Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

patapon to było by coś, i pukanie w rytm w tylni touchpad

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Mnie zaciekawiło tylko Gravity Daze. Reszta to jakieś konwersje, spinoffy albo pierdoły. Sytuacja analogiczna jak przy 3DS tylko przy maszynce od N mógłbym ograć jeszcze parę gier z DS'a bo nie mam konsolki.

Opublikowano

Dobre, dobre :D

PCF powinni na końcu pokazać bajeranckie urywki z Bulletstorm :)

Opublikowano

patapon to było by coś, i pukanie w rytm w tylni touchpad

Zgłoś się z tym pomysłem do Sony, dla mnie rewelka.

Opublikowano

:teehee:

nie żebym bronił CoDa (co to to nie), rozumiem naśmiewanie się z patosu wylewającego się z ekranu, ale sorry, jak widzę przerywniki filmowe w Bulletstormie i poziom dialogów to dla mnie jest to tak pretensjonalne, że rence opadywujoł.

Niby gra ma być zabawna, niepoważna, a cutscenki pokazują co innego.

Opublikowano

A Chmielarz opowiadał baje, że historia będzie wciągająca. :thumbsup:

Opublikowano

Mam złego newsa dla tutejszych członków sonydefenseforce

92316074.png

Pwned x1

14617918.png

Pwned x2

16806959.png

Edytowane przez Codename

Opublikowano

92316074.png

Pwned x1

14617918.png

Pwned x2

16806959.png

Nie ma to jak sugerować się zachodnimi ocenami.

Opublikowano

.....

Nie ma to jak sugerować się zachodnimi ocenami.

To mam pytanie w czym są gorsze od wschodnich/północnych czy południowych? :teehee:

Opublikowano

MGS4 94/100 według metacritic. Dalszy komentarz jest zbędny.

Opublikowano

Średnia Black OPS poniżej 90% mnie zaskoczyła. Myślałem, że co roku z biegu wszyscy dają 9 i 10.

A co do Bulletstorm to nikt nie będzie zwracał uwagi na na fabułę nawet jeśli byłaby lepsza niż w Mass Effect.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Żaden COD nie ma już szans na 90% i wyżej, jeśli nie będzie żadnych znaczących zmian.

Opublikowano

Żaden COD nie ma już szans na 90% i wyżej, jeśli nie będzie żadnych znaczących zmian.

Wystarczą dwa słówka i ma ;)

MODERN WARFARE

Opublikowano

No w sumie, w końcu niektóre gry to mają minimum 90% za sam tytuł. :ninja:

Opublikowano
  • Autor

A co do Bulletstorm to nikt nie będzie zwracał uwagi na na fabułę nawet jeśli byłaby lepsza niż w Mass Effect.

Nie, no. Wtedy to zwrócą uwagę. ;)

Ale nie powiem, wkur.wiłem się dzisiaj. Kij z ocenami bo to początek choć na takiego blockbustera jak Killzone to spodziewałem się średniej powyżej 90% wg. dzisiejszejszego standardu ocen. Jednak drażni mnie fakt, że narzekają na fabułę. Zapowiada się to, że po raz kolejny GG dało ciała na tle fabularnym, nie wykorzystując potencjału swojego własnego uniwersum i dostarczając kolejną historię bez polotu. W K2 nie było źle, ale nie da się ukryć, że brakowało "tego czegoś".

Opublikowano

92316074.png

Pwned x1

14617918.png

Pwned x2

16806959.png

fatality.jpg

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

czlowieku, jesli widze ze cod dotal powyzej 70%, to nie wiem jak mozna brac taki serwis oceniajacy pod uwage :biggrin: :teehee::turned:

Opublikowano

Bulletstorm to taki syf jak Painkiller. Do mnie to w ogole nie trafia.

Opublikowano

ten serwis podaje średnią która składa się z wielu ocen

Opublikowano

Bulletstorm to taki syf jak Painkiller. Do mnie to w ogole nie trafia.

do mnie tez nie trafia, za duzy hajp jest budowany na ten tytul, a bedzie on tylko arkejdowa, prosta nawalanka.

w dzisiejszych czasach "nowy patent" zostal splycony jedynie do dodatkowe skryptu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.