Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam nie widze wielkiej rozxnicy w jezdzie Virginem i Red Bullem...przynajmniej w time trialu.

Różnice są całkiem spore np. w Hiszpanii red bullem można pojechać na poziomie 1:17, może 1:16 (musiałbym popatrzyć na drabinkę).

Mój ostateczny czas:

1:19:958

f12010game2010110418274.th.jpg

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 57,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

p05111022530001.th.jpg

1:19:542

Dobry dzień dziś miałem. 113 kółek w Monako zrobiło swoje i jak po godzinnej przerwie siadłem do Katalunii od razu progres.

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Delikatna poprawa chociaz Oriona nie pobilem.

1:19,615

9i486a.jpg

Mysle ze zejscie ponizej 1:19 jest mozliwe bo okrazenie bylo dalekie od idealu.

Opublikowano
  • Autor

Kurde... skąd Wy bierzecie tyle czasu na grę :wacko: ?

Ja z tymi swoimi kilkoma okrążeniami nie mam się nawet co z pod stołu wychylać :ninja:

Edit: zrobiłem dzisiaj ze 30 kółek, ale do mojego najlepszego czasu zbliżyć się nie mogłem.

Ciągle kręciłem kółka w okolicach 1:20,3xx. Nie rozumiem tej gry... ustawienia bolidu niby takie same, a nawet na prostej duch jedzie ode mnie minimalnie szybciej :ermm:

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Ja niestety odpadam z zabawy - kurde a nawet byłem 4 w generalce :teehee:

Niestety mam coraz mniej czasu na grę a widzę że im bliżej końca roku tym będzie gorzej :confused:

Opublikowano
  • Autor

No chyba większość z Nas ma ciężko znaleźć czas, by wykręcić przyzwoity wynik w rundzie, ale mam nadzieję, że od czasu do czasu weźmiesz udział w naszej zabawie. Ja tak samo w każdej rundzie nie dam rady wziąć udziału... Monaco raczej na pewno odpuszczę, bo żeby tam pojechać w miarę szybko, to trza będzie zrobić co najmniej z 50 kółek, a dla mnie to teraz abstrakcja (praca, dom, rodzina - no po prostu nie ma kiedy grać).

Opublikowano

No chyba większość z Nas ma ciężko znaleźć czas, by wykręcić przyzwoity wynik w rundzie, ale mam nadzieję, że od czasu do czasu weźmiesz udział w naszej zabawie. Ja tak samo w każdej rundzie nie dam rady wziąć udziału... Monaco raczej na pewno odpuszczę, bo żeby tam pojechać w miarę szybko, to trza będzie zrobić co najmniej z 50 kółek, a dla mnie to teraz abstrakcja (praca, dom, rodzina - no po prostu nie ma kiedy grać).

Jasne :thumbsup: Jak "się da" to oczywiście pojadę jakiś tor jeszcze z wami :)

Opublikowano

gp05hiszpaniasarge.th.jpg

Mój ostateczny czas: 01:21:214 (pad, automat)

Przejechałem 50 kółek i chociaż gołym okiem widziałem wiele swoich błędów w czasie jazdy to nie mogłem już się poprawić... Miałem jakąś blokadę dzisiaj :confused: .

Opublikowano

Próbowałem ale już mi się nie udało poprawić czasu.bestmh.th.jpg

Mój najlepszy i ostateczny czas to 1:20:480(pad, manualna)

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem jeszcze przed chwilą kilkanaście kółek i udało się poprawić czas :)

1:18,965

http://i52.tinypic.com/2629oxy.jpg

Myślę, że jakby zastosować jakiś porządny setup, to ok. 0,5 - 0,8 sek. dałoby radę urwać.

Mi się już nie chce kombinować z ustawieniami, bo na padzie i tak nie byłbym tego w stanie wykorzystać.

Opublikowano
  • Autor

1. Michał102 - 1:18,965

2. orion50 - 1:19,542

3. Magik - 1:19,615

4. filipppek - 1:19,958

5. lukaszt_89 - 1:20,480

6. FiFka - 1:20,580

7. benito82pl - 1:20,681

8. maciucha - 1:20,913

9. Outlaw - 1:20,999

10. Sarge - 1:21,214

11. pawel3569 - 1:21,291

12. GoltaR - 1:21,526

Gratulacje dla wszystkich :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

1:20:580

Brak czasu w tygodniu plus szkoła w weekend. Czas uzyskany w zeszłą niedziele, spokojnie dałbym radę urwać przynajmniej 0,5 sekundy niestety nie miałem kiedy pojeździć... :sad:

mam nadzieję że się nie spóźniłem :biggrin:

Edytowane przez FiFka

Opublikowano
  • Autor

@benito - renia już była w Bahrajnie, i myślę, że mamy jej póki co serdecznie dość :P

Na Monaco dobre będzie Ferrari... królewski tor to i królewski bolid ;)

Opublikowano

Aktualna klasyfikacja generalna turnieju po pięciu rundach:

http://www.speedyshare.com/files/25077403/Klasyfikacja.xls

Mój czas w tym tygodniu mocno poniżej własnych ambicji, ale cóż... miałem dziś chyba zły dzień hehe ;) .

A więc teraz Monaco i Ferrari :turned: . Ciekawe kto okaże się drugim Kubicą :D . BTW myślałem że zostawicie Ferrarkę na Monzę ;) .

Opublikowano

Mi jest całkowicie obojętne i zawsze się dostosuję :D . Michał, wygrałeś rundę i wybrałeś bolid, więc nikt nawet nie ma prawa marudzić :) . Mój post to było tylko takie luźne przemyślenie ;) .

Opublikowano

Gratki dla wszystkich. Ja miałem jeszcze jeździć, ale mnie choroba rozłożyła i zaraz po GP walnąłem się spać. Świetna runda, a Monaco może być jeszcze lepsze :)

Opublikowano

Orion jak wykręcisz jakiś dobry czas nagraj go bo jestem ciekaw Twojego stylu jazdy. Po kilku kółkach na razie słabo 1:14:xxx. Tak poza tym trzeba cholernie się wczuć by nie uderzyć o którąś z band.