Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Plakat zejscia 2 niepokojąco kojoarzy sie z ufo i porwaniem. Powiedzcie, ze wyjasnili pochodzenie tych smiesznych gremlinow i ze przybyli z odległej galaktyki to wydam 20 zeta i pojde do kina Macie >>> RECENZJE <<< - powinno wyjasnic to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 W jedynce plusem były wspomniane już otwarte złamania i atmosfera do momentu pojawienia się kitowców z power rangers. Po trailerze dwójki można wywnioskować, że gumowe stworki wyskakuję po 10 sekundach i raczej nie warto obciążać łącza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Obejrzałem dwójke, dałem rade. To samo co jedynka, tylko więcej krwi i potworków. Elementy zaskoczenia są dobre, to jedyne czego się można przestraszyć. Jeżeli komuś spodobała się pierwsza część to nic nie stoi na przeszkodzie, aby obejrzeć i tą. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wyjasni mi może ktoś o co chodziło w końcówcw filmu ? po jakiego ten dziadek walnął laskę łopata?Ani nie był jakoś powiązany z potworami, ani nie mieszkał przy wyjściu przy jaskini, wiec nie musiał niby wchodzic w jakies układy, ani nie był chory psychicznie.... ogólnie wrazenia z filmu-klasyka-ekipa znajduje zmasakrowane zwłoki, po czym wysyłaja najmłodszego z nich samego w ciemny waski korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 widzialem ten film zanim wszedl do polskich kin i bardzo dobrze bo żałowałbym wydanych pieniedzy na kino jedynka byla nawet fajna, dwójka śmieszna a najlepsza scena dla mnie to jak na nich sr.ają z góry a laski na dole w wodzie musza siedziec cicho, tyle. Na kompie do zlukania bo do kina nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 A co do części pierwszej. Właśnie obejżałem, całkiem ok horrorek. Ale nie zrozumiałem zakończenia, czyli ona jednak sie nie wydostała tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 nie wydostala. w zakonczeniu amerykanskim film konczy w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A co do części pierwszej. Właśnie obejżałem, całkiem ok horrorek. Ale nie zrozumiałem zakończenia, czyli ona jednak sie nie wydostała tak? Sa 2 zakonczenia. Zobaczysz je na jutubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tak myślę, że powinni ten film puścić tym górnikom zasypanym w Chile ku pokrzepieniu serc. Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Oglądałem Zejście część 1 na słuchawkach jakiś czas temu. Dźwięk robił na mnie bojaźliwe wrażenie, otoczenie jaskini i pierwszy kontakt z tym czymś. Później laski postanowiły walczyć z tym czymś, przeobraziły się trochę w Johnów Rambo i tutaj już było tylko gorzej. Widoki? Wiadomo że to jaskinia i trzeba zachować klimat kosztem czegoś, padło na słabą widoczność odbioru obrazu dla widza. Czasem się zastanawiałem przy jakiejś zadymie, co tam się dzieje za sieka? Drugiej części nie oglądałem i jakoś nie śpieszy mi się do jej obejrzenia. Oceniaczka - Zejście część 1 - 5 na 10. - Zejście część 2 - nie widziałem, ale pewnie lepiej nie będzie, a może być tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi