Opublikowano 15 marca 201114 l poza tym nie sa to postacie rewelacyjne, za taka cene mogloby ich byc wiecej no i mogli naprawde poszukać wsród innych bohaterów, chyba z takich swiatow da sie wybrac cos o wiele lepszego niz Shume... <_< Edytowane 15 marca 201114 l przez easye
Opublikowano 15 marca 201114 l Shuma ma odziwo sporo fanów i dużo osób na sieci nim grało w poprzedniej części. Ja tam czekam na Venoma, cyclopsa, ghostridera i Stridera ;]
Opublikowano 20 lipca 201113 l Ultimate Marvel vs. Capcom potwierdzony. Dojdzie Spectator Mode oraz 12 nowych postaci: Capcom: Firebrand Strider Hiryu Phoenix Wright Vergil Nemesis Frank West Marvel: Hawkeye Ghost Rider Dr Strange Iron Fist Rocket Racoon Nova Edytowane 20 lipca 201113 l przez ragus
Opublikowano 21 lipca 201113 l Oczywiście musiało tak być, rano gra doszła do mnie z zavvi, a tego samego dnia oglądam trailer z ultimate mvc3...
Opublikowano 3 czerwca 201311 l No tak, ale teoretycznie one tam chyba powinny być za darmo? Czy ja coś źle zrozumiałem.
Opublikowano 16 grudnia 201311 l SŁABO?!?!?! http://www.capcom-unity.com/combofiend/blog/2013/12/13/last-days-for-umvc3-and-mvc2-on-psnxbla-store ciekawe czy nadal będzie można grać online w te gry...
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Co to za hakzor na PS3, że można grać Galactusem online ? Edytowane 15 czerwca 201410 l przez ornit
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Save edit - możesz dowolną postać w grze wrzucić sobie w jeden z tych 3 slotów zapisanych teamów (pod Startem na ekranie wyboru postaci).
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l A już myślałem, że skuhwysyny czytają mi w myślach bo marzy mi się coś a'la marvel super heroes na wzór sf4. Huy im w co bądź.
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l A już myślałem, że skuhwysyny czytają mi w myślach bo marzy mi się coś a'la marvel super heroes na wzór sf4. Huy im w co bądź. Gra marzenie.Walki 1 na 1 w szybszym tempie niż sf4,ale wolniej niż mvc. MvC miało potencjał stać się mainstreamowym hitem,ale jednak gra strasznie odrzucał swoim tempem początkujących,którzy nie ogarniali co się dzieje i rzucali grę.
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l MvC miało potencjał stać się mainstreamowym hitem,ale jednak gra strasznie odrzucał swoim tempem początkujących,którzy nie ogarniali co się dzieje i rzucali grę. I całe szczęście. Zresztą, mvc2 w swoim czasie i mvc3 teraz to druga najpopularniejsza bijatyka na świecie, więc nie ma powodu do narzekania.
Opublikowano 3 grudnia 20168 l najfajniejsza tlucznia poprzedniej generacji (przynajmniej dla mnie) ! Ta gre mozna juz pobrac, bo nie moge znalezc w sklepie... Edytowane 3 grudnia 20168 l przez easye
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Ktoś zakupił? Jest dostępna też wersja na Vitę (tzn. czy wróciła? Bo była kiedyś i ją usunęli)?
Opublikowano 11 grudnia 20168 l It's just frustrating when you can't land this combos on person online, because you're dealing with like 15 frames delay on any given match. Edytowane 11 grudnia 20168 l przez columbo
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Sportowali wersję z vity. Gra na ps4 ma spowolnienia w tych samych momentach co na handheldzie. Gra technicznie chodzi najlepiej na xboxie 360.