Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Tak, na wszystkie produkty masz darmową wysyłkę kurierską od 25f (trzeba jedynie uważać na produkty obcych sklepów).

Edytowane przez jarken

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Pamieta ktos taki filmik z demek dolacznych do PSM, gdzie mistrz i uczen trenuja jakies sztuki walki, co jest tlem do prezentacji gier, samej konsoli i dodatkow. Mega klimatyczne to bylo, nie moge na YT znalezc.

Opublikowano

Może to był trailer nowego Karate Kid :D

Opublikowano

Nie, genialny commercial. Bodajze w 98 to ogladalem. Byly migawki z FF VII, calosc sie dziala w nocy, wewnatrz swiatyni. Kur... musze to znalezc.

Opublikowano

Nadal podtrzymuję, że można to przypisać do każdej gry. W końcu to już nie lata 90-te, gdzie trzeba było posiłkować się zapowiedziami w pismach i teraz można trailery/gameplaye obczaić na długo przed premierą i wiadomo na czym się stoi. No chyba, że niektórzy kupują gry w ciemno...

Opublikowano

Jak można się znudzić grami, które na każdym kroku oferują nam coś nowego albo ciekawego (GTA 4 i RDR).

W tych grach nawet durna podróż autem/koniem jest fajna. Chyba nie zrozumiem niektórych...

Opublikowano

Ja w ogóle myślałem, że jak ktoś wie czego się spodziewać po RDR i śledził informacje przed premierą , będzie zachwycony po odpaleniu tej gry. Niektórzy jednak wolą szybki, niezobowiązujący, krótki szpil w stylu CoD MW2 (nie licząc multi). Na szczęście dobra sprzedaż RDR nie zepsuje rynku. Wolę Vanquish od Coda, jest chyba nawet dłuższy.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Ja z założenia lubię dać szansę każdej grze jaka wpadnie mi w ręce. A że mój znajomy kupuje dość sporo tytułów na premierę to o dostęp do nowości raczej problemu nie mam. Tak więc mogłem sprawdzić GTAIV/RDR bez potrzeby kupowania ich. A to, że nie spodobały mi się to cóż każdy ma inny gust. Jedynym sandboxem, który mi się faktycznie spodobał było GTA:VC.

Opublikowano

GTA IV jest super >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> RDR

Opublikowano

Z RDR też miałem problem, po 8 godzinach grę sprzedałem, bo miałem jej dosyć. Teraz ściągnąłem ją za punkty i już lepiej mi się gra, ale ograniczam jazdę koniem do minimum. Bo jak zacznę znowu 5 minut jechać po pustyniach z punktu A do B, to zasypiam. Rockstar powinno albo bardziej "zaludnić" tereny w RDR, albo zrobić mniejszą mapę.

Opublikowano

Dokładnie, jak dla mnie właśnie te wędrówki przez pustynie i przydługawe przejażdżki w misjach stanowiły największy minus gry (a spróbowałbyś tylko po drodze skasować konia...). Monotonia aż wylewała się z ekranu, dobrze chociaż że od czasu do czasu pojawiał się jakiś mini-quest. Dla kogoś kto nie lubi takich westernowych klimatów i tępego gapienia się w kaktusy przy przemierzaniu tych bezkresnych terenów RDR może okazać się nie do przełknięcia.

Opublikowano

Heh u mnie to wyglądało całkowicie na odwrót, samo jeżdżenie i gapienie się na wschód/zachód słońca, podziwianie kapitalnych widoków, terenów. Choć znałem je już na pamięć to ani razu nie ziewnąłem, nie poczułem się znudzony. Druga sprawa, że u mnie zawsze dotarcie z punktu A do B nie było takie proste bo po drodze zawsze "tysiąc" innych rzeczy przykuwało moją uwagę (dlatego wątek główny skończyłem na samym końcu). A to jakiś quest, a to zazwyczaj jakieś zwierzę które musiałem upolować, a to konik do złapania, a to górka czy coś do zdobycia, a to gang hideout, a to jakiś challenge czy po prostu zwykła chęć zwiedzania i podziwiania itd.

Grałbym i kochałbym RDR nawet jakby nie było wątku głównego tylko samo podróżowanie i polowanie ;]. Najlepsze, że przed RDR brzydziłem się westernami także argumentów nie "nie mój setting" nie rozumiem i nie chodzi tylko RDR.

Z kolei z czystym sumieniem muszę przyznać, że w GTAIV jeżdżenie po kilkudziesięciu godzinach potrafiło znużyć. Pod koniec gry czy jak polowałem na gołębie czy co tam to jeździłem już taksówką.

W RDR ani razu nie pomyślałem o dyliżansie (no prawie).

Z gier których nie skończyłem to jeszcze Medal of Honor: Airborne na XO. Znudził mnie po jednej-dwóch misjach...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ja tam na RDR nie narzekam, zresztą GTA4 to również bardzo dobra gra (inna sprawa, że GTA4 w mojej opinii ma za bardzo wyśrubowaną średnią jakby to był jakiś przełom, a nie jest i już bardziej trójka na takie zasługuje). Nie wiem też czemu niektórzy narzekają, że już początek w RDR jest słaby, właśnie zadania farmerskie były świetne od późniejszych strzelanek, a pogoni za krowami rzucającymi się ze skarpy w trakcie burzy nie zapomnę.

A żeby było na temat to Darksiders. Myślałem, że to będzie coś dobrego,a tutaj dostaję postać klocka, słabą animację ciosów i średnią oprawę. Podobno gra się długo rozkręca, ale nie chciało mi się dalej brnąć i szybko poszła w odstawkę.

Opublikowano

mam dokładnie tak jak Słupek. Jeździłem na koniku, oglądając wschody, zachody słonca, podziwiałem burze nad kanionem porosnietym kaktusami i otrzepywałem sie z zimna , moknąc w rzesistym deszczu, gdy konik maszerował przez błocko. Klimat - tu jest go od groma.

No i westerny. Po RDR nadrabiam w nich braki, od starusienkich jak "W samo południe" (jak dla mnei juz niestrawny) przez "dobry zły i brzydki" (fajny , klasyczny spaghetti western ) koncz na mniej lub bardziej współczesnych ("Bez przebaczenia ", 3;10 do Yumy <wersja wspólczesna> itd)

RDR jest najlepsza gra w jaką zagrałem w zyciu a grałem w setki gier. Marstona zaś uważam za najlepszego bohatera gier wideo ever.

I zgadzam sie z userem kilka postów wyżej, ze ludzie nazywajacy RDR czy GTA IV crapami powinni byc wytrzaskani po pysku hehehe :lol:

Opublikowano

Setting jest bardzo wazny, nie interesuja mnie jakies tematy to nie siegam po film, czy gre. I nie rozumiem tez tego kolekcjonerstwa, jak zbieranie golebi itd.

Opublikowano
I zgadzam sie z userem kilka postów wyżej, ze ludzie nazywajacy RDR czy GTA IV crapami powinni byc wytrzaskani po pysku hehehe :lol:

Podobnie jak ludzie nazywający GTA IV lub MGS'a 4 wielkimi hitami ;]

Edytowane przez Josh the Boy

Opublikowano

a tam - Just Couse 2>>>>all :thumbsup:

Co to za gra Just Couse 2?

Opublikowano

Nie, na serio. W kwestii czystej sandboxowości Just Cause 2 zjada wszystko.

Opublikowano

Ale w kwestii klimatu, to już nie całkiem.

Opublikowano

Tu masz całkowitą rację. IMO to najlepsza część GTA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.