Opublikowano 6 sierpnia 201114 l Gram chyba od lutego - zero freezów, zero problemów z odnajdywaniem gier, lagi zaskakująco rzadkie.
Opublikowano 19 grudnia 201114 l Nie wiem czemu, ale jak chcę skorzystać z teatru na oficjalnej stronie coda, to cały czas wyskakuje mi NO MULTIPLAYER DATA. Miał ktoś już ten sam problem ?
Opublikowano 21 grudnia 201114 l Nie wiem czemu, ale jak chcę skorzystać z teatru na oficjalnej stronie coda, to cały czas wyskakuje mi NO MULTIPLAYER DATA. Miał ktoś już ten sam problem ? U mnie nie działa nawet na konsoli oglądanie filmików. mapy!!!coś mi się pomyliło z grami . Edytowane 21 grudnia 201114 l przez sentryandy
Opublikowano 9 lipca 201213 l Czy wersja xboxowa oferuje granie na podzielonym ekranie offline z botami?
Opublikowano 15 października 201213 l The Most Dangerous ( TMD ) chce zorganizować turniej w Black Ops 1 vs 1. Wszystkie mecze odbyłyby się na mapie Nuketown. Byłby to turniej jednodniowy. Przy 16 chętnych odbyłby się na początku listopada ( 4.11.2012 ) Nagrodami byłyby sygnatury dla 3 najlepszych graczy wykonane przez grafika thekampone. TMD chce tym eventem wzmocnić i powiększyć scenę dlatego odzywa się do zawodników klanowych oraz wolnych strzelców. Szczegółowe informacje na stronie www.tmd-clan.pl oraz po bezpośrednim kontakcie z duzyBYK ( gg: 7505547 ) Już niedługo Black Ops 2. Może jeszcze przed premierą warto przypomnieć sobie jak gra się w cod'y od Treyarch?
Opublikowano 18 października 201213 l Gra ktoś w to jeszcze? Jeśli tak to zapraszam na PW to pozapraszam do znajomych, ewentualnie czekam na zaproszenia
Opublikowano 19 października 201213 l Pewnie ,że gramy Wyślij mi zaproszenie tylko dopisz w treści ,że jestes z forum. Mój nick BiafraPL
Opublikowano 20 października 201213 l Jak ktoś jeszcze pyka w black ops na xboxie i będzie grał w black ops 2 to zapraszam do znajomych GT: SIIK BOZZ
Opublikowano 4 stycznia 201313 l nie wiem jak na ps3, ale na xboxie sporo ostatnio sprawdzalem cod 4 i tak samo bez problemu znajduje mecze
Opublikowano 18 sierpnia 20241 r Przed premierą nowej części będę przypominał sobie tę zacną gierkę (minęło 14 lat ) Platyna ponoć dalej możliwa, ktoś chętny na szybką ustawkę do trofek online (są dwie) ?
Opublikowano 11 kwietnia 20251 r Nadrabiania Call of Duty nadszedł czas. Tym razem Black Ops, którego ukończyłem praktycznie po premierze, ale nie pamiętałem z niego nic. I dobrze, bo bawiłem się bardzo dobrze. Osadzenie historii w realnym świecie, z prawdziwymi postaciami zrobiło dobrze tej produkcji. Fajnie się strzela, fabuła intryguje, choć nie ukrywam, że pierwsza część gry była w mojej opinii ciekawsza, niż druga. Poza tym - nic nowego tu nie ma. Dużo skryptów, filmowych akcji i tyle. Sama kampania jednak przypadła mi do gustu zdecydowanie bardziej, niż np. w Modern Warfare. Tym bardziej, że mamy na końcu fajny plot twist, kto grał, ten wie ;) Technicznie - lata mijają, ale tragedii nie ma, da się spokojnie ograć. 8/10
Opublikowano 12 kwietnia 20251 r To teraz zagraj w tryb zombie w multi online i pozabijaj stada cywilow
Opublikowano sobota o 09:512 dni Insider GamingCall of Duty: Black Ops 1 and Black Ops 2 Rated in KoreaThe Call of Duty news keeps coming thick and fast as we've now learned that Black Ops 1 and Black Ops 2 have been rated in South Korea.Remastery. Bardzo dobrze, po co robić nowe gry jak te stare są nadal fun.Oczywiście że pewnie coś spierdalą.