprzęt musiałem powynosić.

Jutro podjadę do brata i u niego trochę w Forze pogram, więc postaram się czasówkę nieco jeszcze poprawić.

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Od tygodnia nie gralem wiec moj czas sie nie zmienil...1:54,548

Edit. pogralem jeszcze chwilke i urwalem ponad 0,2s

Ostateczny czas to 1:54,305

vxc8sk.jpg

Na waszym miejscu nie czekalbym do ostatnich minut z podawaniem czasu zwazywszy na to ze forum ostatnimi czasy lubi platac figla :P

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Magik - Ty jesteś po prostu niemożliwy :P

Specjalnie dziś pojechałem do brata by spróbować pobić Twój czas... no i pobiłem. Teraz wchodzę na forum by go zapodać, a tu zonk... Magik też czas poprawił :lol:

Czas ostateczny 1:54,531

http://i45.tinypic.com/2ccqjkl.jpg

W kolejnej rundzie raczej na 100% udziału nie wezmę (remont domu i inny czas pracy mój i mojego brata, więc u niego nic nie pośmigam).

Opublikowano

zaryzykuję :D

przypominam że na prośbę bodajże marbela007 czasy podajemy do godz 22.00

01.54.593

3o0rd4cjtwefi1c5ve_thumb.jpg

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

A ja niestety Wam powiem, że po awarii forum mi się odechciało w ogóle ścigania. W ubiegłym tygodniu nie wiedziałem jakim samochodem jeździć i ciągle chciałem wbić na forum. A teraz to już nie mam czasu, bo trochę mi obowiązków przybyło :( Szkoda. Może kiedyś, ale obecnie to nie mam czasu w ogóle porządnie pograć, a co dopiero kręcić kółka do turnieju :(

Opublikowano

Najpierw Orion teraz Michal i Marbel...zostanie na tym ze bede sie scigal tylko z Mackiem i moze Krzyskiem. Chyba pora zakonczyc ten "turniej" :ermm:

Opublikowano

1. Magik 01.54.305

2. Michał102 01.54.531

3. maciekww28 01.54.593

Z racji braku chętnych bo brania udziału w kolejnych rundach, turniej zostaje wstrzymany aż do odwołania

podsumowanie ostatniego zadania + aktualna punktacja - post #3

Opublikowano

Szkoda ze bylo tam malo uczestnikow...mimo wszystko calkiem przyjemnie mi sie pomykalo, poziom byl imo bardzo wysoki :thumbsup:

Moze kiedys powtorzymy to przy okazji innej gry...moze FM4 :P, a moze F1 2010 jesli gierka da rade :lol:

Opublikowano
  • Autor

Ja wracam na 100%. Wszystko się ułożyło i wracam ze zdwojoną siłą i potrójną motywacją. W lipcu kupuję kółko i zacznie się dopiero mayhem. Może pierdzielniemy rundkę jakąś S klasą na Nurburgring czysto rekreacyjnie ?>

Opublikowano

runda była całkiem, całkiem - pierwszy raz zrobiłem wyścig na skrzyni manualnej (zawsze waliłem na automacie) i od razu urwałem ponad 1,5 sekundy

n-ring + s-ka --> pasuje

Opublikowano

maciekww28, z czasem będziesz urywał nawet więcej :thumbsup: w FM2 grałem ciągle na automacie i z czasem się to nudziło(trzymać tylko gaz i czasem hamulec), od Trójki zacząłem jazde z manualem i daje mi to więcej frajdy(a i czasy uległy poprawie).

Jestem chętny na zielone piekło S klasą :diablo:

Edytowane przez Cr@sh

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że nie każdy ma car pack, tak to byśmy walneli rundkę GT-R - em :):blush:

Później podam wóz, jakoś koło północy, wtedy będę miał chwilę aby odpalić Forze.

Dobra mam

Porsche Carrera GT 2003 - zero jakichkolwiek modyfikacji :)

Edytowane przez orion50

Opublikowano

ja nie posiadam

2 kółeczka na szybko - 07.52.766

heh, carrera nie posiada animacji tylnego skrzydła - to już pgr2 ją posiadało

Opublikowano

Ja pojeżdże dopiero jutro. Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz - czy liczą się tylko czyste przejazdy bez "trójkąta" ? nie chodzi mi o jakieś chamskie ściananie zakrętów tylko gdy np. za daleko przejedziesz kerba i zaliczy to jako "trójkąt" ?