Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

A weź tak zaspokoj moja ciekowość i napisz w ktorych momentach wieje amatorszczyzną? Poza tym, że zombie biegają, bo to już już zostało poruszone przez specjalistów od zdolności motorycznych umarlaków

Pościg samochodowy wyglądał wg/mnie zabawnie, no i do gry aktorskiej można czasami się przyczepić :whistling: a dajcie spokój troche marudze. serial jest ok. drugi odcinek konkretny. gimme MOAR!

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 239,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Drugi odcinek troszkę słabszy od pilota, choć dostaliśmy sex, flaki i nowych bohaterów. Przyczepiłbym się do poziomu aktorstwa i słynnej już sceny na dachu gdzie grubasek się potyka. Śmieszne to było. Mimo wszystko dalej będę to oglądał. A najlepszym serialem z tych nowych zostaje Boardwalk Empire.

Opublikowano

No ale są przecież głodne, a zombiasami niby kieruje podstawowy instynkt - napełnić bandzioch. Równie dobrze mogłyby się żywić padliną i powyżerać nawzajem zamiast ganiać za tymi ludźmi.

Opublikowano

nawet ząbi maja swoja dietę;]

Drugi odcinek spoko

Opublikowano

3 odcinek nudnawy <_< serial o zombi a było ich w tym odcinku 4? w lesie, babka w sklepie i 2 na dachu :angry:

:(

Opublikowano

Jak niemrawy zombiak zdołał upolować sarenkę?? Co za bzdetny serial

Opublikowano

Przeciez ten niedobry robin hood z kusza ją upolował, a raczej go bo to był jeleń.

Edytowane przez puszkin

Opublikowano

Jak niemrawy zombiak zdołał upolować trzykrotnie postrzeloną sarenkę?? Co za bzdetne pytanie.

Fixed.

Opublikowano

o dziwo po słabszym drugim odcinku, ten daje radę, wyczuwalne napięcie wśród obozowiczów daje nadzieję na dobre akcje

jakbyście nie zauważyli, to sarenka miała już wbite bełty

Opublikowano

o dziwo po słabszym drugim odcinku, ten daje radę, wyczuwalne napięcie wśród obozowiczów daje nadzieję na dobre akcje

jakbyście nie zauważyli, to sarenka miała już wbite bełty

Ha, czyli zombiasy jednak jedzą padlinę!

Opublikowano

ale tylko świeżą!

Opublikowano

no i na pewno bedzie bez łapy:)

Co nie?

Serial daje rade, nie ma co marudzić tylko ogladać dalej. Wielkie plusy za brak CGI

Opublikowano

Tak, tylko gdzie on tam miał spier.dolić? (Naziol).

Drzwi były załańcuchowane, więc pozostało mu tylko radośnie wyskoczyć z budynku,

no ewentualnie po rynnie albo piorunochronie zjechał o tej jednej łapie xD

Odcinek, mimo że nudny to i tak fajny a pierwsza scena, czyli monolog Naziola- miszcz.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Hej, mam bardzo, bardzo złą wiadomość:

2 sezon dopiero na jesień 2011. I to z powodu Halloween. Dziwne.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Hej, mam bardzo, bardzo złą wiadomość:

2 sezon dopiero na jesień 2011. I to z powodu Halloween. Dziwne.

Co w tym dziwnego?

Opublikowano

odcinek bardzo fajny. podobal mi sie bardziej niz poprzedni

Opublikowano

Jesień się zaczyna 20 września więc i ja nie widzę w tym nic dziwnego @_@

Opublikowano

Dziwnego może i nic, ale i tak zaleciało ch*jozą. Teraz tylko 6 (?) odcinków, a potem dłuuuuugie czekanie na kolejny sezon? Goddamnit, przecież tego nawet się nie da nazwać zakąską, a smaka narobili niesamowitego.

Opublikowano

no i na pewno bedzie bez łapy:)

Co nie?

Serial daje rade, nie ma co marudzić tylko ogladać dalej. Wielkie plusy za brak CGI

Przyszyje sobie jak Teabag.

Opublikowano

Ktoś kto bardzo lubi teabagging