Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 na pewno będą w przyszłości trasy w DLC imo, 28 lokacji z 150 trasami to bardzo dobry wynik ale zawsze chce się więcej ;] Zwlaszcza, jak 23 jezdzilo sie 80 godzin w FORZA 3... Czy trasy z DLC beda dodawane do kariery? Wiadomo, że auta będą. I to tyle. Nie ma żadnych oficjalnych informacji, że będą DLC z trasami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 No to jest dziwne, że inne tory oni skanują, są praktycznie identyczne, a Nordshleife robią trochę na odwal. Choć przyznam że mnie ta wersja z FM wystarcza w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) No to jest dziwne, że inne tory oni skanują, są praktycznie identyczne, a Nordshleife robią trochę na odwal. Choć przyznam że mnie ta wersja z FM wystarcza w zupełności. Czasem jeżeli coś wymaga wielu poprawek to czas pracy wynosi więcej niż kiedy coś się robił od nowa. Myślę, że to jest decydujący czynnik w tym konkretnym przypadku. Edytowane 6 Października 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) no TeamVVV zaczął zabawę z Forza 4 to będą fajne gameplaye z komentarzem http://www.youtube.com/watch?v=8BWA5H0ECqg&feature=feedu Edytowane 6 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 co do filmiku z kierą fanateca (bmw na road america) - proszę zauważyć że koleś skręca tylko kiedy musi, żadnych zbędnych ruchów, korekt - precyzja w tym kółku musi być nieziemska Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 http://tvgry.pl/?ID=1966 dobry materiał Widać że oświetlenie kokpitu zależy od trasy, tutaj jest normalne, w demie kokpit kontrastuje z białym śniegiem i oślepiającym słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Daddy - wlasnie ogladalem ten material i mialem dac link no tu kokpit wygląda pięknie EDIT http://www.youtube.com/watch?v=QGNMtbdxi4E Edytowane 6 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=3e5EqheVlo0 Edytowane 6 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 tryb z autami przeszkadzajkami to jakaś pomyłka - nie dość że jeżdżą jedną wyznaczoną linią to do tego niezależnie od naszej prędkości zawsze znajdują się w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=SnYzFC5uC00&feature=mfu_in_order&list=UL Edytowane 6 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pytanie mam do osób które juz grają w pełną wersje, czy w trybie Autovisty odpalając silnik mozna sobie pogazować ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.c...p/l/det0id6ycNg livegameplay, grają teraz na gamespot Edytowane 6 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pytanie mam do osób które juz grają w pełną wersje, czy w trybie Autovisty odpalając silnik mozna sobie pogazować ? Dobre pytanie Nie, przynajmniej tak wynika z recki na onlinecenter.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 tryb z autami przeszkadzajkami to jakaś pomyłka - nie dość że jeżdżą jedną wyznaczoną linią to do tego niezależnie od naszej prędkości zawsze znajdują się w tym samym miejscu A wg mnie to dobry pomysł. AI jedzie w miarę optymalną linią co wymusza kombinowanie przez gracza. Fajna odskocznia od ciągłego trzymania się idealnego toru jazdy no i u mnie prawie nigdy nie znajdowali się w tym samym miejscu a dodatkowo się wyprzedzają Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Co do DLC i tras, to nie wiem czy to kogoś interesi, ale jak dziś przeglądałem w wolnej grze trasy, to na końcu była jedna oznaczona paskiem "DLC", która obecnie jest zablokowana. Coś to wnosi do dyskusji o trasach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 będzie Benchmark do ściągnięcia i top gear do piłki nożnej dla wszystkich nowych egzemplarzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SnYzFC5uC00&feature=mfu_in_order&list=UL 3 grosze Jeremiego to jest cos pieknego, jakbym ogladal Top Gear Przepiekna sprawa. Tylko teraz pytanie dla tych co graja, widze ze jak wchodzimy w inne info na temat pojazdu to mowi jakis polski lektor, czy w wersji angielskiej mowi dalej Clarkson czy juz inny mizerny jak ten polak anglik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 W wersji angielskiej jest tez inny typ i jego kwestie sa zdubbingowane. Kwestie Clarksona sa tlumaczone napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
szafajego 0 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 3 grosze Jeremiego to jest cos pieknego, jakbym ogladal Top Gear Przepiekna sprawa. Tylko teraz pytanie dla tych co graja, widze ze jak wchodzimy w inne info na temat pojazdu to mowi jakis polski lektor, czy w wersji angielskiej mowi dalej Clarkson czy juz inny mizerny jak ten polak anglik? Gdzies czytalem, ze Clarkson jest zawsze w oryginalnej wersji i sa tylko polskie napisy, w innych przypadkach jest polski lektor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Czy jest ten pomaranczowy open wheeler, ktory byl pokazany na krotkim przerywniku niegdys, a jesli tak, to jak sie nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Hmm, poczytałem trochę postów i nie rozumiem jednej rzeczy. Mianowicie narzekania na ciemne kokpity. No kurczę. Kokpit jest oświetlony tak, jak pada światło. Skoro pada od przodu, to logiczne, że będzie ciemno. Moim zdaniem wygląda to bardzo dobrze i uwierzcie, że tam gdzie będzie słońce padać z boku/tyłu, będą pięknie oświetlone zegary. Nie podoba mi się animacja kierowcy. Jego ruchy są jakieś sztywne, zarówno jeśli chodzi o zmianę biegów, jak i o kręcenie kierownicą. Nie zmienia to faktu, że progres względem Fm3 jest ogromny, nie mogę się doczekać aż zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) orion50 - nie jest to normalne nawet jak nie pada światło czy słońce zeby kokpit był praktycznie czarną plamą, i nie było widać nic poza wskaźnikami na licznikach, narzekania są wszędzie na zagranicznych forach równiez co ktoraś to osoba o tym tez wspomina. Nie powiesz ze nie jest troche za ciemno na tym filmiku oczywiscie na trasach typu Nurb GP, Road Atlana jest wszystko tak jak powinno, takze coś drobno spaprali z oświetleniem. http://www.youtube.com/watch?v=aqkW40vvOi4 Edytowane 7 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Hmm, poczytałem trochę postów i nie rozumiem jednej rzeczy. Mianowicie narzekania na ciemne kokpity. No kurczę. Kokpit jest oświetlony tak, jak pada światło. Skoro pada od przodu, to logiczne, że będzie ciemno. Moim zdaniem wygląda to bardzo dobrze i uwierzcie, że tam gdzie będzie słońce padać z boku/tyłu, będą pięknie oświetlone zegary. Nie podoba mi się animacja kierowcy. Jego ruchy są jakieś sztywne, zarówno jeśli chodzi o zmianę biegów, jak i o kręcenie kierownicą. Nie zmienia to faktu, że progres względem Fm3 jest ogromny, nie mogę się doczekać aż zagram. A jechałeś kiedyś samochodem ? Tak w życiu, nie w grze. Ja rozumiem, że dynamiczne oświetlenie w kabinie wygląda fajnie i jest realistyczne, ale podejrzewam, że wynika to z tego, że w widoku z wnętrza nie ma czegoś takiego jak oddanie efektu przechodzenia światła przez szybę, więć cienie padają dokładnie tak samo jak na zewnątrz auta zaciemniając momentami zupełnie deskę. Generalnie oczywiste jest, że nie interesuję ludzi widok nawiewów czy faktury na desce rozdzielczej, ale wypadałoby, żeby chociaż było zegary widać, po coś są daszki nad zegarami, żeby przy pierwszym lepszym słońcu było je widać Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 http://www.microsoft.com/poland/xbox/forza/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi