Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Czekam na analizę DF bo wygląda na to, że gra zgodnie z zapowiedziami trzyma stałe 60FPS i 0 tearingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ZZBA2ys3Ye4&feature=mfu_in_order&list=UL Edytowane 6 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Dźwięk jest fenomenalny Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Drag wymiata na lotnisku TG Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Jasnosc/oswietlenie kokpitu widac mocno uzależnione od trasy, pory dnia, zachmurzenia. Szejdj - dźwięk ogólnie wymiata, ale nie jest idealny, np GT-R brzmi lepiej w GT5 bardziej łagodnie bliżej rzeczywistemu, ale w ogolnym rozrachunku dźwięki sa duzo lepsze pozostałych Edytowane 6 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 W GT5 też jest bardzo dobry dźwięk, ale nie ze wszystkich kamer. Ze środka jest taki przytłumiony a zza samochodu jest dużo głośniejszy i wyraźniejszy. Szkoda, ja jeżdżę ze zderzaka to też nie jest za dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pogralem w demko. Fajne. Naprawde fajne. Ale gry nie kupie, bo jazda na padzie to porażka chyba graliśmy w inne demo - fizyka + waga auta jest tak genialnie oddana że jazda na padzie jest dużo łatwiejsza niż w fm3 ( którą objeździłem na krzyżaku bo na gałce nie dawałem rady) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Czekam na analizę DF bo wygląda na to, że gra zgodnie z zapowiedziami trzyma stałe 60FPS i 0 tearingu. Bigdaddy pisal, ze beda niemalze wszytskie trasy z 1,2,3ki +nowych poza jakimis tam, wiec jestem ciekaw ile jest lokacji, bo chcialbym porownac z trojka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tras z 1 nie ma w 4. Coś źle przeczytałeś. Generalnie są trasy z FM3 + te 5 nowych lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pogralem w demko. Fajne. Naprawde fajne. Ale gry nie kupie, bo jazda na padzie to porażka chyba graliśmy w inne demo - fizyka + waga auta jest tak genialnie oddana że jazda na padzie jest dużo łatwiejsza niż w fm3 ( którą objeździłem na krzyżaku bo na gałce nie dawałem rady) ?? O kurczę, jestem pełen podziwu dla Ciebie Ten krzyżak to największa porażka MS. Jakie czasy kręciłeś jeżdżąc na krzyżaku? Kompletnie sobie tego nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Też nie mam pojęcia jak mógł grać na krzyżaku. I już nawet nie chodzi o ten lipny na padzie od X360 tylko o jakikolwiek krzyżak Musi być jakimś cyborgiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Czasy kręcił bardzo dobre... trudno było uwierzyć że zrobił je padem, a co dopiero krzyżakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Czekam na analizę DF bo wygląda na to, że gra zgodnie z zapowiedziami trzyma stałe 60FPS i 0 tearingu. Bigdaddy pisal, ze beda niemalze wszytskie trasy z 1,2,3ki +nowych poza jakimis tam, wiec jestem ciekaw ile jest lokacji, bo chcialbym porownac z trojka. nic nie pisałem o fm1, będą wszystkie trasy z fm2/fm3 + DLC bez NYC i Sidewinder, lokacji będzie 28 może trochę więcej, tras ok 150 po 25 recenzjach gra ma średnią 93% http://www.metacriti...za-motorsport-4 sądziłem że za kolejny brak nocnych wyścigów gra zostanie zjechana, widać że jest na tyle dobra że i broni się bez tego. Kolejny mega killer po GOW3 w tym roku. ps. limited i boban przegrali wojne, będzie ciekawie Edytowane 6 Października 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To naprawdę szacunek dla niego Ja nawet nie próbowałem bo czasem jak po dashboardzie chodzę krzyżakiem to mnie krew zalewa a co dopiero w FM grać hehe. Dla mnie tylko gałka istnieje w tej grze, kierownice mam do GT ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 hmm, and thats makes me a saaad panda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Czekam na analizę DF bo wygląda na to, że gra zgodnie z zapowiedziami trzyma stałe 60FPS i 0 tearingu. Bigdaddy pisal, ze beda niemalze wszytskie trasy z 1,2,3ki +nowych poza jakimis tam, wiec jestem ciekaw ile jest lokacji, bo chcialbym porownac z trojka. nic nie pisałem o fm1, będą wszystkie trasy z fm2/fm3 + DLC bez NYC i Sidewinder, lokacji będzie 28 może trochę więcej, tras ok 150 po 25 recenzjach gra ma średnią 93% http://www.metacriti...za-motorsport-4 sądziłem że za kolejny brak nocnych wyścigów gra zostanie zjechana, widać że jest na tyle dobra że i broni się bez tego. Kolejny mega killer po GOW3 w tym roku. ps. limited i boban przegrali wojne, będzie ciekawie Raczej recenzenci rozumieją, że nie można jednych ficzerów wrzucać kosztem jakości całej gry. To nie jest kwestia mocy konsoli. Gdyby w Forza 2 dali te ficzery i utrzymali stałe 60FPS to w Forza 3 i 4 też by one były tylko grafika nie wyglądałaby tak dobrze jak teraz. Coś za coś, efekt zamkniętej architektury. Edytowane 6 Października 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tras z 1 nie ma w 4. Coś źle przeczytałeś. Generalnie są trasy z FM3 + te 5 nowych lokacji. A szkoda, wielka szkoda, zwłaszcza braku takiej perełki jak; Rio De Janeiro Circuit. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 na pewno będą w przyszłości trasy w DLC imo, 28 lokacji z 150 trasami to bardzo dobry wynik ale zawsze chce się więcej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak na neogafie pisali, najwidoczniej trasy nie sprzedają gry. Gdyby było inaczej to na pewno byśmy widzieli zamiast comiesięcznego DLC z autami, DLC z trasami. Gracze głosują portfelem, a my jesteśmy w mniejszości Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 540 samochodów to wystarczająco duzo, już w fm3 nawet 1/3 samochodów nie sprawdziłem, tak jak pisał Dan G. gracze wybierają kilka swoich ulubionych i grają. to prawda że będzie można kupować samochody z XBL po 1 sztuce zamiast pakietów po 10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) gameplay na nowym kole Fanateca http://www.youtube.com/watch?v=8rbAk62BfKc&feature=mfu_in_order&list=UL Edytowane 6 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Oceny ocenami, ale dla T10 osiągnięcie niezłe: Edytowane 6 Października 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Z tych filmików jedyne, co mi się szczególnie NIE podobało to Norschleife. Nadal nie ma on zbyt wiele (poza ogólnym "kształtem") wspólnego z realnym odpowiednikiem. Otoczenie ani troche nie przypomina prawdziwego, nawierzchnia wydaje się być bardzo równa. W dodatku trasa jest duuużo szersza niż w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 podzielam opinie Emeta, nawet tarki dali sobie gdzie chcieli i jakie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 na pewno będą w przyszłości trasy w DLC imo, 28 lokacji z 150 trasami to bardzo dobry wynik ale zawsze chce się więcej ;] Zwlaszcza, jak 23 jezdzilo sie 80 godzin w FORZA 3... Czy trasy z DLC beda dodawane do kariery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi