Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Czytam dalej komiks, jestem na 8ym zeszycie i jest bardzo dobrze(...) 

mozna gdzies dorwac komiks na necie np. torrenty, czy jak ?

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 256,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wchodzisz na stronę niezależnego skandynawskiego sklepu, wpisujesz w wyszukiwarce "walking dead" (musisz zaznaczyć kategorię "inne" bo znajdzie seriale). Do tego pobierz program CBR Reader.

Opublikowano

Czytam dalej komiks, jestem na 8ym zeszycie i jest bardzo dobrze(...) 

mozna gdzies dorwac komiks na necie np. torrenty, czy jak ?

Wszędzie to jest, np za zatoce pirackiej.

A jak wolisz po polsku to wpisujesz w wujku gugle - "żywe trupy komiks chomikuj" i włala.

Co do programu, to ja wolę Comic Rack, ma lepszy system przeglądania komiksów.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

A ja sądziłem, że dwa wcześniejsze obrazki to był jakiś photoshop...

1364073083458.jpg

Dzięki za spoiler. Nie ma za co. 

Opublikowano

I pamiętaj że po polsku jest tylko do 13 tomu, później tylko w języku Szekspira. Strasznie wciąga, ja komiksy, które wyszły przez 4 lata przeczytałem w jeden dzień i generalnie przez 4 dni nadrobiłem wszystko, teraz żałuje że tak szybko czytałem, czuj się ostrzeżony ;)

A ma ktoś w ogóle w planach przetłumaczenie reszty?

Opublikowano

15 ep za mną. Nie będzie spoilerem jeżeli napiszę, że Gubernator to jednak kawał sku*wiela. 

Opublikowano

W końcu odcinek, który dał radę jak dla mnie to po tej przerwie najlepszy :D dobry koniec.

Opublikowano

wybitny na tle pozostałych epizod, zwłaszcza dialog między Rickiem i Merlem, w ogóle było dużo gadki, ale świetnie napisanej, było gore i mocna końcówka

motorhead grało w samochodzie, gdy Merle łoił whiskey hehe

Opublikowano

odeszła postać, która była najlepiej grana :confused: mam nadzieję, że teraz Daryl będzie miał większe jaja i nie będzie tak dziweczką Ricka

Edit: Wyjaśni mi ktoś, bo wydaje mi się trochę naciąganym motyw

zemsty Merlea na Gubie. Co nim kierowało? Cudowna przemiana to dla mnie suchar. Zemsta za to, że chciał go zabić w 8 odcinku też. Jedyne sensowne wytłumaczenie, to to że chciał w ten sposób uratować brata, który uparł się, że zostanie w więzieniu. Było coś jeszcze? Dziwne to trochę bo dziwny był też moment nawrócenia- nagle w samochodzie z murzynką

Edytowane przez Hrubaz

Opublikowano

Wydaje mi się, że chciał sobie i innym udowodnić, że nie jest niczyim przydupasem, ma własne zdanie i itp. Może nie czuł także przynależności do żadnej grupy i wiedział, że nic na niego nie czeka więc jak odejść to z hukiem

Opublikowano

nicotero drugi sezon z rzędu ma okazję reżyserować odcinek w którym ginie jedna z głównych postaci i po raz kolejny jest to jeden z lepszych odcinków sezonu. tym razem jednak sama śmierć o wiele bardziej efektowna niż w przypadku dale'a. aktorsko zarówno reedus jak i rooker znakomicie.

good bye sweet prince :(. swoją drogą spoil z poprzedniej strony nie z finału więc niespodzianek pewnie nas trochę za tydzień jeszcze czeka jak woodbury wjedzie na pełnej ku.rwie z granatnikiem :D.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

15 epizod bodaj najlepszy ze wszystkich sezonów, ale wynika on też ze spowolnienia akcji w poprzednich... I DOBRZE, bo gdyby ciągle miały by epizody na pełnej K***** to serial byłby nie do oglądania

Opublikowano

15 epizod bodaj najlepszy ze wszystkich sezonów, ale wynika on też ze spowolnienia akcji w poprzednich... I DOBRZE, bo gdyby ciągle miały by epizody na pełnej K***** to serial byłby nie do oglądania

Oglądałes kiedyś Shielda?

Opublikowano

Oglądałes kiedyś Shielda?

Albo Sons of Anarchy? :P

Opublikowano

Misiek miał więcej charakteru.

Opublikowano

nie mogę się pogodzić z faktem, że mój ulubiony serial w swoim geniuszu przewyższający nawet "the wire" już w śmingusa dyngusa skończy się i będę musiał czekać na niego do jesieni :(. może tym razem dadzą im 24 odcinki?

Opublikowano

bo chu.jowy był. oprócz pilota.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I tak dobrze, że tym razem było 16 epów, imo nie ma o co kopii kruszyć, sezon 4 potwierdzony pozostaje czekać, zapewne do października. Ja tam się nudził nie będę, bo zacząłem Breaking Bad oglądać <ok>. No i jeszcze finał oby "robił" mocno xD .

Ciekawe kiedy będzie coś wiadomo na temat aktorów, którzy wcielą się w ludzi z grupy

Abrahama, jak i jego samego

Andrew Lincoln (Rick) wyjawił w wywiadzie, ile osób (nie szwendaczy) zginie w finale trzeciego sezonu "The Walking Dead". Prezentujemy też kilka nowych zdjęć.

Lincoln obiecuje szalony finał sezonu. Zginie łącznie 27 osób. Nie wiadomo, który z istotniejszych bohaterów polegnie. 

Emisja w USA już 31 marca. W Polsce odcinek obejrzymy 2 kwietnia.

źródło: http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/30637/Ile_osob_zginie_w_finale_The_Walking_Dead/

chyba się będzie działo :D

Opublikowano

Natknąłem się na mocny spoiler na temat tego kto zginie w finale tego sezonu.

Mocny spoiler, więc klikać na własną odpowiedzialność - 

the-walking-dead-darryl-death.jpg  

: (