Opublikowano 8 października 201014 l Na tym filmiku widac ze mocno poprawili aiming przy uzyciu ads (aiming down sight), koles ktory gra rozwala praktycznie wszystkich uzywajac tej metody a nie "z biodra". Jest to dla mnie wazne, czy poprawili celowanie w kz3, bo po prostu w kz2 bylo ads skopane i wszyscy strzelaja tam "z biodra". Zeby nie bylo, to ja uwielbiam serie Killzone, za klimat, bronie i cale universum, ale jezeli chodzi o aiming to ssie po calej linii. Mam nadzieje ze teraz bedzie to poprawione i seria wejdzie w "nowy" system celowania ( aka BBC, CoD ). Uczucie ciezkosci poruszania mogloby pozostac @genjuro przyglądnąłem się trochej bliżej tej funkcji i wygląda na to, że czeka nas kompletne przedefiniowanie sposobu prowadzenia meczy z KZ3.... Taki oto ekran zmieni wszystko: będzie się opylać wpaść w 12-u medyków podkładać ładunek
Opublikowano 8 października 201014 l Zobaczymy po testach. Cos mi sie wydaje ze jeszcze bedzie dluga droga do zbalansowania klas. Medyk wydaje sie niezlym kozakiem ( samowstawanie, leczenie, bot ochronny), GG napewno cos wymysli zeby po mapach nie biegali sami medycy Ta sztuczka z samowstawaniem musi miec jakis "haczyk", nie chce mi sie wierzyc, ze pozwola sobie w multi na taki "tani" chwyt.
Opublikowano 8 października 201014 l Zobaczymy po testach. Cos mi sie wydaje ze jeszcze bedzie dluga droga do zbalansowania klas. Medyk wydaje sie niezlym kozakiem ( samowstawanie, leczenie, bot ochronny), GG napewno cos wymysli zeby po mapach nie biegali sami medycy Ta sztuczka z samowstawaniem musi miec jakis "haczyk", nie chce mi sie wierzyc, ze pozwola sobie w multi na taki "tani" chwyt. po uplywie 5 sekund od smierci medykyk decyduje czy wstaje i walczy dalej czy polec po zgonie..chyba ze dostal headshoota lub zostal dobilty p.s beda inne formy dostepu do bety przy czym ta dla PS+ jest najpewniejsza Edytowane 8 października 201014 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 8 października 201014 l Co za kretynizm z ta beta. PS Plus jest gowno warty! Nie wystarczy ze mam ten przeklety abonament, teraz musze polowac jeszcze na jakis motyw. Nie mam szans go sciagnac jak o 22 z pracy wroce. Zo za skonczona padaka. (pipi)A.
Opublikowano 9 października 201014 l Co za kretynizm z ta beta. PS Plus jest gowno warty! Nie wystarczy ze mam ten przeklety abonament, teraz musze polowac jeszcze na jakis motyw. Nie mam szans go sciagnac jak o 22 z pracy wroce. Zo za skonczona padaka. (pipi)A. Dokładnie. Nie dość, że im pomagamy wyłapać błędy to jeszcze musimy za to płacić...ehh
Opublikowano 10 października 201014 l Osobiscie bardzo bym chcial aby w multi bylo "Theatre Mode".Jest w Halo i Uncharted to czemu nie moga dac w kz3? <_< Jeszcze jako mala atrakcja moznaby customi'zowac choc ciutke wyglad postaci
Opublikowano 10 października 201014 l Osobiscie bardzo bym chcial aby w multi bylo "Theatre Mode".Jest w Halo i Uncharted to czemu nie moga dac w kz3? <_< Jeszcze jako mala atrakcja moznaby customi'zowac choc ciutke wyglad postaci Dokladnie. Te ficzery moze nie sa tak bardzo istotne, ale jezeli K3 chce byc krolem multi, to powinien to posiadac.
