Opublikowano 26 czerwca 201014 l Autor w sumie to sam nie wiem ,a nie chce mi sie grzebac w odmetach neta. to chyba jakies wloskie wyroby, tak jak qra napisal ,nie osiagalne poki co ale clarksy bardzo podobne sa
Opublikowano 26 czerwca 201014 l w polskich clarksach mozna je dostac? w torunskim ostatnio bylem i nie bylo nic takiego. genialne sa.
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Autor jak bylem z 8 miechow temu to byly desert w Twoim clarksie :D:D tak to nie wiem, niestety :<
Opublikowano 28 czerwca 201014 l Kurde nie wiem jak to jest ale jeszcze nie widzialem ani jednego kolesia w realu w butach "łódkach" ktory by w nich dobrze wygladal, jakas padaka jest z tymi butami.
Opublikowano 28 czerwca 201014 l Mój wykładowca w takich chodzi, naprawdę dobrze wyglądają z praktycznie każdym fitem, w jakim go widziałem
Opublikowano 28 czerwca 201014 l Autor Kurde nie wiem jak to jest ale jeszcze nie widzialem ani jednego kolesia w realu w butach "łódkach" ktory by w nich dobrze wygladal, jakas padaka jest z tymi butami. jak sie cos nawinie, to wrzuce tutaj, jednakże wiecej ludkow nosi mokasyny / pantofle bez skarpet
Opublikowano 28 czerwca 201014 l to torebkę na ostatnim zdjęciu mógł sobie darować. poza tym i tak nie ma tam nic szczególnego poza kolorowymi pierdołami na rękach.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Autor chodzi mi o pokazanie detalu - jak to mowia 'diabel tkwi w szczegolach'
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Autor x chce podbic na 8sma stronke i powrzucac img.. losie Edytowane 3 sierpnia 201014 l przez banny
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Autor okej takie tam luzne Edytowane 3 sierpnia 201014 l przez banny
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Autor wyciagnalem stare numery ;] zreszta sa dobre jak nie to, to co innego? wszakze jest tego duzo, ale dla mnie i tak chyba za malo nowych przychodzi, dlatego przeglada sie archiwa
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l oglnie bardzo spoko ale buty goscia z ostatniego obrazka xD moja stara ma takie