Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano
Nie ten sam - jeden ma tatuaze na rece, drugi nie.

to nie ten sam, w czerwonej bryce widac dosyc jasnego latynosa, na poczatku przy składaniu dachu, i podczas poscigu jak sie zatrzyma filmik to widac wyraznie ze jakis jasny typek tam siedzi, a przed heli ucieka czarny murzyn

Opublikowano

Gdzie jest Las Venturas? dlaczego grafa taka ziarnista (wersa konsolowa?) dlaczego auta przypominaja jakies kosmiczne pojazdy :confused:

Olac to , nowe GTA JEJE !!!

Edytowane przez AbraHAM

Opublikowano

A zgadnijcie, który użytkownik forum jest teraz najbardziej podnieconym użytkownikiem forum?

Opublikowano

Lol, ja XD

A tak na serio to chyba prawie kazdy sie jara jak po(pipi)any - juz liczba uzytkownikow przegladajacych temat (67) wszystko mowi o cisnieniu na ta gre.

Opublikowano

niezła zagadka.ale dla mnie za trudna,Ale to miasto jest piękne :wub:

Opublikowano
  • Autor

Część szósta:

-nowe sportowe auto z ponownie znaną nam twarzą

gtav45.jpg

gtav46.jpg

-raczej zamierzona parodia Niko, z twarzy to na pewno nie on

-ciężarówka z dłuuuugaśną naczepą w tle

-East Los Santos na tablicy

gtav47.jpg

gtav48.jpg

-pijani bezdomni

gtav49.jpg

-odrzutowiec przelatujący przez centrum Los Santos

gtav50.jpg

-motorek

-klub Tequi-La-La (LA = Los Angeles)

-ochroniarz wyrzuca kogoś z klubu, wraca mechanika zarządzania klubami z Ballady?

gtav51.jpg

-szyb naftowy z panoramą Los Santos w tle

-sztuczka programistyczna ze światełkami symbolizującymi samochody w oddali nadal w użyciu :)

gtav52.jpg

Opublikowano

Swoja droga musze przestac byc takim pesymista, bo wczesniej jak gadaliscie o GTA V (przed zapowiedzia trailera) to myslalem ze sa bardzo marne szanse na to ze wyjdzie jeszcze na tej generacji, a tutaj taka niespodzianka :D

I to na dodatek w San Andreas, z terenami pozamiejskimi :D

Mam nadzieje ze dadza nam duzo atrakcji bo w GTA IV nie bylo duzo rzeczy do roboty - SA dawalo wiecej mozliwosci.

Opublikowano
  • Autor

Część siódma i ostatnia:

-Murzyn ścigany przez policję, kolejny bohater?

-na drugim planie wymieniony wcześniej wieżowiec w trakcie budowy, więc akcja rozgrywa się w centrum

gtav53.jpg

gtav54.jpg

gtav55.jpg

gtav56.jpg

-koleś ścigany przez policję w jakiś slamsach, czy mi się wydaje czy jego policzki się ruszają zgodnie z rzeczywistością :D?

-ta sama akcja, tyle że widziana z góry

gtav57.jpg

gtav58.jpg

gtav59.jpg

-pochmurny dzień w Los Santos

-karetka na drugim planie

gtav60.jpg

-znany nam napis Vinewood o zachodzie słońca

-panorama Los Santos

-kolejny odrzutowiec

gtav61.jpg

gtav62.jpg

Opublikowano

gtav48.jpg

-pijani bezdomni

To tylko Niko się troche zestarzał i zżulił ;p

Opublikowano

Ahh powraca ta nostalgia i pamiętne oczekiwanie na każdą kolejną część GTA :) Odkrywanie świata i fala różnych teorii i przypuszczeń na temat gry :) To jest prawdziwa magia GTA! Pamiętam szczątkowe rozkładanie pierwszego trailera GTA4 - coś niesamowitego :) Przy premierze SanAndreas byłem blady ze szczęścia jak zobaczyłem ogrom możliwości. Gra może wyjść nawet na 5 płytach DVD byle ją tylko upchnąć :P Na BluRay'a się pewnie zmieści.

Opublikowano
  • Autor
Nazwa skutera z murzynem - LOL (0:22) xd

Dokładnie, Speedophile2000 rozwalił mnie doszczętnie ^_^.

Opublikowano

gtav60.jpg

Dlaczego to ujęcie przypomina mi początek na moście w GTA III ? :D

Opublikowano

No chyba najsłabszy graficznie moment w tym trailerze, w porównaniu z niektórymi ujęciami to aż bolą zęby :P.

Opublikowano

gtav60.jpg

Dlaczego to ujęcie przypomina mi początek na moście w GTA III ? :D

Bo to ujęcie jest podobne do scenki z GTA III?

Opublikowano

imo będzie jeden bohater (narrator) reszta to będą "losowe" akcje generowane w grze, by jak najbardziej zachowanie mieszkańców przypominało normalny świat. np bedziemy swiadkami pościgu bo ktoś obrobił sklep etc. bedziemi mieli w pełni tętniące życiem miasto, troche pojade po bandzie ale... wydaje mi sie ze pokazali po prostu miasto, "mieszkańcy" bedą mieli o okreslonych porach będą sie zachowywać w określony sposób (powiedzmy jak w erpegach) powiedzmy ze o danej porze jeden mieszkaniec o 8 ćwiczy o 9 idzie do pracy wsiada do samochodu, jedzie do pracy, 17 wychodzi, idzie na siłke/popływac/na zakupy etc potem do klubu. chodzi mi ze konkretnie kazdy mieszkaniec bedzie miał okreslony scenariusz zachowania. pytanie tylko jak to gra udźwignie ilość mieszkańców w mieście. ale pewnie takie rzeczy to w next genach.

Opublikowano

Mogą dużo patentów zaczerpnąć z RDR (właśnie te random encountery).

Tylko mnie naszła ochota na przejście jeszcze raz Czwórki i dodatków? :D

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

o to to! tylko ze na większą skalę.

Opublikowano
Mogą dużo patentów zaczerpnąć z RDR (właśnie te random encountery). Tylko mnie naszła ochota na przejście jeszcze raz Czwórki i dodatków? :D

Mnie też naszło ale to jutro bo teraz BF 3 sie zasysa :)

Czy tylko ja mam wrażenie, że ten trailer jest za bardzo kolorowy?

Opublikowano

Oczywiście dopasowane tak, żeby nie robiły z nas jakiegoś bohatera, ale np. jedziemy lowriderem przez getto i na mapie pojawia się znacznik RE. Okazuje się, że to diler, który chce nam sprzedać działkę dobrego towaru. Dajemy mu kasę, a on rzuca coś w stylu "See you later, sucka!", daje nam liścia w twarz i zaczyna uciekać. Oczywiście rzucamy się za nim w pościg i w końcu dopadamy go w ciasnej uliczce. Diler próbuje się tłumaczyć i błagać o litość, a my mamy wybór: puścić go i w zamian odda nam nasze pieniądze, albo zabić go i zgarnąć całe jego "zarobki". Te wybory rzutowałyby na jakiś system reputacji.

Opublikowano

Mogą dużo patentów zaczerpnąć z RDR (właśnie te random encountery).

Tylko mnie naszła ochota na przejście jeszcze raz Czwórki i dodatków? :D

Ja już od tygodnia jestem w trakcie tego przedsięwzięcia, ale mocno rozważam skołowanie PS2 i ponowne ogranie VC i SA.

Ach pamiętam jak za małego bachora latałem do kumpla bo miał lepszego GeForce'a i razem naku.rwialiśmy :D.