Opublikowano 30 stycznia 201114 l ppoziom all star jak narazie bo na tyle sie czuje grajac wizardsami bo to lia ekia na maxa, jesli chodzi o slajdesy to nic nie zmienialem jest oryginalnie tak jak bylo a gram na x360, i nie mam aktualizacji niestety rankingow itp, a co do sepienia sie to nie wyglada to tak jak myslsiz, ale powiem ci ze czesto jest to skuteczne i oczywiscie gram tez normalne kacje starm sie grac w ksoza ale czesto oprostu taka kontra daje ezultaty, nie akzda akcej gram jak mowilem, pzeciez nie moge zosatwic snajera rzucajacego za 3 i biec bo mnie zbombarduje 3 wiec to nie jest tak hop siup, inna sprawea, czy dunki sie moga nudzic??? raczej nie, a szczegolniep ostery
Opublikowano 30 stycznia 201114 l mam inan sprawe jeszcze, jesli ktos tutaj to ogarnia to wezcie podpowiedzcie im tzn 2k pare spraw: czemu nie ma rezentacji przedmeczowych, to bylby klimat, bezdusznie i zimno przedsatwieni oscie i efekowne reflektory i anancer czy jak on sie tam nazywa dla gospodarzy, to wazne dla klmatu, bynajmniej chociaz w jakis waanych meczach np w playoffach, ppozatym sa takie hale jak w ny gdzie ludzie graja z podwojnym zaangazowaniem, wiec takie gwaizdy jak wade, lebron kobe czy powinny byc w takiej hali tez oklaskiwani w czai zdobytych koszy, zn powino tez dosc cos w styu dzwieku uznania w halach dla dobrej akcjo gosci czy dla dobrej akcji supergwiazdy, to takie smaczki, jak wygwizdywanie vinca w toronto czy lebrona w cleveland tez owinno byc, to ze kobe jest inaczej traktowany w filadelfii, to ze w ny kazdy czeka na lebrona i kobego i na ich akcje to dodalo by smaku, pozatym mecz la-boston tam powinno sie czuc ta rywalizacjie i nienawisc kiboli bostonu do la, a ja tego nie czuje ogolnie chodzi m iraczej o steone dzwiekow niz samej gry, oprostu nie oddaja tej klimy ktora jest, zauwazcie jak lebron gra w milwaukee co tam sie dzieje po jego akcji, jest aplauz, a mecze ny kontra nj nets tam w netsach jest wiecej kibicow ny niz netsow, to tez musi byc uwzglednione, ro by narawde dalo duzo kliamtu a jeszcze jeden smaczek, skoro to realna gra i skoro tak sie zdarzyl ow realnym siwiecie to czemu raz bna 1000 wsadow nie moznaby rozwalic tablicy ?? wiem ze to juz prawie nieaktualne w realu ale pomyslcie ile daloby to klimatu w meczu jak raz na sezon albo na dwa sezony rowalilbys tablice ostrym dunkiem, wkoncu to gierka i zabawa wiec troche luzu by sie tu przydalo jak dla mnie to byloby boskie, no i aleyuppy sa zbyt powtarzalne, za malo animacjo jak dla mnie a to chyba najefektowniejszy wssad w ksozuykowce, chyba ogolnie najlepsza akcja w koszykwoce, tego musi byc wiecej, ktos cos ??:-)
Opublikowano 30 stycznia 201114 l My Player malo ma wspolnego z rzeczywistoscia, jeden sezon mozna pyknac, ale w sumie to tyle
Opublikowano 30 stycznia 201114 l zgadzam sie , jest troche nudny i niedopracowany, leiej grac sezon normalnie albo dynastie albo online czego niestety nie mam bo to olska wiec piractwo neistety mnie tez dopadlo....
Opublikowano 31 stycznia 201114 l dla mnie jak NBA to tylo liga on line z ogarniętą najlepiej 30 osobową ekipą, specjalnie doprawione przez nas slidery, poziom hall of fame, kwarta 10 min., fantasy draft itp Daje to wyniki, staty itp akcje jak w realu + niesamowitą rywalizację. W naszej lidze ESBL właśnie dziś zaczynamy PO. NBA 2 k11 mam od premiery zagrałem ok 100 meczy on line większość (kw 10 min), dla odróżnienia meczów "z konsolą" zagrałem całe dwa , a challengy Jopa jeszcze nie tknąłem. ps a my player wywaliłem po 1 sparingu na campie. Edytowane 31 stycznia 201114 l przez balon1984
Opublikowano 1 lutego 201114 l to ja wręcz odwrotnie. online w ogóle nie tknięty i pogrywam sobie z konsolą w Association drużyną OKC Thunder. Czelendżami Jordana tak się podniecałem a zagrałem raptem 2 razy. no ale co się odwlecze to nie uciecze. ta gra ma taką żywotność, że kolejnego kosze pewnie znowu kupię za 5 lat. p.s. brakuje mi porównania skill'ów zawodników przy wymianach.
