Guest Pawlo_PL Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) Tak jak uprzedzałem w szałcie jest to pojazd po waszych FORUMOWYCH wizerunkach. Jakby to powiedział nasz forumowy brudas(yo Masorz) "to tylko internet", albo Canabis "jak chcecie nas pobic przez internet" Takze nie spinać się, weźcie to dla beki. Dzieło dwóch, a w Polsce są miliony "gimnazjalistów", wiec szacuneczek dziffki. Nowa płyta, na nowych kur.wa bit... no właśnie, tylko bitu brak.;( Masorz brudasie, bujaj na dwa sie, przynieś mi kapcie, Pikolowi szluga - nowy pracownik - Masorz nasz sługa. Zbieraj się po mału, (pipi)j do swego kanału.Pierdo.lony EMku masz kupę na twarzy, dlatego ruchasz się pociemku.Brudasie, idź pograj z brudasami przy ognisku, dobrze ci radze, idź bo dostaniesz po pysku. I jak Masorz masz coś jeszcze? Cyba tylko na bucie brudną i dziurawą podeszwe. Drogi Radku, pedałku, twój czas wybił u mnie na zegarku.Lubisz Batmana? Też lubie bałwana, twoja dupa przez Batmana jest ruchana.Ty masz 2 metry w klacie, ja 2 metry na mym flow, tyle samo lirycznego penisa w gardło byś wziął.Moze ty kozaku chcesz nagrać na mnie dissa? To puść go kur.wa w eter, żebym mógł odpisać. Jeden, drugi załatwiony, nastepny w kolejce na dissa czeka zniecirpliwiony.Canabis chciałeś beefu, grasz w zielone? Twoje wegetowanie juz zostało zakonczone.Patrz jak sikam w twoją stronę, nie jestes już canabis, zabieram ci korone. Widzę to, mam przed oczami sytuację taką, kiedy ty się rozprawiczysz ja zacznę mieć problemy z prostatą. Wiolku, pitolku, umieszczę cię w worku. W oczach masz (pipi)iki, po(pipi)ały ci się styki, nie zadzieraj ze mną i z Pikolem, bo ci przy(pipi)e> jeśli jeszcze raz zobacze, że gościu do nas sra sie, bez podania przyczyny posadze go na kutasie Linek - pewnie napięty z braku dziewczynek. Synuś nie fikaj, bo Przekręcę cię rymami jak kostkę rubika.Idź przytul się do mamy, przypomnij sobie jak to jest być 10cio latkiem molestowanym Pan Pieczarka - grzyb z kutasa, taka forumowa rasa. Nie mam czasu na niego, mozesz na forum zachować swoje ego. Banda przestraszonych świń, czas powiedziec to ostro, biorą się kur.wa za coś, co ich mocno przerosło.. Razem z pikolem robimy dzisiaj show Możesz o tym marzyc jak marzysz o mym flow yo Jestem ziom, jestem gość widzę zżera Cię zazdrość Wielka złość, żadne dość teraz nas o litość proś Nie ma wątpliwości kto tutaj jest najlepszy Ty jesteś lamusem a ja tu jestem MC... Edited October 7, 2010 by Pawlo_PL 3 5
Woojas 23 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Skad on sie urwal? To nawet zalosne nie jest.
schabek 5342 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) japierd/ole. Edited October 7, 2010 by schab0795
Guest Pawlo_PL Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 oso chodzi w tej gupiej ankiecie? A o to Ostin że go wye.bali z HP
D.B. Cooper 3067 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 dorosle ruchacze jestem pewien,ze koles nawet palca nie umoczyl
Guest Pawlo_PL Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 dorosle ruchacze jestem pewien,ze koles nawet palca nie umoczyl Fail. To jest o disowanych ;P 1
tk___tk 4795 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 CZEMU ZAWSZE NAJBARDZIEJ Z(pipi)ANE TEMATY LADUJA TUTAJ? TO JAKIS PIER.DOLONY SMIETNIK? CZUJE SIE DYSKRYMINOWANY. NIE DOŚĆ, ŻE JAKO JEDYNY DZIAŁ NA FORUMIE NIE MOŻEMY SCIAGAC MUZYKI ZA DARMO TO JESZCZE KAZDY TEMAT Z RYMOWANKAMI ALBO INNE (pipi) Z HP LADUJE TUTAJ. PIER>DOLE KASUJE KONTO. 1
maciekww28 848 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 he he dałam głos na pozostawienie tematu - a co ps. chce to usłyszeć z bitem - koniecznie - plissss....
Pan Pieczarka 167 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Myślałem, że o mnie będzie coś w stylu "pan pieczara sra do gara a wieczorem to wpie.rdala", ale byłem blisko. Ostra beka, szkoda że ujemna.
ksztyrix 6 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Mnie rozwaliło zwlaszto "zbieraj się po mału, (pipi)j do swego kanału"
_lukas_ 1685 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=wvkHIZg_954 podobny tekst. Edited October 7, 2010 by lukas1988
Pan Pieczarka 167 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dareal już do tego zarapował: http://www.youtube.com/watch?v=tJstmxb8vyw&feature=related
kanabis 22624 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Post pawlo jest w czołówce najżałośniejszych postów na forum ever
Woojas 23 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Do rodzynow go dac i tyle. Dante wrocil juz od chinczykow? Moglby zamknac ten temat.
Wiolku 1592 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ale mi się dostało (pipi) tą jego minę muszę pokazać ziomkom(joł) z osiedla, w ogóle wszystkim.
Dante 448 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Tigga What? Od Chinoli wracam na koniec świata ale (z trudem) pilnuje
Recommended Posts