Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Black Ops

Featured Replies

Opublikowano

Gram chyba od lutego - zero freezów, zero problemów z odnajdywaniem gier, lagi zaskakująco rzadkie.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 178,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak (pipi)a nic tylko kupować, a wiesz dlaczego? Bo my nie patrzymy czy klatek jest 5 mniej czy więcej, my cieszymy się funem gry. I naprawdę, odpierdol się od tego wątku bo robisz się monotonny. A na

• Człowieku, skończ już. Patrze na Twoje komentarze i tylko plujesz jadem w stronę najnowszego Call of Duty. Uświadomię coś Tobie, mianowicie, jest masa osób, które nie patrzą na to ile dana gra ma FPSó

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano

Ktoś chętny z headsetem do pogrania ?? Mój PSN ID: figopl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale jak chcę skorzystać z teatru na oficjalnej stronie coda, to cały czas wyskakuje mi NO MULTIPLAYER DATA. Miał ktoś już ten sam problem ?

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale jak chcę skorzystać z teatru na oficjalnej stronie coda, to cały czas wyskakuje mi NO MULTIPLAYER DATA. Miał ktoś już ten sam problem ?

U mnie nie działa nawet na konsoli oglądanie filmików.

mapy!!!coś mi się pomyliło z grami .

Edytowane przez sentryandy

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy wersja xboxowa oferuje granie na podzielonym ekranie offline z botami?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

The Most Dangerous ( TMD ) chce zorganizować turniej w Black Ops 1 vs 1. Wszystkie mecze odbyłyby się na mapie Nuketown. Byłby to turniej jednodniowy. Przy 16 chętnych odbyłby się na początku listopada ( 4.11.2012 )

Nagrodami byłyby sygnatury dla 3 najlepszych graczy wykonane przez grafika thekampone.

TMD chce tym eventem wzmocnić i powiększyć scenę dlatego odzywa się do zawodników klanowych oraz wolnych strzelców. Szczegółowe informacje na stronie www.tmd-clan.pl oraz po bezpośrednim kontakcie z duzyBYK ( gg: 7505547 )

Już niedługo Black Ops 2. Może jeszcze przed premierą warto przypomnieć sobie jak gra się w cod'y od Treyarch?

Opublikowano

Pewnie ,że gramy :nyam2:

Wyślij mi zaproszenie tylko dopisz w treści ,że jestes z forum. Mój nick BiafraPL

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze pyka w black ops na xboxie i będzie grał w black ops 2 to zapraszam do znajomych :P

GT: SIIK BOZZ

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dużo osób grywa jeszcze w Black Ops ? Bo nie wiem czy inwestować...

Opublikowano

nie wiem jak na ps3, ale na xboxie sporo :) ostatnio sprawdzalem cod 4 i tak samo bez problemu znajduje mecze :)

• 11 lat później...
Opublikowano

Przed premierą nowej części będę przypominał sobie tę zacną gierkę (minęło 14 lat :obama:)

Platyna ponoć dalej możliwa, ktoś chętny na szybką ustawkę do trofek online (są dwie) ?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nadrabiania Call of Duty nadszedł czas. Tym razem Black Ops, którego ukończyłem praktycznie po premierze, ale nie pamiętałem z niego nic. I dobrze, bo bawiłem się bardzo dobrze. Osadzenie historii w realnym świecie, z prawdziwymi postaciami zrobiło dobrze tej produkcji. Fajnie się strzela, fabuła intryguje, choć nie ukrywam, że pierwsza część gry była w mojej opinii ciekawsza, niż druga. Poza tym - nic nowego tu nie ma. Dużo skryptów, filmowych akcji i tyle. Sama kampania jednak przypadła mi do gustu zdecydowanie bardziej, niż np. w Modern Warfare. Tym bardziej, że mamy na końcu fajny plot twist, kto grał, ten wie ;) Technicznie - lata mijają, ale tragedii nie ma, da się spokojnie ograć. 8/10