Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Two Worlds II: The Temptation

Featured Replies

Opublikowano

Fajna gra ale nie dopracowana np w dalszej czesci gry tekst idze w jedna strone a gadaja co innego.I nici z zapowiadanych 120 godz grania, 42 godz i full zaliczone

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Reality zamiast za dodatek, niech się weźmie za spatchowanie podstawki - ukończyć jej nie mogę bo gra się wiesza przy wejściu na kilka obszarów niezbędnych do realizacji nawet głównego wątku. Bo to, ż

Opublikowano

Nie wiecie przypadkiem, czy w angielskim wydaniu znajdę napisy PL? Bo po aukcjach na allegro wnioskuję, że w niemieckim są. A różnica pomiędzy wydaniem PL a ANG to jakieś siedem dych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest w menu tej gry jakis kalibrator ekranu?Szukalem i sie nie doszukalem.Czesc z liter z napisow z lewej dolnej czesci ekranu wychodzi mi poza niego :( Gram na X360...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapraszamy do wzięcia udziału w testach najnowszej gry Reality Pump, dodatku do Two Worlds II - Pirates of the Flying Fortess. Testy odbywać się będą od 13.06 w Krakowie. Do uczestnictwa w testach konieczne jest dysponowanie wolnym czasem w tygodniu (pon-pt, od godz. 10 do 17) oraz ukończenie 16 lat.

Zgłoszenia przyjmowane są wyłącznie przez adres mailowy: testy@realitypump.pl W zgłoszeniu prosimy podać terminy, w jakich będziecie mogli uczestniczyć w testach.

Przed wysłaniem zgłoszenia prosimy o zapoznanie się z regulaminem testów:

http://www.realitypump.pl/pl/images/cms/pdfy/regulamin.pdf

Oficjalna zapowiedź gry:

http://www.realitypump.pl/pl/twii-pirate...g-fortress.html

Wydarzenie na facebooku:

http://www.facebook.com/event.php?eid=177929795595626

Dodatkowo uczestnicy otrzymają koszulki "Two Worlds II Testing Crew":)

Opublikowano

Reality zamiast za dodatek, niech się weźmie za spatchowanie podstawki - ukończyć jej nie mogę bo gra się wiesza przy wejściu na kilka obszarów niezbędnych do realizacji nawet głównego wątku. Bo to, że prawie wszystkim się wiesza po wyjściu z teleportu (zwłaszcza na Rozstajach Królowej - chyba nie zapomniałem nazwy) to przemilczę z litości. Tak jak o wielu innych bugach i braku optymalizacji.

Edytowane przez milekp

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam spory problem:

Jestem w momencie gdy zabieram te miksturki przed ostatnim bossem i wchodzę do teleportu.Czy jest możliwość zawrócenia w celu wbicia lvl bo jak na razie nie daję na 38 lvl rady z tym smokiem , który zabija mnie 2 kulami ognia i wielkimi golemami(pojedynczo są ok ale widziałem na filmikach jak 3 na raz są i te kule z nieba ogniste więc na pewno mnie ubiją.Co najgorsze mam wojownika a słyszałem że jest strasznie słaby w porównaniu do maga

Opublikowano

Ale moim zdaniem, level nie ma żadnego znaczenia przy walce

ze smokiem bo nie masz z nim bezpośredniego kontaktu - rozwali cię jedną albo dwoma kulami, niezależnie od poziomu. Tych kul trzeba unikać i strzelać z kuszy w odpowiednim momencie - czyli strzał i noga za jakiś murek. Smok ma ustalone sekwencje, które zauważysz i będzie łatwo. To samo tyczy się golemów - są ciężkie i powolne, jeśli dajesz radę jednemu, dasz też trzem.

Przed wejściem w portal stwórz sobie jakąś miksturę ochrony przed ogniem ale wydaje mi się, że mi to zbytnio nie pomagało.

Ja też miałem wojownika i nie uważam, że był słaby ... Nie panikuj i nie martw się na zapas :yes:

Edytowane przez milekp

Opublikowano

Najprawdopodobniej nie zauważyłeś jednej, starej tablicy zleceń, która znajduje się w Gardzieli, w tej zniszczonej osadzie na północy (niedaleko Starego Uniwersytetu). Jest tam kilka zleceń pozwalających dobić do 100%.

Jednak, uważaj, bo ja miałem lekkiego buga z tym związanego - gdy weźmiesz zadania z tablicy nie otwieraj ich w ekwipunku, tylko najpierw przeczytaj je w dzienniku zadań (będzie tam hasło, że są stare i masz spróbować je przeczytać), dopiero później przeczytaj dokładnie z ekwipunku i jeszcze raz z dziennika. W przeciwnym wypadku zadania mi się nie uaktywniały, mimo, że były pokazane na mapie.