Opublikowano 11 października 201014 l Ch.uj z betą. I tak kupie Killzone 3 na 100%. Ja na pewno też tak zrobię Teraz to się już tylko waham czy nie wykupić plusa...
Opublikowano 11 października 201014 l Chrzan to. Nic nie warte, wywalona kasa w bloto. Jeszcze bedzie trzeba sie gimnastykowac, zeby do bety sie dostac, majac Plusa. Granda.
Opublikowano 11 października 201014 l Ja Plusa wzialem pare miesiecy tylko i wylacznie z mysla o becie do kz3. Tylko ta gra i GT5 mnie interesuja z wszystkich zapowiedzi na najblizszy rok. HELLBOYZ FTW!!!
Opublikowano 12 października 201014 l Lepiej sprawdźcie swoje skrzynki http://www.thesixthaxis.com/2010/10/12/rumour-killzone-3-betas-rolling-out-early/
Opublikowano 12 października 201014 l Ja nie bede mial mozliwosci obadania bety, ale jezeli ktos z tego forum bedzie szczesciarzem,to niech koniecznie opisze ze szczegolami jak sie gralo (mapy, bronie, grafa, czy dalej strzelanie z biodra ma wiekszy potencjal niz z przycelowania ads, klasy, balans itd). Czekam na relacje Edytowane 12 października 201014 l przez genjuro
Opublikowano 12 października 201014 l http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8502309,Subskrybenci_PS__dostana_wszystkie_dodatki_do_Fallouta.html podobno motyw z gry ma się pojawić nie o 17:00 a o 21:00 ciekawe.... chyba jutro będzie trzeba wyczekiwać cale popołudnie jak i wieczór żeby ściągnąć i się załapać na kod... http://www.killzone.com/kz3/en_US/blog/news/2010-10-12_kz3-theme.html a tu jeszcze link po angielsku wiadomość na 100% prawdziwa... szykować się trzeba na 21.00 Edytowane 13 października 201014 l przez kAos
Opublikowano 12 października 201014 l moze sie uda. na 21 powinienem wrocic na chate i moze da rade sie zalapac. fuck, ale odwalaja szopki z ta beta. jeszcze po angielsku nie bedzie ;p
Opublikowano 12 października 201014 l stawiam skrzynke piwa ze serwery pss padna i bedzie kupa kuzwa..kupilbym plusa ale robote koncze o 21.30
Opublikowano 13 października 201014 l dobra, wrocilem z pracy, moze sie uda. teraz koczowanie i proba sciagniecia ;P
Opublikowano 13 października 201014 l i jak o 21 ma się pojawić jakiś theme trzeba go ściągnąć czekać na mail?
Opublikowano 13 października 201014 l Ok 21 ma pojawic sie theme z bety Killzone 3. Musisz go sciagnac i czekac. 25.10 jezeli bedziesz jednym z pierwszych 10 000 sciagniec, otrzymasz mail z kodem do bety. Wsio.
Opublikowano 13 października 201014 l Motyw sciagniety! Cholera, mam nadzieje ze sie zalapalem w 10 000. Wydaje sie to naprawde duzo, a mysle ze sciagnalem w przeciagu do minuty jak sie pojawilo.
Opublikowano 13 października 201014 l Ok, temacik ściągnięty. Teraz tylko liczyć na to, że zmieściłem się w tych 10 000
Opublikowano 13 października 201014 l jak ja ściągnąłem rating był wystawiony od 600 osób Edytowane 13 października 201014 l przez kAos
Opublikowano 13 października 201014 l jak ja ściągnąłem rating był wystawiony od 600 osób A jak ja ściągałem to rating był od 390, oby się udało. x
Opublikowano 13 października 201014 l Na pewno się załapałem. Dopiero jak sciagało ok 80% po transferze zauważyłem że się ludziska rzuciły. Dużo szczęścia, bo kilka sekund wcześniej nic nie było.