Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Słaby tekst. Nawet jak na wojny ^_^

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 272,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Nawet temat z nowym numerem jest zamknięty... pewnie działy by się tam teraz iście dantejskie sceny :P

Ogólnie śmiesznie :D

Niektórym naprawdę dupa boli i rzucają się bez powodu, kompleksy sonyfagów wyłażą po raz kolejny.

Ty ale kto się rzuca? Cytat proszę.

Opublikowano

no wlasnie problem w tym, ze on sobie wymysla rzeczy zeby miec jakakolwiek riposte w tym temacie.

Opublikowano

Nawet temat z nowym numerem jest zamknięty... pewnie działy by się tam teraz iście dantejskie sceny :P

Ogólnie śmiesznie :D

Niektórym naprawdę dupa boli i rzucają się bez powodu, kompleksy sonyfagów wyłażą po raz kolejny.

Ty ale kto się rzuca? Cytat proszę.

no wlasnie problem w tym, ze on sobie wymysla rzeczy zeby miec jakakolwiek riposte w tym temacie.

ps3site.pl

Opublikowano

Tamci są na poziomie BD (tylko ich bożkiem jest ps3)

btw, gra ktoś na padzie od x'a na pc w games for windows live, podłacza się pada i gra jak na x'ie czy trzeba konfigurować?

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

ps3site.pl mnie mało obchodzi...poziom komentarzy podobny co na onecie ;) zalew samych fanbojów :)

Opublikowano

btw, gra ktoś na padzie od x'a na pc w games for windows live, podłacza się pada i gra jak na x'ie czy trzeba konfigurować?

Zadnych konfiguracji, podlaczasz i grasz.

Opublikowano

mam nadzieje ze zagram jeszcze w jakies wyscigi od Bizarre Creations :) gralem tylko w Blura...a PGR z doskoku :(

Opublikowano

na tej generacji jedyne dobre arcade racery robiło Bizzarre i Evolution Studio. Choć może mnie zlinczujecie ale Critterion wg mnie bardziej w formie było na ps2.

Wipka tutaj nie nie rozpatruje bo to osobna kategoria wyścigów :P

Opublikowano

To taki sarkazm czy nie wiesz,że Bizarre Creations już nie istnieje?

Opublikowano

na tej generacji jedyne dobre arcade racery robiło Bizzarre i Evolution Studio. Choć może mnie zlinczujecie ale Critterion wg mnie bardziej w formie było na ps2.

Wipka tutaj nie nie rozpatruje bo to osobna kategoria wyścigów :P

zebys Ty wiedzial ile fanu dostarczalo mi robienie obrotow na plazy czy na kolei w Burnocie Paradise :) nfs nowy nawet w 10% nie ma tyle fanu...

co do reszty sie zgadzam... :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

1ghnk1.jpg

;)

Przez ok 5 minut zastanawiałem sie czy łeb Helgana nie jest przypadkiem "domowej roboty". Serio podobnego "węża" ma mój stary odkurzacz kurzący sie w garażu.

Opublikowano

mi tez sie w ogole nie podoba jakos wykonania... Wolalem zainwestowac w noktowizor z COD'a za polowe ceny niz w Helghast Edition.

Opublikowano

co wy gadacie fajne wykonanie widać że "był używany na wojnie", nie wygląda jak jakaś zabawka i nie świeci sie jak psu jajca jak ten kask po lewo

Edytowane przez Merson

Opublikowano
  • Autor

mi tez sie w ogole nie podoba jakos wykonania... Wolalem zainwestowac w noktowizor z COD'a za polowe ceny niz w Helghast Edition.

Teraz, ale nie w momencie premiery. Nie pamietasz ile sobie wtedy za wersje MW2 z noktowizorem Activision zyczylo?

Opublikowano

ale cholera- do helghastow najlepiej pasuja czarny i tyle. do tego czerowne, zostawiajace smugi oczy, to kwintesencja hardkorowego designu.

bialo-niebieskie elementy nie pasuja. moze sa i jakas odmiennoscia, ale to ,moim zdaniem psuje efekt.

Killzone2_Infantry_Wallpaper_2_by_yurtik.jpg

snajp :nuke::ninja:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
  • Autor

A ta gama wraz z trojka zostala jeszcze bardziej poszerzona :)

Nie ma co, design Higow rzadzi. A jeszcze bardziej wymiata plotka o genezie jak wpadli na taki pomysl :D

Opublikowano

A ta gama wraz z trojka zostala jeszcze bardziej poszerzona :)

Nie ma co, design Higow rzadzi. A jeszcze bardziej wymiata plotka o genezie jak wpadli na taki pomysl :D

mozesz przyblizyc ta plotke?

Opublikowano

J/w? Bo szczerze mówiąc, mimo że mi się również bardzo podoba design Helghastów, to poza czerownymi ślepiami, maskami gazowymi i rurami od odkurzacza jakiejś wielkiej pomysłowości nie widzę.

Opublikowano

wolf.jpg

jinroh1.jpg

anime/manga JIN ROH

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
  • Autor

Taka, ze pomyslodawcy tego uniwersum glowili sie nad tym jak maja wygladac glowni przeciwnicy i ze musi to byc cos oryginalnego i nie eksploatowanego wczesniej. Wiadomo, ze na najlepszy pomysl wpada sie wtedy, kiedy przestaje sie nad problemem myslec. No i byli kiedys na imprezie naje.bani i zjarani w domu jeden z tych typow i nie mysleli o tym. W koncu jeden wybiegl na chwile i po jakims czasie wparowal w masce przeciwgazowej i helmie z II WŚ do reszty i tak to sie zaczelo ;)

Wiadomo, ze to plota, ale jak ja uslyszalem to od razu mialem banana na twarzy i zaczalem darzyc chlopakow z GG duza sympatia :P

Opublikowano

ale głupia plota :D

Zobacz sobie Voytec moje obrazki albo wpisz w google JIN ROH i pooglądaj grafiki...skopiowali praktycznie postacie z anime japońskiego i tyle :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
  • Autor

No plota jak plota, ale mialem banana jak ja uslyszalem.

A te twoje obrazki... fuck nie widzialem ich wczesniej. Kopiuj - klej :P

Opublikowano

t7657_jinroh3.jpg

mnie zawsze ciekawiło,że ich twócy tego anime nie oskarżyli nigdy o plagiat. Tym bardziej,że anime wyszło w 1999 roku kiedy jeszcze nikt nawet pewnie w planach nie miał serii killzone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.