Opublikowano 11 czerwca 201212 l Słyszałem, że w Anglii mają jakiegoś dobrego bramkarza, dlaczego go nie zabrali na turniej? Być może to ciebie powinien zabrać Hodgson, wszystkie gole są dla ciebie zawalone przez bramkarza.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Słyszałem, że w Anglii mają jakiegoś dobrego bramkarza, dlaczego go nie zabrali na turniej? Być może to ciebie powinien zabrać Hodgson, wszystkie gole są dla ciebie zawalone przez bramkarza. Mam obiecany debiut w reprezentacji Polski w finale EURO 2012. Wspominam o zawalonej bramce drugi raz w turnieju, bramek wpadło więcej. Nie no był bez szans przy strzale który wpadł metr od miejsca w którym stał i to jeszcze przy krótkim słupku. Każdy Ci powie, że żaden bramkarz nie mógł nic zrobić. Przecież ten Hart jest mocno zesrany i wypuszcza praktycznie wszystkie piłki.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Lloris miał jedną rzecz do zrobienia w tym meczu i jej nie zrobił. Puścił gola. Nie liczyłem, jak daleko był od piłki. Hart miał trochę więcej do roboty. Nie przesadzałbym. Generalnie jak się strzela w piłce nożnej to taki jest plan, żeby przeleciało obok bramkarza. Blanc również bawi się w Smudę, nie robiąc zmian, choć Anglicy są ewidentnie zmęczeni i jakiś Menez czy inny Giroud by mógł im się nie spodobać. Edytowane 11 czerwca 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 11 czerwca 201212 l czas sie odbić u buka postawiłem na Szwedów z podpórka oraz Rosję znowu do zgarnięcia 600 zł lalallaalalaala
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Był to w zasadzie najbardziej jednostronny mecz pierwszej kolejki (Francja oddała najwięcej - po Holandii - strzałów i najwięcej celnych, miała najwięcej posiadania, Anglia - zdecydowanie najmniej we wszystkich tych kategoriach... nie mieli w sumie ani jednej groźnej okazji), a jednak zakończony remisem. Wielka wydajność ludzi Hodgsona. Czy Anglia będzie Grecją tych mistrzostw? Edytowane 11 czerwca 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 11 czerwca 201212 l ch.uj ku.rwa pier.dole te bukmacherke, ten turniej to jest kur.wa najwiekszy random jaki ostatnio widzialem.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Nie wiem gdzie Ty random widzisz w tym turnieju ? Zaskoczyli tylko Duńczycy, sporo jak na 23 mecze... Edytowane 11 czerwca 201212 l przez butch.stein
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Był to w zasadzie najbardziej jednostronny mecz pierwszej kolejki (Francja oddała najwięcej - po Holandii - strzałów i najwięcej celnych, miała najwięcej posiadania, Anglia - zdecydowanie najmniej we wszystkich tych kategoriach... nie mieli w sumie ani jednej groźnej okazji), a jednak zakończony remisem. Wielka wydajność ludzi Hodgsona. Czy Anglia będzie Grecją tych mistrzostw? Akcja drewniaka Milnera była lepsza niż wszystko co wykreowali Francuzi. Hodgson w ogóle zjebał ustawienie. Po co na środek gdzie jest największe zagęszczenie wystawiać Younga, który jako jedyny biegałby na skrzydłach...
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Ojciec usnął na tym meczu, co śmieszniejsze jest nawet podobny od pewnego francuskiego kibica, który również zasnął przy walce swoich ulubieńców xd I wcale mu się nie dziwię, czekam na widowisko w wykonaniu drużyn TEORETYCZNIE słabszych. Jestem pewny, że Szwecja wraz ze współgospodarzem pokażą klasę i otwartą grę.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Anglia - Włochy to wcale nie jest jakiś nierealny mecz, a tutaj to dopiero będzie gra defensywna. xD
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Dawać nazwę tej piosenki co leci przed meczem! Ta przed Heart of Courage co leciała. Edytowane 11 czerwca 201212 l przez MYSZa7
Opublikowano 11 czerwca 201212 l dużo straciłem? podobno Francuzi prowadzili oblężenie bramki Harta Raczej jej dalszych okolic. Nie straciłeś wiele. Edytowane 11 czerwca 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Szwedzi na pewno wygrają jeśli Ibra będzie dalej grał jak samolub, jakbym widział Ronaldo za dawnych lat.