Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat 9

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano

nie ma Kratosa

Opublikowano

Finałowy skład postaci?

20110328mk_2.jpg

Dlaczego na tym skrinie jest 2xCyber Sub Zero obok Szivy i Kłan Czi

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Ten Sub-zero bardzo OK< troche podobny do predatora :)

Ja bym wolal jednak, zeby, o ile maja juz dawac DLC, sprzedawali kazda postac osobno. Po co mam placic za tych, ktorymi i tak grac nie bede?

Opublikowano

Finałowy skład postaci?

20110328mk_2.jpg

Dlaczego na tym skrinie jest 2xCyber Sub Zero obok Szivy i Kłan Czi

Tam gdzie są Cyber Sub-Zero w demie pisało dlc wiec trochę bezsensu ten screen.

Opublikowano

Jak najbardziej z sensu. Okienek jest 28, w tym po jednym okienku dlc dla każdego playera, a zapowiedzianych postaci nieco więcej. W tym momencie akurat są tam (może defaultowo, dlatego akurat oni) dwaj C. Sub Zero, których można zapewne zmienić na inne postacie z dlc, inaczej musieliby dorobić nowe okienka.

Opublikowano

Możliwe, możliwe...

W takim razie jeżeli ten screen jest prawdziwy to nie ogarniam czterech postaci. Kto to jest pod Kung Lao, między Sindel a Reptilem (Rain?), dalej nie mam pojęcia kto to jest pod Mileną, między Sectorem a Noobem. Kto jest pod Kanem, Kabal? I kto jest pod Baraką?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jak dla mnie to:

Ermac

Smoke

Kabal

Sheeva

Opublikowano

No przeciez pod zdjeciem macie link gdzie sa opisane wiersze z zawodnikami.

Opublikowano

Na zdjęciach występują, zaczynając od lewej w górnym rzędzie:

Scorpion - Liu Kang - Kung Lao - Sub-Zero

Sindel - Ermac - Reptile - Kitana

Johnny Cage - Jade - Mileena - Nightwolf

Cyrax - Noob Saibot - Smoke - Sektor

Sonya - Jax - Kano - Stryker

Shang Tsung - Baraka - Kabal - Raiden

DLC - Sheeva - Quan Chi - DLC

Opublikowano

I pięknie, są wszyscy Ci co powinni być :)

Opublikowano

Oby rain był w dlc

Opublikowano

Smoke

c56f2b8f851427948202a7b87d0bb244.jpg

Cyber Sub-Zero z maski przypomina trochę Noob Saibota

24933_bd_noob_color_12tf9q.jpg

ef8232d97974de13879b6701541bbbd2.jpg

Są dwie możliwości, albo to "ciało" Nooba, albo Sub-Zero, który w tej wersji historii nie uciekł przed robotyzacją klanu, za to Smokeowi się udało.

Link do forum ze zdjęciami:

http://www.mortalkombatunited.com/showthread.php?t=7603

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

8.04 leci kasa na preorder. Jedna z niewielu gier, którą kupię w ciemno.

poczekaj aż dowiemy się czy gra będzie śmigac elegancko online. Tylko wtedy wydam szmal na nowego MK.

Opublikowano

Pier.dolić online, ja mam tylu kumpli chętnych na versusa i tag-team, że głowa boli.

Opublikowano

8.04 leci kasa na preorder. Jedna z niewielu gier, którą kupię w ciemno.

poczekaj aż dowiemy się czy gra będzie śmigac elegancko online. Tylko wtedy wydam szmal na nowego MK.

Tak samo jak u mnie. Jeśli będzie online bez lagów to bankowo kupuje.

Opublikowano

Online musi działać bo będzie klapa, sam Story, single to za mało. A jeszcze odnośnie online to podobno mają być online pass jak w grach EA.

Btw nie ogarniam jednej rzeczy. W najnowszym PSX-ie w playteście MK, Amer pisze, że każdy z zawodników posiada trzy unikalne sekwencje kończące czyli raczej chodzi o fatale. Byłem pewien, że będą po 2 fatale no i plus Stage Fatality ale 3 :blink:

Reklamówka MK:

http://www.youtube.com/watch?v=cqBffv9QNFA&feature=player_embedded

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

może trzeci fatal bedzie w dlc ;p

swoja droga to że postacie i fatale beda w dlc to już chamstwo, i to na zasadzie "dlc przed premierą"

zrozumiał bym że po kilku miesiacach pod naporem próśb graczy robią i wypuszczają uwielbianą postać, ale wycięcice kilku postaci żeby je w dniu premiery wrzucc do dlc to jest (pipi)stwo czystej wody, najgorszy rodzaj dlc ktory psuje gry :/

to juz nawet horrendalnie drogie stroje w SSF4 maja wiecej sensu bo to bzdet i dodatek ktory nie jest wymagany do gry, sluży tylko do szpanowania, ale postacie kupowane osobno to przykra sprawa, wyobrazcie sobie że nastepny mortal bedzie do kupienia "na raty" - w pudełku tylko ogolny silnik gry, a żeby cokolwiek pograć to trzeba kupic wszystkie plansze i postacie z dlc.. no lol :/

Opublikowano

Ja tam czekam na premiere i opinie na temat jakosci online, bo jesli beda lagi to tego Mortala nie kupie.

Opublikowano

Kto będzie sobie chciał pograć online na używce, będzie miał tylko 2 dni.

OŚWIADCZENIE WB

Mortal Kombat, available on April 19 for the PlayStation 3 computer entertainment system and the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, includes a one-time-use registration code that gives players access to all online modes in the game. Players who do not have a code will get a free two-day trial of the online play and then be able to purchase the online modes for 800 Microsoft Points on Xbox LIVE Marketplace and $9.99 on the PlayStation Network.

Dla tych co nie znają angielskiego: każda oryginalna kopia ze sklepu będzie zawierać jednorazowy klucz, który odblokuje dostęp do funkcji online. Ci, którzy kupią oryginał, ale z drugiej ręki (czyli używany) będą mogli pograć przez dwa dni w ramach testów, a potem albo będą grać offline albo będą musieli kupić klucz za 800pkt MS lub $9,99 w PSN.

http://mk.giery.eu

Edytowane przez A2M

Opublikowano

może trzeci fatal bedzie w dlc ;p

No właśnie jakieś miały być w dlc ale to chyba klasyczne. Tylko pewnie to nie o to chodziło Amerowi bo raczej w wersji preview nie miał dlc ;].

Fatale w dlc ja pierdziele ale to jest porąbane...