Football_tribe 5 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Dzisiaj rusza wyprzedaż Xbox Live, więc mam pytanie. Gdzie można kupić najtaniej MS Points?? Oczywiście legalne. chyba keye.pl, wychodzi najtaniej, a sporo ludzi z tego serwisu korzysta Witam! Podłączę się do pytania. Czyli keye.pl? Jakoś tak wyszło, że nie mam jeszcze Xbox Live Gold (360 mam od dość niedawna), przydałaby się też większa ilość tańszych punktów. Czy można im zaufać? Na stronie Xbox.com nie ma ich w "oficjalnych" sprzedawcach. Edytowane 12 Marca 2013 przez Football_tribe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Można im zaufać. Przecież to jest bardzo znany sklep Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 w dzisiejszych czasach nie można nawet wieprzowinie ufać. nie ma ich w oficjalnych sprzedawcach, bo trudno by byli tam wszyscy spoza samego M$. sklep znany i przetestowany. sam u nich nie raz robiłem zakupy. na pewno lepiej u nich jak na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 przy czym oni glownie na allegro handluja Cytuj Odnośnik do komentarza
Football_tribe 5 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dzięki za odpowiedzi. Co do oficjalnych sprzedawców, chodziło mi o tę listę: http://www.xbox.com/pl-PL/Xbox360/WhereToBuy?xr=shellnav Są tu m.in. Merlin, Muve, X-kom, Gram, Empik itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Zawsze kupuje w keye.pl i nigdy nie bylo problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Zna ktoś źródło tych nowych kodów na 14 dni z allegro? Kupiłem 1 za 1.5 zł i działa bez problemu. EDIT Pomyliłem temat miało być tutaj. Edytowane 17 Lipca 2013 przez Prychmen Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi