krupek 15 474 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 zauważyliście nazwę jednego z achievmentów? Live or die in Los Santos -.- To nawiązanie do słynnego tekstu kalifornijczyków 'To live and die and LA' i piosenki 2Paca o tej samej nazwie. To poniekąd motto ludzi mieszkających w LA. Ale nie ukrywam, że może też mieć drugie dno, związane z fabułą. Kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 zauważyliście nazwę jednego z achievmentów? Live or die in Los Santos -.- To nawiązanie do słynnego tekstu kalifornijczyków 'To live and die and LA' i piosenki 2Paca o tej samej nazwie. To poniekąd motto ludzi mieszkających w LA. Ale nie ukrywam, że może też mieć drugie dno, związane z fabułą. Kto wie... Mnie się bardziej kojarzy z "To live and die for Dixie" które było hasłem rednecków z południa. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Szukacie za gleboko panowie, wystarczy ze to opis jednej z wazniejszych misji w grze w ktorej trzeb podjac jakas decyzje w stosunku do kogos waznego (nie glownego bohatera) Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 no dziwne by bylo gdyby usmiercili nam kogos. wyszlo by na to ze skonczymy fabule i nie mamy bullet time czy trybu berserk, albo pilota czy kierowcy. raczej bedzie to ostatnia misja ktora bedzie zagranie vabank i bedziemy po niej nieziemsko bogaci. taka prosba, jest ktos w stanie podac linka do artworka po prawej w rozdzialce hd? Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 taka prosba, jest ktos w stanie podac linka do artworka po prawej w rozdzialce hd? Większego chyba na razie nie opublikowano. http://media.gtanet.com/images/6817.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 To co, dziś gameplay od IGN dostaniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Szukam i szukam i nigdzie nie moge znalezc o tym informacji, a koledzy z forum nie bardzo garna sie do odpowiedzi. Nie wiecie czy niemiecka wersja GTA5 bedzie w jakikolwiek sposob ocenzurowana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) w starszej generacji chyba nie bylo krwi.lothronik-dziekoweczka. lap plusa. Edytowane 7 Września 2013 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wątpie, GTA IV oraz Episody nie były cenzorowane więc obstawiam, że się to nie zmieni przy okazji GTA V. Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Sprawa jest o tyle dla mnie wazna, ze zlozylem w niemeckim GameStopie pre-order, i nie wiem czy nie mam teraz go odwolac. Nie usmiecha mi sie grac w GTA gdzie bede miec jakas Simsowa cenzure, brak krwi czy jakis cut-scen. Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Nie będzie ocenzurowana, R* potwierdził to jakiś czas temu. https://twitter.com/RockstarGames/status/370198536538685440 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 To co, dziś gameplay od IGN dostaniemy? Nie ma szans, IGN teasuje wielka niewiadoma aby wbicia na stronke byly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ktoś pisał, że dzisiaj ma być ponoć znowu artykuł o singlu. Ale nie wiem czy to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ktoś pisał, że dzisiaj ma być ponoć znowu artykuł o singlu. Ale nie wiem czy to prawda. Wczoraj przecież był. Na weekend nic nie planowali. Wczorajszy: http://uk.ign.com/articles/2013/09/06/grand-theft-auto-v-conflicting-points-of-view i po polsku: http://gta-five.pl/watek-ign-gralo-w-gta-v-2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) No i kolejny material od IGN http://uk.ign.com/videos/2013/09/07/grand-theft-auto-v-your-questions-answered FAQ w komentarzach i odpowiedzi Edytowane 7 Września 2013 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Jest leciutki pop-up (np. góry w oddali), ale obie wersje chodziły płynnie na obu konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Superancko. Tylko tyle mi trzeba. Rockstar PANY. I jak widać można zrobić w miarę ładną grę, z dużym światem, z mnóstwem rzeczy i PŁYNNĄ. A kuźwa taki korytarzowy, liniowy Bioshock działa w 20fps. Żenada po prostu. Rockstar wyznacza standardy w gamingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Jest leciutki pop-up (np. góry w oddali), ale obie wersje chodziły płynnie na obu konsolach. Skad ten wniosek ? W tym materiale od IGN mowia tylko o wersji na klocka przeciez . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Nie wiem czy było: http://www.dualshockers.com/2013/09/07/rockstrs-dan-houser-grand-theft-auto-v-is-a-100-hours-long-open-world-experience/ Houser twierdzi, że GTA V to ok. 100h grania pewnie do zobaczenia i zrobienia wszystkiego, ale kogo to obchodzi skoro każdy pewnie spędzi dużo więcej w singlu skoro będzie tyle możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Jest leciutki pop-up (np. góry w oddali), ale obie wersje chodziły płynnie na obu konsolach. Skad ten wniosek ? W tym materiale od IGN mowia tylko o wersji na klocka przeciez . Mówi, że widzieli też wersję na PS3 ostatnim razem i nie było różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Superancko. Tylko tyle mi trzeba. Rockstar PANY. I jak widać można zrobić w miarę ładną grę, z dużym światem, z mnóstwem rzeczy i PŁYNNĄ. A kuźwa taki korytarzowy, liniowy Bioshock działa w 20fps. Żenada po prostu. Rockstar wyznacza standardy w gamingu. Poczekajmy z tymi osądami jeszcze około tygodnia. Ani GTA IV nie było płynne, tragiczne wręcz - gorsze od Bioshocka miejscami. RDR też nie powalał ale było dużo lepiej, Max Payne był w sumie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Podobno w Kuwejcie jakiś sklep dał dupy i sprzedał kilka sztuk. Tam podobno większość gier wychodzi na ok. 10 dni przed premierą. http://n4g.com/news/1349307/gta-v-already-available-in-some-parts-of-the-middle-east-with-pic I gamertag kolesia: https://live.xbox.com/en-GB/Profile?gamertag=Painkiller%20Q8 Chociaż IMO to i tak starannie stworzony fake. Edytowane 7 Września 2013 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) jakkolwiekby ta gra nie ustrzegla sie od wad, i tak bedzie kamieniem milowym w historii gier. w koncu jest oparta o zalozenia wg ktorych granie bez konca ma sens i sie nie nudzi po xx godzinach. do tego nagradza i sie rozwija. od ultra swietnych wynikow technicznych jest nastepna generacja, a radze przypomniec sobie ze to nie na nia wychodzi gta, tylko na 8 letni sprzet. dlatego sie jaram. Edytowane 7 Września 2013 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Poczekajmy z tymi osądami jeszcze około tygodnia.Ani GTA IV nie było płynne, tragiczne wręcz - gorsze od Bioshocka miejscami. RDR też nie powalał ale było dużo lepiej, Max Payne był w sumie ok. Ile razy mam jeszcze tłumaczyć, że GTA 4 to był ich pierwszy sandbox na nowym silniku? Oni się wtedy uczyli i po RDR, po Maxie widać, że się uczą i wyciągają wnioski ze swoich błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Czyli na nextgenach mam się spodziewać, że pierwszy sandbox R też będzie kichą? Albo się wydaję dopracowaną grę albo 20 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi