Skocz do zawartości

Nowości serialowe

Featured Replies

Opublikowano

Tak dokładnie to nie wiadomo. kiedy premiera "Luck" Davida Milcha. Plan jest na jesień 2011.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 138,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

premiera pilota 25.02. zakochany szekspir trochę mi wadzi, ale james purefoy zawsze w cenie.

Edytowane przez tk___tk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.imdb.com/video/imdb/vi1185651481/

nowy serial tnt o kosmitach z bibliotekarzem w roli głównej. spielberg macza paluchy. w czerwcu pilot, na jesień całość.

Jak miło, :thumbsup: mam nadzieję, że tego nie skasztanią na potrzeby komercyjne.

Zajawka skojarzyła mi się z District 9, fantazja mi mówi, że po 20 latach obcy z wszelkimi danymi zebranymi z Ziemi powrócili na, tym razem amerykański padół i pokazują, że potrafią z metropolii zrobić jeden wielki dystrykt i podyktować własne warunki. Rozmarzyłam się.

Aktora, który gra głównego bohatera lubię, a do bibliotekarzy mam sentyment, :potter: więc czekam.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak warty obejrzenia jest ten The Cape?

Zdecydowanie nie. Gó.wno jakich mało.

Opublikowano
  • Autor

shameless us, lights out (niestety już skasowane po 12 odcinkach), chicago code

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I jak warty obejrzenia jest ten The Cape?

Zdecydowanie nie. Gó.wno jakich mało.

Podbijam chociaż tylko pilota widziałem.

Tandeta okropna. yucky.gif

Opublikowano

Justified nawet niezle jest (chociaz czy to nowosc jest to nie wiem, bo juz drugi sezon leci) - jak ci sie podobalo The Shield, to sprawdz (dosyc podobny serial, chociaz to nie ta klasa).

Opublikowano

lights out (niestety już skasowane po 12 odcinkach),

Właśnie zacząłem oglądać i muszę przyznać że jest całkiem nieźle ;]

Opublikowano
  • Autor
The-Killing-Poster-the-killing-19838035-344-510.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Skonczylem Lights Out

I jestem ogolnie rzecz biorac zawiedziony. historia jest podobna do Rokiego, ale rozwleczona na 520 minut, wiec bywa nudno. Poza tym nie zaskakuje i nie emocjonuje. No i jak na serial o bokserze to walk ile bylo? 2?

Final bardzo dobry, ale reszta mocno przecietna. Nie dziwie sie, ze skasowali. Nie ma tu fabuly na 13 odcinkow, wiec trzeba wszystko rozwadniać i meczyc bule

5/10

Opublikowano

Skonczylem Lights Out

I jestem ogolnie rzecz biorac zawiedziony. historia jest podobna do Rokiego, ale rozwleczona na 520 minut, wiec bywa nudno. Poza tym nie zaskakuje i nie emocjonuje. No i jak na serial o bokserze to walk ile bylo? 2?

Final bardzo dobry, ale reszta mocno przecietna. Nie dziwie sie, ze skasowali. Nie ma tu fabuly na 13 odcinkow, wiec trzeba wszystko rozwadniać i meczyc bule

5/10

Dokładnie. Ostatnie 5 min odcinka były na prawdę mocne :thumbsup:

Opublikowano

Nie wiem czy ludzie na tym forum czytaja ksiazki ale HBO chce zrobic serial na podstawie Amerykanskich bogów Gaimana.

Opublikowano

Mogłoby być ciekawie. Chociaż szczytowym osiągnięciem Gaimana pozostaje Sandman.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś się orientuje kiedy startuje Life's Too Short Gervais'a ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

jeśli już jesteśmy przy fincherze i zapowiedziach serialowych to niezwykle ciekawie zapowiada się szykowana przez niego i spacey'a reimaginacja brytyjskiego house of cards tym razem na amerykańskim gruncie. fani dobrego political-fiction obecnie chyba oprócz the thick of it nie mają za dużo do oglądania więc tym bardziej czekam:

http://uk.tv.ign.com/articles/115/1153375p1.html

od strony dystrybucji to też ciekawy projekt bo jak na to wszystko wskazuje będzie to jeden z pierwszy tytułów dostępnych ekskluzywnie na netflixie