Opublikowano 16 kwietnia 201114 l spatchowałeś? może płyta porysowana? nie miałem miałem takich problemów, u mnie wszystko było git
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l spatchowałeś? może płyta porysowana? nie miałem miałem takich problemów, u mnie wszystko było git plyta jest w perfekcyjnym stanie gdy usune wszystkie save to wtedy wczytuje .
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l Nie pamiętam, czy gra wymaga instalacji, ale jak tak, to może też wywal instalkę. Podpięta do neta? Dziwna sprawa.
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Nie pamiętam, czy gra wymaga instalacji, ale jak tak, to może też wywal instalkę. Podpięta do neta? Dziwna sprawa. [gry nie trzeba instalowac gram przez neta tez tego nie rozumiem chyba sobie juz podaruje to 2k11 albo sproboje za jakis czas . dzieki za pomoc .
Opublikowano 22 kwietnia 201114 l juz mam trzeba rozlaczyc neta przed wlozeniem plytki do ps3 i wgrywa bez problemu szkoda ze juz aktualizacje sie nie robia swietna gierka szkoda ze takie bugi posiada .
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l A są 2 wersje NBA? Bo raz widzę wersję Move a raz wersję w której nic o mów nie mówią. Chodzi mi o aukcje na allegro. W MM widziałem że są tylko wersje Move, więc sprzedawca na alledrogo może coś przeoczył. Chcę się upewnić bo mogę te 10zł dopłacić i mieć wersję Move. Chyba że każda wersja wykorzystuję Move, a niektórzy robią hłit marketingowy
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l Każda obsługuje move'a (a -chyba-po patchu również 3D), o ile nie grasz w wersję na X360
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l Juze mam dokladnie taki sam problem moja kopia nie dziala na ps3 moim i kumpla wiesza sie dokladnie w tym samym momencie oczywiscie plytka nie ma nawet ryski czy pylka kurzu stalo sie tak jak odstawilem 2k11 na kilka tygodni i od tego czasu juz nie da sie jej zaladowac
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l i mi sie wieszała przez co oddałem ją do "wymienialni", o dziwo bo miałem ją przez 3 tygodnie, chodziła ok i nagle cos sie zaczeło dziac, gra łapała czeste zawieszki. Moze jakis save sie uszkodził i "robił jaja'? Ubolewam bo gra była przednia, przesiadłem sie z 2k9 i przeskok był ogromny aha, tylko, ze mi sie wieszała podczs meczu, nie jak wam w menu.. Edytowane 27 kwietnia 201113 l przez Orson
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l ja już chyba z miesiąc jej nie dosiadłem ale jutro przetestuje, może to jaki błąd zbiorowy czy co?
Opublikowano 28 kwietnia 201113 l Juze mam dokladnie taki sam problem moja kopia nie dziala na ps3 moim i kumpla wiesza sie dokladnie w tym samym momencie oczywiscie plytka nie ma nawet ryski czy pylka kurzu stalo sie tak jak odstawilem 2k11 na kilka tygodni i od tego czasu juz nie da sie jej zaladowac siema jak chcesz pograc to bez zalogowania sie wiesz o co chodzi . mi wchodzi za kazdym razem pod warunkiem ze neta nie podlaczysz pozdro !
Opublikowano 8 maja 201113 l Pomoże ktoś z wbiciem jednego pucharku (oczywiście po powrocie PSN)? Chodzi o All for One (Win one online crew game), najlepiej ktoś z własną drużyną.
Opublikowano 9 maja 201113 l Pomoże ktoś z wbiciem jednego pucharku (oczywiście po powrocie PSN)? Chodzi o All for One (Win one online crew game), najlepiej ktoś z własną drużyną. Z chęcią pomogę i przy okazji też bym wpił sobie tego trofika.
Opublikowano 13 maja 201113 l Pisałem już w dziale z trofeami, ale tam chyba nikt nie zagląda. Jakie są warunku trofea My Rookie of the Year? Rozegrałem około 30 spotkań (czas kwarty od 4 do 1 minuty), ponad połowę spotkań pominąłem. Przyznano mi ROTY, a nawet MVP, ale pucharek My Rookie of the Year nie wpadł. EDIT: Dziwne, zagrałem jeden 'drill' po przyznaniu RotY i pucharek wpadł. Edytowane 13 maja 201113 l przez Aleks
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Ja nie wiem w sumie DLACZEGO ale ta gra jest chyba najlepszą grą sportową wszechczasów. Po prostu czuję się jakbym naprawdę oglądał mecz NBA, nawet jakbym w nim brał udział Jaram się tą grą po raz milionowy, nie grałem z pół roku, znowu odpaliłem i znowu kopara w dół. Tryb z Jordanem? Jak na to nikt nie wpadł wcześniej? Mióóóóóód! <3 edit: I komentator odnoszący się do MJ per Your Airness. ;D Edytowane 19 czerwca 201113 l przez Oran
Opublikowano 20 czerwca 201113 l chcieć to pewnie chcieli ale chyba mało kto mógł sobie kiedyś pozwolić na wykupienie marki MJ do gry. tak mi się wydaje.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Ciekawe czy ta akcja z MJ ti klasycznymi Bullsami to jednorazowy zabieg czy w 2K12 też to będzie
Opublikowano 21 czerwca 201113 l bym się nie obraził jak by co roku wstawiali kogoś nowego. Magic i Lakers, Larry i Celtics, Bad Boys, Hakeem i Rockets, Shaq i Lakers, Duncan i Spurs. wiadomo, że nic nie jest w stanie przebić MJ ale byłyby to całkiem fajne dodatki.
Opublikowano 4 lipca 201113 l Panowie kończymy nabór do kolejnej edycji najlepszej Polskiej ligi w nba 2k11 na PS3. Chętny zapraszam na forum, ewentualnie można napisać do mnie na gg http://www.elitesports.pl/forum/viewforum.php?f=234&sid=9529a3dbed2d0d48d663359022b974a6 Edytowane 4 lipca 201113 l przez balon1984
Opublikowano 8 lipca 201113 l Widzę, że błyskotliwością nie grzeszysz. Zadałem to pytanie w temacie o gierce, więc chyba miałem na myśli 360 btwn legs w gierce.
Opublikowano 8 lipca 201113 l To jest random chyba, po prostu koles musi miec dobre wsady (np. J-Richem mi sie udalo cos takiego zrobic). Najlepiej jak biegniesz na kosz to dawaj prawego ANALoga do tyłu (czyli np. jak biegniesz w lewo na kosz to ANALoga daj w prawo)