Opublikowano 12 listopada 201014 l A weź tak zaspokoj moja ciekowość i napisz w ktorych momentach wieje amatorszczyzną? Poza tym, że zombie biegają, bo to już już zostało poruszone przez specjalistów od zdolności motorycznych umarlaków Pościg samochodowy wyglądał wg/mnie zabawnie, no i do gry aktorskiej można czasami się przyczepić a dajcie spokój troche marudze. serial jest ok. drugi odcinek konkretny. gimme MOAR!
Opublikowano 12 listopada 201014 l Ja się tak zastanawiam czemu te zombiaki się nie pozżerają nawzajem?
Opublikowano 12 listopada 201014 l Drugi odcinek troszkę słabszy od pilota, choć dostaliśmy sex, flaki i nowych bohaterów. Przyczepiłbym się do poziomu aktorstwa i słynnej już sceny na dachu gdzie grubasek się potyka. Śmieszne to było. Mimo wszystko dalej będę to oglądał. A najlepszym serialem z tych nowych zostaje Boardwalk Empire.
Opublikowano 12 listopada 201014 l No ale są przecież głodne, a zombiasami niby kieruje podstawowy instynkt - napełnić bandzioch. Równie dobrze mogłyby się żywić padliną i powyżerać nawzajem zamiast ganiać za tymi ludźmi.
Opublikowano 15 listopada 201014 l Nudny jak flaki z olejem. Już w modzie na sukces akcja sie chyba naprzod szybciej posuwa.
Opublikowano 15 listopada 201014 l 3 odcinek nudnawy <_< serial o zombi a było ich w tym odcinku 4? w lesie, babka w sklepie i 2 na dachu
Opublikowano 15 listopada 201014 l Jak niemrawy zombiak zdołał upolować sarenkę?? Co za bzdetny serial
Opublikowano 15 listopada 201014 l Przeciez ten niedobry robin hood z kusza ją upolował, a raczej go bo to był jeleń. Edytowane 15 listopada 201014 l przez puszkin
Opublikowano 15 listopada 201014 l Jak niemrawy zombiak zdołał upolować trzykrotnie postrzeloną sarenkę?? Co za bzdetne pytanie. Fixed.
Opublikowano 15 listopada 201014 l o dziwo po słabszym drugim odcinku, ten daje radę, wyczuwalne napięcie wśród obozowiczów daje nadzieję na dobre akcje jakbyście nie zauważyli, to sarenka miała już wbite bełty
Opublikowano 15 listopada 201014 l o dziwo po słabszym drugim odcinku, ten daje radę, wyczuwalne napięcie wśród obozowiczów daje nadzieję na dobre akcje jakbyście nie zauważyli, to sarenka miała już wbite bełty Ha, czyli zombiasy jednak jedzą padlinę!
Opublikowano 16 listopada 201014 l no i na pewno bedzie bez łapy:) Co nie? Serial daje rade, nie ma co marudzić tylko ogladać dalej. Wielkie plusy za brak CGI
Opublikowano 16 listopada 201014 l Tak, tylko gdzie on tam miał spier.dolić? (Naziol). Drzwi były załańcuchowane, więc pozostało mu tylko radośnie wyskoczyć z budynku, no ewentualnie po rynnie albo piorunochronie zjechał o tej jednej łapie xD Odcinek, mimo że nudny to i tak fajny a pierwsza scena, czyli monolog Naziola- miszcz. Edytowane 16 listopada 201014 l przez Masorz
Opublikowano 16 listopada 201014 l Hej, mam bardzo, bardzo złą wiadomość: 2 sezon dopiero na jesień 2011. I to z powodu Halloween. Dziwne. Edytowane 16 listopada 201014 l przez Figaro
Opublikowano 16 listopada 201014 l Hej, mam bardzo, bardzo złą wiadomość: 2 sezon dopiero na jesień 2011. I to z powodu Halloween. Dziwne. Co w tym dziwnego?
Opublikowano 16 listopada 201014 l Jesień się zaczyna 20 września więc i ja nie widzę w tym nic dziwnego @_@
Opublikowano 17 listopada 201014 l Dziwnego może i nic, ale i tak zaleciało ch*jozą. Teraz tylko 6 (?) odcinków, a potem dłuuuuugie czekanie na kolejny sezon? Goddamnit, przecież tego nawet się nie da nazwać zakąską, a smaka narobili niesamowitego.
Opublikowano 17 listopada 201014 l no i na pewno bedzie bez łapy:) Co nie? Serial daje rade, nie ma co marudzić tylko ogladać dalej. Wielkie plusy za brak CGI Przyszyje sobie jak Teabag.