Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

cAMWQtr.jpg

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Ciekawe czy ta osniezona wyspe chca niby zostawic jako niespodzianke, czy po prostu trollowali sobie z ta pocztowka.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

1271574_10153226801050621_1443079533_o.j

20ji9t1.png

@up 

To może być po prostu jakiś ośnieżony szczyt i miasteczko na nim, niekoniecznie wyspa.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

mam nadzieję, że w gta online będzie można sobie doje.bać facepaint taki jak ma wade ;)

Opublikowano

GTA-5-screenshot.jpg

Opublikowano

pic-3618.png

gta-xtreme.png

:blush:

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

tak na przyszłość - unikajcie opisywania jakichkolwiek smaczków czy elementów gry, czy tym bardziej misji. np. to, że IGN o tym napisał w swoim artykule to żaden argument. niektórzy tego nie czytają, bo nie chcą. to, że ktoś to przeczytał i jest to dla niego normalna informacja, nie oznacza, że inni czytali.

Opublikowano

z tym ghettem to chyba nie z gta Rozi.

Opublikowano

Ta, dałem się złapać.

Opublikowano

Ciekawe czy ta osniezona wyspe chca niby zostawic jako niespodzianke, czy po prostu trollowali sobie z ta pocztowka.

nie ma czegos takiego jak osniezone wyspy w suchym klimacie podzwrotnikowym. w takim klimacie snieg moze byc jedynie w gorach kilka km n.p.m. jak np. himalaje.

dzizyz jaki wysyp screenow  :blink:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Oby bez wycieków jak najdłużej. Za tydzień o tej porze będzie gorąco :)

Preorder złożony, ale czekanie mija mniej więcej w takim tempie: 20432869_BG1.jpg

Edytowane przez Rafael0089

Opublikowano

gtavfansiteexlusiverockstarbase.png

:shok:   O w pytę! Ale to niesamowicie wygląda. Nie chce się wierzyć że  można jeszcze wyczarować taką graficzkę na tych poczciwych konsolach.

Mam nadzieję że nie będzie różnicy w grafice jak to było w przypadku RDR.

Opublikowano

No Ural, żeby znowu nie było 'stu takich samych kaktusów na pustyni' :>

W czwartek dostajemy Launch Trailer, co?

Opublikowano

Nie miało już być żadnych trailerów, podobno. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

QNAlr0S.jpg

Sila marki GTA :D

Opublikowano

Nie miało już być żadnych trailerów, podobno. 

"Podobno" jest mało przekonywujące. Będzie launch trailer, bankowo.

Opublikowano

Był Official Trailer. ;)

Opublikowano

Ten ostatni trailer to tak naprawdę spot-reklama tv. Launch trailera możemy się spodziewać, wydaje mnie się. Musi być jeszcze jakiś kopniak w jaja, który mówi: "Zostały 4 dni, ale pospuszczajcie się jeszcze" ;) Ja już powiem Wam o tym nie myślę. Czekam do następnego poniedziałku i tyle. Zrobimy sobie premierę pod paczkomatem i będzie fajna. Jakiś before też by się przydał przed szturmem na paczkomat;)