Opublikowano 24 marca 201312 l Czytam dalej komiks, jestem na 8ym zeszycie i jest bardzo dobrze(...) mozna gdzies dorwac komiks na necie np. torrenty, czy jak ? Edytowane 24 marca 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 24 marca 201312 l Wchodzisz na stronę niezależnego skandynawskiego sklepu, wpisujesz w wyszukiwarce "walking dead" (musisz zaznaczyć kategorię "inne" bo znajdzie seriale). Do tego pobierz program CBR Reader.
Opublikowano 24 marca 201312 l Czytam dalej komiks, jestem na 8ym zeszycie i jest bardzo dobrze(...) mozna gdzies dorwac komiks na necie np. torrenty, czy jak ? Wszędzie to jest, np za zatoce pirackiej. A jak wolisz po polsku to wpisujesz w wujku gugle - "żywe trupy komiks chomikuj" i włala. Co do programu, to ja wolę Comic Rack, ma lepszy system przeglądania komiksów. Edytowane 24 marca 201312 l przez Masorz
Opublikowano 24 marca 201312 l A ja sądziłem, że dwa wcześniejsze obrazki to był jakiś photoshop... Dzięki za spoiler. Nie ma za co.
Opublikowano 24 marca 201312 l I pamiętaj że po polsku jest tylko do 13 tomu, później tylko w języku Szekspira. Strasznie wciąga, ja komiksy, które wyszły przez 4 lata przeczytałem w jeden dzień i generalnie przez 4 dni nadrobiłem wszystko, teraz żałuje że tak szybko czytałem, czuj się ostrzeżony A ma ktoś w ogóle w planach przetłumaczenie reszty?
Opublikowano 25 marca 201312 l 15 ep za mną. Nie będzie spoilerem jeżeli napiszę, że Gubernator to jednak kawał sku*wiela.
Opublikowano 25 marca 201312 l W końcu odcinek, który dał radę jak dla mnie to po tej przerwie najlepszy dobry koniec.
Opublikowano 25 marca 201312 l wybitny na tle pozostałych epizod, zwłaszcza dialog między Rickiem i Merlem, w ogóle było dużo gadki, ale świetnie napisanej, było gore i mocna końcówka motorhead grało w samochodzie, gdy Merle łoił whiskey hehe
Opublikowano 25 marca 201312 l odeszła postać, która była najlepiej grana :confused: mam nadzieję, że teraz Daryl będzie miał większe jaja i nie będzie tak dziweczką Ricka Edit: Wyjaśni mi ktoś, bo wydaje mi się trochę naciąganym motyw zemsty Merlea na Gubie. Co nim kierowało? Cudowna przemiana to dla mnie suchar. Zemsta za to, że chciał go zabić w 8 odcinku też. Jedyne sensowne wytłumaczenie, to to że chciał w ten sposób uratować brata, który uparł się, że zostanie w więzieniu. Było coś jeszcze? Dziwne to trochę bo dziwny był też moment nawrócenia- nagle w samochodzie z murzynką Edytowane 25 marca 201312 l przez Hrubaz
Opublikowano 25 marca 201312 l Wydaje mi się, że chciał sobie i innym udowodnić, że nie jest niczyim przydupasem, ma własne zdanie i itp. Może nie czuł także przynależności do żadnej grupy i wiedział, że nic na niego nie czeka więc jak odejść to z hukiem
Opublikowano 26 marca 201312 l nicotero drugi sezon z rzędu ma okazję reżyserować odcinek w którym ginie jedna z głównych postaci i po raz kolejny jest to jeden z lepszych odcinków sezonu. tym razem jednak sama śmierć o wiele bardziej efektowna niż w przypadku dale'a. aktorsko zarówno reedus jak i rooker znakomicie. good bye sweet prince . swoją drogą spoil z poprzedniej strony nie z finału więc niespodzianek pewnie nas trochę za tydzień jeszcze czeka jak woodbury wjedzie na pełnej ku.rwie z granatnikiem . Edytowane 26 marca 201312 l przez tk___tk
Opublikowano 26 marca 201312 l 15 epizod bodaj najlepszy ze wszystkich sezonów, ale wynika on też ze spowolnienia akcji w poprzednich... I DOBRZE, bo gdyby ciągle miały by epizody na pełnej K***** to serial byłby nie do oglądania
Opublikowano 26 marca 201312 l 15 epizod bodaj najlepszy ze wszystkich sezonów, ale wynika on też ze spowolnienia akcji w poprzednich... I DOBRZE, bo gdyby ciągle miały by epizody na pełnej K***** to serial byłby nie do oglądania Oglądałes kiedyś Shielda?
Opublikowano 26 marca 201312 l 15 epizod bodaj najlepszy ze wszystkich sezonów, ale wynika on też ze spowolnienia akcji w poprzednich... I DOBRZE, bo gdyby ciągle miały by epizody na pełnej K***** to serial byłby nie do oglądania Oglądałes kiedyś Shielda? Albo Sons of Anarchy?
Opublikowano 27 marca 201312 l nie, te seriale nie są w moim guście. Ja bardziej fan Nip/Tuck, 24 godziny, pierwszy sezon American Horror Story.
Opublikowano 27 marca 201312 l http://walkingdead.zz.mu/news.php?readmore=21 Całkiem konkretne zajawki ostatniego w tym sezonie odcinka. W sumie nic nie mówią wprost.
Opublikowano 30 marca 201312 l http://www.joemonster.org/art/22861/Podobienstwa_Toy_Story_i_The_Walking_Dead Tak na prawdę oglądamy troszkę zmienioną fabułę Toy Story?
Opublikowano 30 marca 201312 l nie mogę się pogodzić z faktem, że mój ulubiony serial w swoim geniuszu przewyższający nawet "the wire" już w śmingusa dyngusa skończy się i będę musiał czekać na niego do jesieni . może tym razem dadzą im 24 odcinki?
Opublikowano 30 marca 201312 l Cofnij się do początku tematu jak jechałeś po pierwszym sezonie Cronkite
Opublikowano 30 marca 201312 l bo chu.jowy był. oprócz pilota. Edytowane 30 marca 201312 l przez tk___tk
Opublikowano 30 marca 201312 l I tak dobrze, że tym razem było 16 epów, imo nie ma o co kopii kruszyć, sezon 4 potwierdzony pozostaje czekać, zapewne do października. Ja tam się nudził nie będę, bo zacząłem Breaking Bad oglądać <ok>. No i jeszcze finał oby "robił" mocno xD . Ciekawe kiedy będzie coś wiadomo na temat aktorów, którzy wcielą się w ludzi z grupy Abrahama, jak i jego samego Andrew Lincoln (Rick) wyjawił w wywiadzie, ile osób (nie szwendaczy) zginie w finale trzeciego sezonu "The Walking Dead". Prezentujemy też kilka nowych zdjęć. Lincoln obiecuje szalony finał sezonu. Zginie łącznie 27 osób. Nie wiadomo, który z istotniejszych bohaterów polegnie. Emisja w USA już 31 marca. W Polsce odcinek obejrzymy 2 kwietnia. źródło: http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/30637/Ile_osob_zginie_w_finale_The_Walking_Dead/ chyba się będzie działo
Opublikowano 30 marca 201312 l Natknąłem się na mocny spoiler na temat tego kto zginie w finale tego sezonu. Mocny spoiler, więc klikać na własną odpowiedzialność - : (