Skocz do zawartości

Marvel vs Capcom 3

Featured Replies

Opublikowano

poza tym nie sa to postacie rewelacyjne, za taka cene mogloby ich byc wiecej no i mogli naprawde poszukać wsród innych bohaterów, chyba z takich swiatow da sie wybrac cos o wiele lepszego niz Shume... <_<

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 19,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Shuma ma odziwo sporo fanów i dużo osób na sieci nim grało w poprzedniej części. Ja tam czekam na Venoma, cyclopsa, ghostridera i Stridera ;]

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ultimate Marvel vs. Capcom potwierdzony. Dojdzie Spectator Mode oraz 12 nowych postaci:

Capcom:

Firebrand

Strider Hiryu

Phoenix Wright

Vergil

Nemesis

Frank West

Marvel:

Hawkeye

Ghost Rider

Dr Strange

Iron Fist

Rocket Racoon

Nova

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Oczywiście musiało tak być, rano gra doszła do mnie z zavvi, a tego samego dnia oglądam trailer z ultimate mvc3...

• 1 rok później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś jak pobrać Shume i Jill do wersji Ultimate?

Opublikowano

No tak, ale teoretycznie one tam chyba powinny być za darmo? Czy ja coś źle zrozumiałem. :)

• 6 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Co to za hakzor na PS3, że można grać Galactusem online :D ?

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Save edit - możesz dowolną postać w grze wrzucić sobie w jeden z tych 3 slotów zapisanych teamów (pod Startem na ekranie wyboru postaci).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A już myślałem, że skuhwysyny czytają mi w myślach bo marzy mi się coś a'la marvel super heroes na wzór sf4. Huy im w co bądź.

Opublikowano

A już myślałem, że skuhwysyny czytają mi w myślach bo marzy mi się coś a'la marvel super heroes na wzór sf4. Huy im w co bądź.

Gra marzenie.Walki 1 na 1 w szybszym tempie niż sf4,ale wolniej niż mvc.

MvC miało potencjał stać się mainstreamowym hitem,ale jednak gra strasznie odrzucał swoim tempem początkujących,którzy nie ogarniali co się dzieje i rzucali grę.

Opublikowano

MvC miało potencjał stać się mainstreamowym hitem,ale jednak gra strasznie odrzucał swoim tempem początkujących,którzy nie ogarniali co się dzieje i rzucali grę.

I całe szczęście. ;) Zresztą, mvc2 w swoim czasie i mvc3 teraz to druga najpopularniejsza bijatyka na świecie, więc nie ma powodu do narzekania.

• 2 lata później...
Opublikowano

najfajniejsza tlucznia poprzedniej generacji (przynajmniej dla mnie) !

Ta gre mozna juz pobrac, bo nie moge znalezc w sklepie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ktoś zakupił? Jest dostępna też wersja na Vitę (tzn. czy wróciła? Bo była kiedyś i ją usunęli)?

Opublikowano

It's just frustrating when you can't land this combos on person online, because you're dealing with like 15 frames delay on any given match.
  :kaz:

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Sportowali wersję z vity. Gra na ps4 ma spowolnienia w tych samych momentach co na handheldzie. Gra technicznie chodzi najlepiej na xboxie 360.