Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Ten odcinek mogło uratować tylko obcowanie płciowe Daryla z młodą. Nie było jednak niczego takiego, za to dostaliśmy niemały debilizm na koniec i kilka pseudoegzystencjalnych rozkmin na poziomie kina familijnego Polsatu. Na plus jedynie jedzenie węża.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 256,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No i kij golfowy.

Opublikowano

Właśnie leci na Foxie. Nie wiem co sądzić już o tym serialu. Byle do Gry o tron.

Opublikowano

najlepszy odcinek drugiej części sezonu 4, wkońcu dialogi nie pisane przez scenarzyste pamiętników z wakacji i wkońcu nie musiałem oglądać karykaturalnej mordy Ricka

Opublikowano

Po tym odcinku autentycznie chciałem się na(pipi)ać.

Opublikowano

3 podejścia miałem do tego odcinka, momentami nudy niemiłosierne

Opublikowano

Mimo tego, że nie przyspieszyli tempa, odcinek bdb, jak zresztą wszystkie z Darylem.

1510357_820101384683757_1950089393_n.jpg

LOL

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

okej w porządku, nie mam nic do zwolnienia akcji i rozwijania postaci ale gówniara co nigdy nie piła i nagle ma ochotę się naj*bać "bo tak i już" to słabe niestety, o logice nie wspominam.

Edytowane przez Kriseh

Opublikowano

to tam był jakiś "character development"?

Opublikowano

Nie ma. Te postacie są tragicznie nakreślone. Każdy jest w każdym odcinku inny. Teraz nawet MIchonne i Daryla zepsuli. Murzynka ma jakieś schizy a w redneku po paru głębszych odzywa się sfrustrowany bachor z patologicznej rodziny. Lepiej było jak milczeli i  każdy sobie myślał "O, ta/ten to dopiero madafaker. I do tego fajnie rozwala zombiaki..."

Opublikowano

okej w porządku, nie mam nic do zwolnienia akcji i rozwijania postaci ale gówniara co nigdy nie piła i nagle ma ochotę się naj*bać "bo tak i już" to słabe niestety, o logice nie wspominam.

Myślę, że każdy miał kiedyś w życiu taki moment, że nigdy nie pił i nie palił a nagle miał ochotę i zaczął :D

Opublikowano

Zwykle takie rzeczy zaczyna się za namową kolegów, którzy zrobili to za namową swoich kolegów itd. ... No i u nas nie biegają po lasach stada zombie.

Opublikowano

No tak, bo Wy lepiej wiecie dlaczego nie pijąca nigdy alko Beth zapragnęła mieć coś od życia i się nawalić oraz przecież z ludzi w ogóle po pijaku nie wychodzą głęboko skrywane emocje jak w przypadku Daryla.

Opublikowano

Wyszły emocje z Daryla, ale on to zagrał jak jakiś skrzywdzony nastolatek i zamiast się przejąć jego zwierzeniem to patrzyłem na to z politowaniem. Można było lepiej to zagrać, dać więcej mroku. No a poza tym wszystkim to powinnie bardziej udawać nawalonych. nie mówi tu o przewracaniu się, ale o jakieś delikatnej modulacji głosu.

Opublikowano

mnie to ciwi jakim cudem ta gówniara wypiła słoik moonshine'a i jeszcze trzymała się na nogach

jak ktoś nigdy nie pił, i pije na pusty żołąd (a raczej nie jedli obfitego tłustego posiłku przed chlaniem) to nawet niewielka ilość mocnego alko zwala go z nóg

rozumiem że daryl się trzymał bo zapewne niejedną butelkę obalił w życiu, ale ta siksa powinna mieć ostrego zgona

Opublikowano

Pierwsza połowa jak najbardziej ok. Potem niepotrzebne gdybania o lepszym życiu i próba zdarcia psychiki Daryla. Co by nie gadać i tak było lepiej niż ostatnio u Ricka. A Dixon jest dla mnie i tak nr 1 w całym serialu.

Opublikowano

Spoko odcinek. Coś tam się działo. Mam nadzieję, że w przyszłym zginie któryś bachor.

Opublikowano

Pytanie z innej beczki, czytałem, że "Upadek Gubernatora" ma wyjść w Polsce jakoś w lutym/marcu. Zna ktoś jakąś dokładną date kiedy można zaatakować pułki w empiku?