Posted July 28, 201014 yr The beatles to zespół którego myślę nie trzeba opisywać. Chłopaki z wysp tworzyli genialne piosenki jak chociażby: "Come Together" "Hey Jude" "Yesterday" czy "Let it Be". Zespół tworzyli wspomniany powyżej John Lennon, Paul Mccartney, George Harisson i Ringo Starr. Raczej nie wypada ich nie znać.
July 28, 201014 yr The beatles to zespół którego myślę nie trzeba opisywać. Chłopaki z wysp tworzyli genialne piosenki jak chociażby: "Come Together" "Hey Jude" "Yesterday" czy "Let it Be". Zespół tworzyli wspomniany powyżej John Lennon, Paul Mccartney, George Harisson i Ringo Starr. Raczej nie wypada ich nie znać. gdzie wspomniany powyzej?
July 28, 201014 yr Author John Lennon jest w opisie. Dziwie się, że nikt wcześniej nie wspomniał Beatlesów W końcu to był kiedyś tak znany zespół.
July 28, 201014 yr Za pierwszymi albumami nie szaleję (co drugie słowo w każdej piosence to love), ale wszystko od Rubber Soul w górę uwielbiam. <lans>no i mam całą dyskografię na półce<lans> Edited July 28, 201014 yr by ragus
July 28, 201014 yr The beatles to zespół którego myślę nie trzeba opisywać. Chłopaki z wysp tworzyli genialne piosenki jak chociażby: "Come Together" "Hey Jude" "Yesterday" czy "Let it Be". Zespół tworzyli wspomniany powyżej John Lennon, Paul Mccartney, George Harisson i Ringo Starr. Raczej nie wypada ich nie znać. gdzie wspomniany powyzej? John Lennon umarłby ze śmiechu, jakby to przeczytał.
July 29, 201014 yr "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" to genialny album. + obecnie posiadam tylko jedną piosenkę the beatles. jest nią helter skelter. fascynuje mnie głównie z powodu tego co się z nią stało i do czego się przyczyniła. no, ale oczywiście sama w sobie też jest super.
July 29, 201014 yr Author Powieść "Helter Skelter" też genialna. Tak w ogóle podobno jest to prototyp piosenki metalowej.
August 12, 201014 yr kupiłem sobie ostatnio ich biały album, głównie dlatego że w helter skelter dużo o nim pisali, nawet fajne.
August 12, 201014 yr Wiem, że wszyscy niecierpliwie na to czekacie, dlatego zamieszczam mój aktualny ranking 10 najlepszych albumów The Beatles. 1. Rubber Soul (UK) 2. Meet the Beatles 3. Abbey Road 4. Revolver 5. The White Album 6. Magical Mystery Tour 7. Sgt. Pepper's 8. A Hard Day's Night 9. Help! 10. Let it Be
August 15, 201014 yr revolver jest spoczko. nie wiem czemu mit de bitels dales wyzej ogozo. Bo mit de bitels jest... bardziej spoczko? Zaje'bista płyta, zbliżająca się do tego, co określiłbym jako ideał muzyki.
August 15, 201014 yr ...bo sekunda kontaktu z Google boli? http://rs45.rapidshare.com/files/20819607/www.octaner.blogspot.com_-_Rubber_Ebbets.rar
August 15, 201014 yr Lepiej pozno niz wcale, tez sie zapoznam do tej pory znam tylko imadzyn ol de pipol