Opublikowano 8 lutego 201114 l ja da mnie jordan cene o pieka sprawa, moznaby tez przywrocic inne pamietnmecze whistoii lig, np mecze z sezonu rookie iversona, czy cartera czy agica gra w finalach w 1979 i tak moznby wymieniac, ale najwiekszy zal mam do 2k ze brak jest strojow z 50sezonu nb, wtedy wszyscymieli zlote logo na koszulkach no i brak mi wlasnie koszulki sixersow z 1996-1997 w zadnej grze ichnie ma , .....
Opublikowano 11 lutego 201114 l podobno wraz z nową aktualizacją rostera dostajemy Marcina Gortata z ratingiem 75. ciekawe co na to JR Smith..? http://larrybrownsports.com/basketball/j-r-smith-unhappy-with-his-nba-2k11-video-game-rating/33006
Opublikowano 11 lutego 201114 l podobno wraz z nową aktualizacją rostera dostajemy Marcina Gortata z ratingiem 75. ciekawe co na to JR Smith..? http://larrybrownsports.com/basketball/j-r-smith-unhappy-with-his-nba-2k11-video-game-rating/33006 Już są te ratingi. Marcin ma już 75, ostro też dopalili Gryffina. Kilku grajką ostro poleciało, m.in Royowi.
Opublikowano 21 lutego 201114 l Ja mam takie lamerskie pytanie. Jak wykonywać alley oop? Wiem, że można to robić przez zagranie 1-2 (L2+X i potem L2+O), ale czy da się jeszcze inaczej, tzn. nie na zasadzie zagrania 1-2 , a poprzez zagranie w ten sposób do zawodnika 1,2,3,4 wedle woli? Np. zawodnik 1 oddaje piłkę do 2, a ten wystawia piłkę na alley oop do 3. Gram w tą grę pierwszy raz od czasu 2k9 i muszę przynać, że jest bardziej wymagająca i trudniej wykonać konkretne akcje. Gram tylko na PRO, ale i tak chwila rozluźnienia, podanie na pałę i jest problem. Świetna gra, dająca masę frajdy z udanych zagrań. Edytowane 21 lutego 201114 l przez Gość
Opublikowano 21 lutego 201114 l ja najczęściej wykonuje alley-oop'y w kontrze, rzadziej w pick'n'rollach. ale właśnie w kontrataku takie trójkowe zagranie ma największe szanse powodzenia. do tego potrzebna będzie odpowiednio ustawiona drużyna tak by większa ilość zawodników biegła do szybkiego ataku. możliwe, że znalazłbyś też w playbook'ach akcję, która pozwalałaby na tego typu zagranie. tyle że, to wymagałoby trochę ćwiczeń. no i czasu na znalezienie takiej zagrywki.
Opublikowano 21 lutego 201114 l Czyli takie zagranie wymaga tylko odpowiedniego ustawienia drużyny, zawodnicy sami wychodzą(bez wciskania czegokolwiek), a potem wystarczy tylko L2+O?
Opublikowano 23 lutego 201114 l Panowie kończymy rekrutację do nowego sezonu naszej ligi w NBA 2k11, zostało jeszcze parę wolnych miejsc. Można śmiało powiedzieć, że jesteśmy "oficjalną" ligą on-line w nba 2k11 na PS3 w Polsce. Wszystko odbywa się na serwerach 2K. Wyniki, staty ( identyczne praktycznie jak w realnym NBA), szatnie itp. Mamy też swoje forum , daje link od razu do zapisów http://www.elitesports.pl/forum/viewtopic.php?f=236&t=2823 Gramy kwarta po 10 min,poziom trudności Hall of Fame, na specjalnie przygotowanych sliderach z fantsy draftem. Jak ktoś ma pytanie pisać na gg. pozdro Edytowane 24 lutego 201114 l przez balon1984
Opublikowano 1 marca 201114 l Ma ktoś jakieś dobre slidersy do my player, aby na graniu przy 8 minutowej kwarcie były realistyczne wyniki, statystyki itp. ? Bo szukam, szukam i gów.no znajduję. Obojętnie jaki poziom trudności. Edytowane 1 marca 201114 l przez Robak
Opublikowano 7 marca 201114 l Zainteresowałem się NBA 2K11 bo dowiedziałem się przypadkiem że można tam grać classic teamami niektórymi w tym co mnie najbardziej interesuje tj. Chicago Bulls 1997-98 !!!! W związku z tym mam kilka pytań: 1. Czy takim teamem klasycznym Chicago Bulls 1997-98 można rozegrać tryb zwykłego sezonu z "normalnymi" zespolami czy tylko jakiś quick match? Ogólnie czy można takim Chicago Bulls 1997-98 zagrać w każdy tryb gry jak "normalnym" zespołem? 2. Oczywiście można wybieracz klasyczny zespół w meczach online? 3. Czy mecze online są w końcu dopracowane i nie lagują ?(bo pamiętam że w przypadku NBA 2K10 ludzie często narzekali na lagi i niedopracowany online) 4. Czy można online grać mecze 5 vs 5 (każdy zawodnik steruje tylko jednym graczem) a jeśli tak to jak to się sprawdza w praktyce? Byłbym wdzięczny za odp
