Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 281,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

ja nie wiem co za silne leki brali ci z DICE żeby wpaść na pomysł odpalania gry przez przeglądarkę i to jeszcze nie byle jaką bo np opera nie w pełni funkcjonuje z grą WTF? porąbało ich do reszty a ten battlelog niech se wsadza gdzieś głęboko w d*** . już 10 min próbuję się dołączyć do jakiegoś serwa i co ? i kupa ....człowiek nawet nie wie czy coś się dzieje czy nie tylko jakiś napis "joining server" i se tak może pisać do usranej śmierci. bad company odpalam w kilkanaście sekund a bf3 to trza się modlić i czasem 5 min to za mało ....spier**** totalnie... człowiek zamiast się bawić to się irytuje tylko ...i nawet nie ma na kogo pobluzgać...

Opublikowano

ja nie wiem co za silne leki brali ci z DICE żeby wpaść na pomysł odpalania gry przez przeglądarkę i to jeszcze nie byle jaką bo np opera nie w pełni funkcjonuje z grą WTF? porąbało ich do reszty a ten battlelog niech se wsadza gdzieś głęboko w d*** . już 10 min próbuję się dołączyć do jakiegoś serwa i co ? i kupa ....człowiek nawet nie wie czy coś się dzieje czy nie tylko jakiś napis "joining server" i se tak może pisać do usranej śmierci. bad company odpalam w kilkanaście sekund a bf3 to trza się modlić i czasem 5 min to za mało ....spier**** totalnie... człowiek zamiast się bawić to się irytuje tylko ...i nawet nie ma na kogo pobluzgać...

Proponuję zacząć od samego siebie.

A z opery korzysta aktualnie ok 1,7% internautów. Sam przyznasz, że to trochę niszowa aplikacja.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, ze odpalanie z zewnetrznej przegladarki to jakis zart. Jakby nie mozna bylo zrobic ingame browsera albo juz odpalac te serwery z programu typu qtracker a nie z przegladarki.

Opublikowano

Mi to nie przeszkadza. Człowiek do każdego gówna się przyzwyczai.

Możesz sobie zrobić battleloga jako aplikację w chrome.

Wtedy będziesz miał to o czym marzysz i śnisz po nocach. A nie, sorry, Ty nie grasz więc Ciebie to nie dotyczy.

edit

@ Trochę na tym forumingu jestem i wiem czego się można po Tobie spodziewać Yacku- nerwusku ;)

Edytowane przez Stona

Opublikowano

W Battlelogu ssie brak supportu da 64bit przeglądarek. Dopóki tego nie dodadzą, będę twierdził że całość ssie pałę - potem przyznam że ssie pałę nieco mniej :D

Playing with friends was never so easy! ®

Edytowane przez ako

Opublikowano

Hehe, już Ci mówiłem, że raczej nie ma opcji żeby samemu postawić rankingowy serwer.

Opublikowano

Pomijajac fakt malo atrakcyjnych nagrod, to organizowanie turniejow dla wiecej niz 4-5 osob / team jest BARDZO kosztowne, nie mowiac juz ze czasem ciezko zebrac odpowiedni team do tego.

Juz widze WCG 32v32 w BF3 ;)

Opublikowano

Panie, kiedyś klanówki w BF to się grało 8v8 --__--

Dokładnie.

Każdy klan miał praktycznie po dwa składy i bez problemu można było zebrać 8 osób. Gdzie się podziały te czasy :(

Opublikowano

Gdzie sięęęęęę podziaaaaaaaaaaaaały..... tamte prywatkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(

Nagroda pocieszenia za ostatnie miejsce jest? Można się zapisać xD

Opublikowano

Gdzie sięęęęęę podziaaaaaaaaaaaaały..... tamte prywatkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(

Nagroda pocieszenia za ostatnie miejsce jest? Można się zapisać xD

Ja bym się zapisał, gdyby za ostatnie miejsce był taki medalik:

Dinfa.png

Awarded to any member of the armed forces who has been killed in any action with an opposing armed force of a foreign country

• IAR: A K:D ratio of 1:4 with a minimum of 5 kills/20 deaths

Pamiętam jak bardzo bałem się że go dostanę w BF2 :D

Po patchowaniu poprawili parę błędów w battlelogu.

Edytowane przez Stona