Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 272,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ze sklepu usunęli, z serwera nie. Można załatwiać to na PM-ach... :whistling:

Opublikowano

No to będziemy mieli gta co roku xDDDDDDDD

..(pipi) T2 [*] xD

Opublikowano

TAKE TWO:

ZASTAW SIĘ A POSTAW SIĘ!

Jesteśmy z WAMI!

Opublikowano

Ogolnie nie podobaja mi sie ich gry, ale nie zycze absolutnie nikomu, zeby dostal sie pod skrzydla Acti.

Opublikowano

Wątpię by Activision było w stanie wykupić TT.

Opublikowano

Acti, TT są na fali wznoszącej. Przejęć dokonuje się raczej wtedy gdy firma ma albo problemy finansowe albo znajduje się w długotrwałej stagnacji, a nie wtedy kiedy wartość jej akcji rośnie.

Prędzej bym widział przejęcie przez jakiegoś giganta EA.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jebane kurwa pastuchy z Kotickiem na czele, wlazłem sobie na wikipedie z ciekawości by zobaczyć portfolio tych wieśniaków i proszę bardzo:

Crash Bandicoot series - chłam

Guitar Hero series - zabili

Call of Duty series - żałosny tasiemiec

Tony Hawk franchise -zabili

Spider-Man series - chłam

Spyro the Dragon series - chłam

dwie znakomite niegdyś serie sami zniszczyli, CoD jest na podobnej drodze - bo co za dużo to i świnia nie zeżre.

Wniosek jest taki - za co się Acti nie zabierze to spierdoli, WARA OD TAKE TWO!!

Opublikowano

Crash i Spyro - chlam? Nie powiedzialbym.

Co nie zmienia faktu, ze jesli (nie daj Boze) to wejdzie w zycie, to bedzie tragedia...

Opublikowano

Crash Bandicoot series - chłam

Spyro the Dragon series - chłam

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Co, że niby te nowy gry Crasha i Spyro takie dobre są? Średniaki co najwyżej.

Opublikowano

Chodzi o stare, sa super.

Opublikowano

Crash i Spyro - chlam? Nie powiedzialbym.

Co nie zmienia faktu, ze jesli (nie daj Boze) to wejdzie w zycie, to bedzie tragedia...

Jezu, poważnie, nie wiedziałem że ktoś może pomyśleć, że chodzi mi o Crashe i Spyro jeszcze pod banderą Sony robione. Sam w nie grałem :|

Opublikowano

he akcja jak w Egipcie nawet w CW gracze się łączą. Crash i Spyro pod skrzydłami Acti to jedne z największy killy serii w historii.

Ciekawe czy Słupek to czytał ? :ninja:

Opublikowano

Nie no ale poważnie, zarówno Crash jak i Spyro to chyba jedyne gry w które grałem na szaraku, przeważnie na jakiejś posiadówie u kumpla z ośki, jezu jak potem spoglądałem na swoją pegazynę, gdzie szczytem platformówek było (pipi)e mario, dizzy i big nose to ryczeć się chciało aż.

Opublikowano

Generalnie to nie wiem na ile można wierzyć takim przechwałkom skoro my odbiorcy i tak tego nie sprawdzimy w żaden sposób. Koszt produkcji to wypadkowa pracy twórców, marketingowców i całego działu promocji. Nie wiadomo przecież ile mogłoby kosztować wyprodukowanie samego kodu. Dla przykladu takie GTA IV mogłoby kosztować 100 mln $ skoro przy grze zatrudniono blisko 1000 osób, z czego tylko 300 pochodziło od szeregów R*, reszta to wynajmowani aktorzy, koderzy, graficy czy nawet jacyś menadżerzy. Do tego liczmy koszty kampanii reklamowej, opłaty licencyjne, itd.

Opublikowano

Nieudana aluzja w stronę ex'ow dla PS3? Akurat one w praktycznie każdym przypadku są produkcjami najwyższej jakości.

PS3 vs. X360 - FIGHT!

Edytowane przez NEMESIS US

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.