Opublikowano 7 marca 201114 l Online nie mozna grac klasycznymi druzyanami. Co do samej rozgrywki online to generalnie jest ok (mowie o wersji x360), czasami zdarzaja sie lagi, no i release pointy zawodników troche sie roznia niz na offline (tak jakby bylo leciutkie opoznienie). 5 vs 5 da sie grac ale ciezko znalezc taka ekipe (albo ja mialem pecha). Czesto byly spore lagi i zaraz wiekszosc wychodzila z meczu:/
Opublikowano 7 marca 201114 l Kurdę lipa a co z grą zwykłego sezonu klasykami lub jakimś innym trybem? Bo z tego co przed chwilą wyczytałem na innym forum to ponoć tylko quick match można? Ale post tamten jest z lipca 2011 więc wolłbym żeby ktoś kto grał potwierdził... To co pozostaje w sumie tylko quick match Chicago Bulls 1997-1998 i to offline jedynie? Buuuu Edytowane 7 marca 201114 l przez JoZi
Opublikowano 7 marca 201114 l Kurcze, nie ogarniam jeszcze sterowania. Rzecz jasna ustawienia defaultowe nie przypadły mi do gustu więc zacząłem kombinować, lecz nie doszedłem do perfekcji w rozłożeniu komend. Gra jest prześwietna, wraca do korzeni najlepszej koszykówki jaką prezentowali Bullsi i inne teamy. Teraz ten sport to pozostałości po świetności.
Opublikowano 19 marca 201114 l A ja mam inne pytanie do fanów serii. Zamierzam kupić grę i chciałem was zapytać, czy aktualizacje w 2K11, będą też dostępne w nowym sezonie, tzn wtedy jak już wyjdzie 2K12 ? Orientuje się ktoś czy będę miał aktualne składy w starej części podczas gdy wyjdzie kolejna ?I jak właczyc mecz online na 10 minut? Edytowane 22 marca 201114 l przez arboos
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l heh, przesiadłem sie z NBA 2k9 na 2k11 i...jestem oczarowany. Przeskok jest ogromny a gra Bykami (byłem zakochany w tym teami) z Jordanem i spółką to cos niesamowitego akle jestem laikiem, ta koszykówka mnie przerasta , dlatego nawet online nie dotykam i tocze pojedynki na smierc i zycie z konsolą na..poziomie all-starr mam jednak pytanie: jak sie robie te zagranie w ktorym np center (ciezko mi to opisac precyzyjnie) bierze na plecy obronce i wykorzystując impet swego ciała napiera tyłem pod kosz? W 2k9 sterują Shaqiem robiłem to notorycznie, tu nie umie..
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l R2+L2 jak mnie pamięć nie myli. wpisz post moves 2k11 w google. gra też ma dość spory tutorial. Edytowane 7 kwietnia 201114 l przez 23kowal
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l Zastanawiam się nad kupnem NBA 2K11, na razie ogarniam demo i tak się zastanawiam - orientuje się ktoś jaki jest poziom trudności meczu (a raczej 1 kwarty:P), który oferuje demo? I który to jest poziom w hierarchii poziomów trudności dostępnych w pełnej grze?
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l nie wiem na pewno ale albo najnizszy albo drugi z kolei. Jesli obawiasz sie o brak wyzwania, bądź spokojny, ta gra cie zniszczy :potter:
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l tak w ogóle to po zagraniu w pełną wersję miałem wątpliwości czy to demo dotyczy tej samej gry. jest po prostu niesamowicie biedne i okrojone w porównaniu do oryginału. gra musiała być chyba ukończona na poziomie ok.70% w momencie wypuszczenia dema. bierz JoZi i niezastanawiaj się bo EA niedawno ogłosiło, że swojego kosza wypuści dopiero w 2012 więc nic lepszego na rynku nie znajdziesz. wystarczy, że wybaczysz jej podania i przestawisz się na te z użyciem triggerów i będzie spoko.
Opublikowano 14 kwietnia 201114 l Witam wszystkich ! Mam pewien problem z grą nba 2k11 na ps3 a mianowicie taki że gra zawiesza się przy włączaniu zaraz przy animacji z Jordanem . Zawiesza się gra i konsola. Gdy po kilkunastu meczach w sezonie gra się zawiesiła to nie mogłem jej wogóle włączyć wiec postanowiłem usunąć wszyskie save i zagrać od nowa . Zadziałało ale na niedługo ponieważ przy następnym sezonie stało sie to samo nie wiem co robić !!!! Proszę o pomoc i z góry dziekuję !!! Pozdrawiam !