Skocz do zawartości

Dorołse ruchacze vs Gimbery - Ekipa 2P(ac) Pawlo i Pikol

Wypier.dolić temat? 13 użytkowników zagłosowało

1. 1. No to jak, wurzucić?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak uprzedzałem w szałcie jest to pojazd po waszych FORUMOWYCH wizerunkach. Jakby to powiedział nasz forumowy brudas(yo Masorz) "to tylko internet", albo Canabis "jak chcecie nas pobic przez internet"

Takze nie spinać się, weźcie to dla beki.

sdasb.jpg

Dzieło dwóch, a w Polsce są miliony "gimnazjalistów", wiec szacuneczek dziffki. ^^

Nowa płyta, na nowych kur.wa bit... no właśnie, tylko bitu brak.;(

Masorz brudasie, bujaj na dwa sie, przynieś mi kapcie, Pikolowi szluga - nowy pracownik - Masorz nasz sługa. Zbieraj się po mału, (pipi)j do swego kanału.Pierdo.lony EMku masz kupę na twarzy, dlatego ruchasz się pociemku.Brudasie, idź pograj z brudasami przy ognisku, dobrze ci radze, idź bo dostaniesz po pysku. I jak Masorz masz coś jeszcze? Cyba tylko na bucie brudną i dziurawą podeszwe.

Drogi Radku, pedałku, twój czas wybił u mnie na zegarku.Lubisz Batmana? Też lubie bałwana, twoja dupa przez Batmana jest ruchana.Ty masz 2 metry w klacie, ja 2 metry na mym flow, tyle samo lirycznego penisa w gardło byś wziął.Moze ty kozaku chcesz nagrać na mnie dissa? To puść go kur.wa w eter, żebym mógł odpisać.

Jeden, drugi załatwiony, nastepny w kolejce na dissa czeka zniecirpliwiony.Canabis chciałeś beefu, grasz w zielone? Twoje wegetowanie juz zostało zakonczone.Patrz jak sikam w twoją stronę, nie jestes już canabis, zabieram ci korone. Widzę to, mam przed oczami sytuację taką, kiedy ty się rozprawiczysz ja zacznę mieć problemy z prostatą.

Wiolku, pitolku, umieszczę cię w worku. W oczach masz (pipi)iki, po(pipi)ały ci się styki, nie zadzieraj ze mną i z Pikolem, bo ci przy(pipi)e> jeśli jeszcze raz zobacze, że gościu do nas sra sie, bez podania przyczyny posadze go na kutasie

Linek - pewnie napięty z braku dziewczynek. Synuś nie fikaj, bo Przekręcę cię rymami jak kostkę rubika.Idź przytul się do mamy, przypomnij sobie jak to jest być 10cio latkiem molestowanym

Pan Pieczarka - grzyb z kutasa, taka forumowa rasa. Nie mam czasu na niego, mozesz na forum zachować swoje ego.

Banda przestraszonych świń, czas powiedziec to ostro,

biorą się kur.wa za coś, co ich mocno przerosło..

Razem z pikolem robimy dzisiaj show

Możesz o tym marzyc jak marzysz o mym flow yo

Jestem ziom, jestem gość widzę zżera Cię zazdrość

Wielka złość, żadne dość teraz nas o litość proś

Nie ma wątpliwości kto tutaj jest najlepszy

Ty jesteś lamusem a ja tu jestem MC...

Edytowane przez Pawlo_PL

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Pawlo_PL
    Gość Pawlo_PL

Fail. To jest o disowanych ;P

• CZEMU ZAWSZE NAJBARDZIEJ Z(pipi)ANE TEMATY LADUJA TUTAJ? TO JAKIS PIER.DOLONY SMIETNIK? CZUJE SIE DYSKRYMINOWANY. NIE DOŚĆ, ŻE JAKO JEDYNY DZIAŁ NA FORUMIE NIE MOŻEMY SCIAGAC MUZYKI ZA DARMO TO JESZCZ

Opublikowano

Zbanujcie go, geeeeeeeeeeez.

Opublikowano

joł joł mmmm... makamakamoo jea umcumc

Opublikowano

Skad on sie urwal? To nawet zalosne nie jest.

Opublikowano

oso chodzi w tej gupiej ankiecie?

Opublikowano

japierd/ole.

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

oso chodzi w tej gupiej ankiecie?

A o to Ostin że go wye.bali z HP

Opublikowano

dorosle ruchacze :lol: jestem pewien,ze koles nawet palca nie umoczyl

Opublikowano

dorosle ruchacze :lol: jestem pewien,ze koles nawet palca nie umoczyl

Fail. To jest o disowanych ;P

Opublikowano

CZEMU ZAWSZE NAJBARDZIEJ Z(pipi)ANE TEMATY LADUJA TUTAJ? TO JAKIS PIER.DOLONY SMIETNIK? CZUJE SIE DYSKRYMINOWANY. NIE DOŚĆ, ŻE JAKO JEDYNY DZIAŁ NA FORUMIE NIE MOŻEMY SCIAGAC MUZYKI ZA DARMO TO JESZCZE KAZDY TEMAT Z RYMOWANKAMI ALBO INNE (pipi) Z HP LADUJE TUTAJ. PIER>DOLE KASUJE KONTO.

Opublikowano

Ej, może znowu bitwa na rapy będzie?

Opublikowano

Nie wyrzucajcie, pasuje jak ulał

Opublikowano

he he dałam głos na pozostawienie tematu - a co

ps.

chce to usłyszeć z bitem - koniecznie - plissss....

Opublikowano

Myślałem, że o mnie będzie coś w stylu "pan pieczara sra do gara a wieczorem to wpie.rdala", ale byłem blisko. Ostra beka, szkoda że ujemna.

Opublikowano

Mnie rozwaliło zwlaszto "zbieraj się po mału, (pipi)j do swego kanału" :lol:

Opublikowano

Post pawlo jest w czołówce najżałośniejszych postów na forum ever

Opublikowano

Do rodzynow go dac i tyle. Dante wrocil juz od chinczykow? Moglby zamknac ten temat.

Opublikowano

Ale mi się dostało :( (pipi) tą jego minę muszę pokazać ziomkom(joł) z osiedla, w ogóle wszystkim.

Opublikowano

Tigga What?

Od Chinoli wracam na koniec świata ale (z trudem) pilnuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.