Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

League of Legends

Featured Replies

Opublikowano

Sporo postaci doszło. Generalnie mniej więcej co dwa tygodnie wypuszczają nową postać

• Odpowiedzi 977
  • Wyświetleń 108,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zainstalowałem z czystej ciekawości... i nie wiem co ludzie w tym widzą. Nie ma matchmakingu przez co pierwsza moja gra to było 5vs1 gość, który nabił na nas ponad 40 punktów. Z tego co widzę to ta gr

• WRONERO PRZEGRAŁES ZYCIE (pipi)   TAKICH JAK TY ODBANOWAC TO JAK NIEWWINYCH SKAZAC NA KARE SMIKETCI

• Super, jednego nooba mniej ;]

Opublikowano
  • Autor

Bardziej chodzi mi o jakies znaczace zmiany w systemie - usuenli jakis powazny item ktory byly czesto uzywany? lub zmienili dzialanie czegos? (np stackowanie sie sunfire) itp ;p

Opublikowano

AMD Sempron 3000+ 1,80GHz

Matryca LCD Matowa 15'' 1024x768 XGA

1024MB RAM DDR

160GB HDD ATA

Lol da radę działać na tym?

Opublikowano

AMD Sempron 3000+ 1,80GHz

Matryca LCD Matowa 15'' 1024x768 XGA

1024MB RAM DDR

160GB HDD ATA

Lol da radę działać na tym?

Gra jest darmowa więc, co za problem ściągnąć i sprawdzić ? ;) Nie trza niczego kupować wpierw, więc... give it a shot :)

Opublikowano

Chodzi o to że muszę zakupić laptopa jakiegoś ale jak najmniejszym kosztem no i żeby lol działał.

Opublikowano

gram od dluzszego czasu i poza faktem ze ludzie mnie tam irytuja (czyt wulgarni polacy ) to gra super :P

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o jakies znaczace zmiany w systemie - usuenli jakis powazny item ktory byly czesto uzywany? lub zmienili dzialanie czegos? (np stackowanie sie sunfire) itp ;p

Zmieniły się ceny itemów i ich właściwości oczywiście nie wszystkich, nie które postacie dostały buff'a inne nerfa itp Najlepiej poczytać na leagueoflegends.pl, tam zawsze opisują wszystkie zmiany.

Granie z randomami w każdej grze ssie, więc ziomale to podstawa przynajmniej wiesz kogo można z(pipi) :P Gram na EU nick name oczywiście shoorykezu.

Opublikowano

MD Athlon 64 X2 Dual-Core TL-52 2 x 1,60Ghz

2GB RAM DDR2, 100GB HDD SATA

ATI Mobility Radeon X1600 512MB

Da radę na tym pograć czy nie? Potrzebuje szybkiej odpowiedzi.

Opublikowano

Powinno dać, karta to hmmm, 2 setka kart graficznych w lapkach, lesza niż integra ale w pizdu stara.

Opublikowano

Liczę przecież na low detale, kwestia tego że muszę się decydować w miarę szybko.

Opublikowano

No na low detalach powinno Ci to ładnie działać, bo o ile dobrze pamiętam, to ta gra jakaś wymagająca nie jest.

Opublikowano

CPU: Pentium 4 3 GHz

RAM: 1024 MB (1GB)

HDD: 1 GB Free

Graphics Card: GeForge 8800 or equivalent

Pisze że ma wymagania takie, ale niewiem czy da radę ten zestaw na to, a to są wymagania zalecane.

Opublikowano

Procek jest dużo lepszy, grafa dużo gorsza ;)

Opublikowano

Stona ale da rade na minimum, w sumie to i tak komp do programowania + muzyka/film. Dobra cena, więc myślę że low i będzie git. Tak więc biorę go i najwyżej będę zły na ciebie.

Opublikowano

Dobra i tak już go kupiłem pójdzie to ok nie pójdzie to się przecież nie załamie.

Opublikowano

Znerfili w końcu vladimira? Bo nie wiem czy instalować od nowa.

Opublikowano

Nie bardzo, a po co mieli go nerfic?

Opublikowano

Not true... zmieniali coś jakieś 2 miesiace temu or so.... chyba HP/AP ratio

Opublikowano

Drobne zmiany, nic powaznego.

Opublikowano

czyli grasz vladimirem?

Opublikowano

Nie i od dluzszego czasu go nie widzialem w grze, moda na niego dawno sie skonczyla. Widac jestes jednym z tych co jak nie potrafia grac przeciwko jakiemus champowi to krzyczy OP OP OP!

Opublikowano

Ja gram ;>