Skocz do zawartości

Strasznie tanie MS Points - skąd?

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj rusza wyprzedaż Xbox Live, więc mam pytanie.

Gdzie można kupić najtaniej MS Points?? Oczywiście legalne.

chyba keye.pl, wychodzi najtaniej, a sporo ludzi z tego serwisu korzysta

Witam!

Podłączę się do pytania. Czyli keye.pl? Jakoś tak wyszło, że nie mam jeszcze Xbox Live Gold (360 mam od dość niedawna), przydałaby się też większa ilość tańszych punktów. Czy można im zaufać? Na stronie Xbox.com nie ma ich w "oficjalnych" sprzedawcach.

Edytowane przez Football_tribe

• Odpowiedzi 456
  • Wyświetleń 83,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Piąta strona tego tematu rządzi Kiedyś kupiłem te "lewe" punkty, teraz też się zastanawiałem nad 6k lub 10k punkcików. Ale kiedy na szybko przejrzałem POLSKI live doszedłem do wniosku że musiałbym

• Niby dlaczego ???   Większość ludzi którzy zostali okradzeni z kont XL i / lub kart kredytowych to debile którzy skusili się i wpisali swoje dane do konta na stronie / stronach typu freemspoints.

Opublikowano

Można im zaufać. Przecież to jest bardzo znany sklep

Opublikowano

w dzisiejszych czasach nie można nawet wieprzowinie ufać. nie ma ich w oficjalnych sprzedawcach, bo trudno by byli tam wszyscy spoza samego M$. sklep znany i przetestowany. sam u nich nie raz robiłem zakupy. na pewno lepiej u nich jak na allegro.

Opublikowano

Zawsze kupuje w keye.pl i nigdy nie bylo problemu

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zna ktoś źródło tych nowych kodów na 14 dni z allegro? Kupiłem 1 za 1.5 zł i działa bez problemu.

EDIT

Pomyliłem temat miało być tutaj.

Edytowane przez Prychmen