Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

zauważyliście nazwę jednego z achievmentów?

Live or die in Los Santos

-.-

To nawiązanie do słynnego tekstu kalifornijczyków 'To live and die and LA' i piosenki 2Paca o tej samej nazwie. To poniekąd motto ludzi mieszkających w LA. Ale nie ukrywam, że może też mieć drugie dno, związane z fabułą. Kto wie... ;)

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

zauważyliście nazwę jednego z achievmentów?

Live or die in Los Santos

-.-

To nawiązanie do słynnego tekstu kalifornijczyków 'To live and die and LA' i piosenki 2Paca o tej samej nazwie. To poniekąd motto ludzi mieszkających w LA. Ale nie ukrywam, że może też mieć drugie dno, związane z fabułą. Kto wie... ;)

Mnie się bardziej kojarzy z "To live and die for Dixie" które było hasłem rednecków z południa.

Opublikowano

Szukacie za gleboko panowie, wystarczy ze to opis jednej z wazniejszych misji w grze w ktorej trzeb podjac jakas decyzje w stosunku do kogos waznego (nie glownego bohatera)

Opublikowano

no dziwne by bylo gdyby usmiercili nam kogos. wyszlo by na to ze skonczymy fabule i nie mamy bullet time czy trybu berserk, albo pilota czy kierowcy. raczej bedzie to ostatnia misja ktora bedzie zagranie vabank i bedziemy po niej nieziemsko bogaci.

taka prosba, jest ktos w stanie podac linka do artworka po prawej w rozdzialce hd?

gaming_gta5art.jpg

Opublikowano

To co, dziś gameplay od IGN dostaniemy?

Opublikowano

Szukam i szukam i nigdzie nie moge znalezc o tym informacji, a koledzy z forum nie bardzo garna sie do odpowiedzi. Nie wiecie czy niemiecka wersja GTA5 bedzie w jakikolwiek sposob ocenzurowana?

Opublikowano

w starszej generacji chyba nie bylo krwi.

lothronik-dziekoweczka. lap plusa.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Wątpie, GTA IV oraz Episody nie były cenzorowane więc obstawiam, że się to nie zmieni przy okazji GTA V.

Opublikowano

Sprawa jest o tyle dla mnie wazna, ze zlozylem w niemeckim GameStopie pre-order, i nie wiem czy nie mam teraz go odwolac. Nie usmiecha mi sie grac w GTA gdzie bede miec jakas Simsowa cenzure, brak krwi czy jakis cut-scen.

Opublikowano

To co, dziś gameplay od IGN dostaniemy?

Nie ma szans, IGN teasuje wielka niewiadoma aby wbicia na stronke byly.

Opublikowano

Ktoś pisał, że dzisiaj ma być ponoć znowu artykuł o singlu. Ale nie wiem czy to prawda. 

Opublikowano

Jest leciutki pop-up (np. góry w oddali), ale obie wersje chodziły płynnie na obu konsolach.

Opublikowano

Superancko. Tylko tyle mi trzeba. Rockstar PANY.

I jak widać można zrobić w miarę ładną grę, z dużym światem, z mnóstwem rzeczy i PŁYNNĄ. A kuźwa taki korytarzowy, liniowy Bioshock działa w 20fps. Żenada po prostu.

Rockstar wyznacza standardy w gamingu. 

Opublikowano

Jest leciutki pop-up (np. góry w oddali), ale obie wersje chodziły płynnie na obu konsolach.

Skad ten wniosek ? W tym materiale od IGN mowia tylko o wersji na klocka przeciez :).

Opublikowano

Skad ten wniosek ? W tym materiale od IGN mowia tylko o wersji na klocka przeciez :).

Mówi, że widzieli też wersję na PS3 ostatnim razem i nie było różnic.

Opublikowano

Superancko. Tylko tyle mi trzeba. Rockstar PANY.

I jak widać można zrobić w miarę ładną grę, z dużym światem, z mnóstwem rzeczy i PŁYNNĄ. A kuźwa taki korytarzowy, liniowy Bioshock działa w 20fps. Żenada po prostu.

Rockstar wyznacza standardy w gamingu.

Poczekajmy z tymi osądami jeszcze około tygodnia.

Ani GTA IV nie było płynne, tragiczne wręcz - gorsze od Bioshocka miejscami.

RDR też nie powalał ale było dużo lepiej, Max Payne był w sumie ok.

Opublikowano

Podobno w Kuwejcie jakiś sklep dał dupy i sprzedał kilka sztuk. Tam podobno większość gier wychodzi na ok. 10 dni przed premierą.

http://n4g.com/news/1349307/gta-v-already-available-in-some-parts-of-the-middle-east-with-pic

I gamertag kolesia: https://live.xbox.com/en-GB/Profile?gamertag=Painkiller%20Q8

Chociaż IMO to i tak starannie stworzony fake.

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

jakkolwiekby ta gra nie ustrzegla sie od wad, i tak bedzie kamieniem milowym w historii gier. w koncu jest oparta o zalozenia wg ktorych granie bez konca ma sens i sie nie nudzi po xx godzinach. do tego nagradza i sie rozwija. od ultra swietnych wynikow technicznych jest nastepna generacja, a radze przypomniec sobie ze to nie na nia wychodzi gta, tylko na 8 letni sprzet. dlatego sie jaram.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Poczekajmy z tymi osądami jeszcze około tygodnia.

Ani GTA IV nie było płynne, tragiczne wręcz - gorsze od Bioshocka miejscami.

RDR też nie powalał ale było dużo lepiej, Max Payne był w sumie ok.

Ile razy mam jeszcze tłumaczyć, że GTA 4 to był ich pierwszy sandbox na nowym silniku? Oni się wtedy uczyli i po RDR, po Maxie widać, że się uczą i wyciągają wnioski ze swoich błędów. 

Opublikowano

Czyli na nextgenach mam się spodziewać, że pierwszy sandbox R też będzie kichą? Albo się wydaję dopracowaną grę albo 20 fps.