Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
Bylo o RE. RE dzis = nzjgorsze scierwo.

Chłopaki z Capcom przy okazji RE5 rzeczywiście za bardzo się nie popisali (tym bardziej mając na uwadze ich poprzednie dokonanie zwane RE4) i chociaż gra nie spełniła do końca pokładanych w niej nadziei, w wielu miejscach zwyczajnie rozczarowując, to i tak pisanie o niej jak o "najgorszym ścierwie" jest za(pipi)iście grubą przesadą. Szpil jest co najmniej świetny - genialnie wykonany, niesamowicie grywalny w trybie multi, częściowo wyróżniający się z tłumu jałowych strzelanek (i nie, nie mam tutaj na myśli tylko udziwnionego sterowania). Walki z bossami, QTE, smaczki fabularne dla fanów serii, replay-ability, design przeciwników - jest trochę plusów. Powiedziałbym nawet, że dalej tej grze do "najgorszego ścierwa" niż takiemu Halo 3.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

W Dino Crisis

Odnośnie Dino Crisis - jest jakaś szansa na reaktywację tej wspaniałej gry ? Swego czasu niemiłosiernie zagrywałem się w drugą część... do dziś wspominam ją jako jedną z najlepszych gier w jakie dane było mi grać :)

Opublikowano

PSN padło na dobre :F

Lons gdzie jestes?

Też padł.

Opublikowano

W Dino Crisis

Odnośnie Dino Crisis - jest jakaś szansa na reaktywację tej wspaniałej gry ? Swego czasu niemiłosiernie zagrywałem się w drugą część... do dziś wspominam ją jako jedną z najlepszych gier w jakie dane było mi grać :)

Ma chyba niedługo na PSS wyjść Dino Crisis 1 i 2

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Lons gdzie jestes?

podobno padł rekord i kilkuset graczy grało online w multiplayera KZ3 i dlatego PSN padło, ważne że za darmo.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Lons gdzie jestes?

podobno padł rekord i kilkuset graczy grało online w multiplayera KZ3 i dlatego PSN padło, ważne że za darmo.

slabe prowo ;(

w Lbp srednio gra duzo wiecej i jakos sie trzymalo ;)

Opublikowano

szpic czemu taka sygnaturka?

Pewnie chodzi o spartoloną (a jeszcze nie wydaną) konwersje BF3 na konsolach ;/ też mnie to wkurza...

Opublikowano

A widział ktoś BF3 na konsolach w akcji?

Opublikowano

W Dino Crisis

Ma chyba niedługo na PSS wyjść Dino Crisis 1 i 2

Dwójka ma wyjść, jedynka chyba nie. Niestety nic o DC4 nie słychać, po wtopie jaką była trzecia część. Szkoda, bo dwójeczka była genialna i chętnie zobaczyłbym coś podobnego z kamerą jak w RE4, do tego dżungla pełna dinozaurów i byłby hit.

Opublikowano

Jedynkę skończyłem 8 razy, wolałem nawet od Resident Evil.

Opublikowano

odpalam bad company 2 na x360 i wita mnie patch 2 mb...odpalam bad company 2 na ps3 i dostaje szoku

ja poprostu nie mam pytan jak usluga xlive wyroznia sie na tle psn

wezmy opcje przegladania przyjaciol --> przyjaciol --> itd

na ps3 wyswietlenie jakiegos profilu trwa stanowczo za dlugo a na x trwa to dostlownie sekunde, czasami 2

wezmy mw2 w ktore gram najdluzej

do tej pory z 4 razy rozyebalo mi mecz...na ps3 to 4 razy na dzien to byl sukces...

zastosowanie X buttona...znajomy zaprasza nas do gry/czatu/grupy itp, jesli w ciagu 10 sekund nacisniemy guzik od razu wyswietla nam sie komunikat

w X brakuje mi tylko przegladarki internetowej i klawiatury jak na ps3...

jak ktos gra glownie na sieci to nie widze innego wyjscia jak granie na X

gdyby nie ex na ps3 to konsola mialaby innego wlasciciela

te 12 zl na msc to jest nic jesli wezmiemy pod uwage stosunek ceny do jakosci

tyle :)

troszke chaotycznie napisane :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Oczywista sprawa, no ale znajda sie takie lonsy i inne Mersony, ktore nie przyjma tego do wiadomosci.

PSN nie dziala juz drugi dzien. Ciekawe czy Sony da jakas arcade'owa gre za free za te niedogodnosci ;P Gdy XBL mial problemy (ale nie padl) przez tydzien dali chociaz jakas crapiasta gre za free ;P

EDIT:

Kolejne plotki na temat nastepcy Wii:

- poki co nazywa sie Stream (wczesniej Project Cafe)

- premiera jesienia 2011 lub w marcu 2012

- ma przypominac z wygladu nowoczesnego SNES'a i byc wielkosci X360

- cena 350$/400$

nintendo-project-cafe.jpg

Y4lNb.jpg

NES = 1986

SNES = 1991

N64 = 1996

GCN = 2001

Wii = 2006

Stream = 2011?

W sumie data pasuje idealnie ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

odpalam bad company 2 na x360 i wita mnie patch 2 mb...odpalam bad company 2 na ps3 i dostaje szoku

ja poprostu nie mam pytan jak usluga xlive wyroznia sie na tle psn

wezmy opcje przegladania przyjaciol --> przyjaciol --> itd

na ps3 wyswietlenie jakiegos profilu trwa stanowczo za dlugo a na x trwa to dostlownie sekunde, czasami 2

wezmy mw2 w ktore gram najdluzej

do tej pory z 4 razy rozyebalo mi mecz...na ps3 to 4 razy na dzien to byl sukces...

zastosowanie X buttona...znajomy zaprasza nas do gry/czatu/grupy itp, jesli w ciagu 10 sekund nacisniemy guzik od razu wyswietla nam sie komunikat

w X brakuje mi tylko przegladarki internetowej i klawiatury jak na ps3...

jak ktos gra glownie na sieci to nie widze innego wyjscia jak granie na X

gdyby nie ex na ps3 to konsola mialaby innego wlasciciela

te 12 zl na msc to jest nic jesli wezmiemy pod uwage stosunek ceny do jakosci

tyle :)

troszke chaotycznie napisane :)

ja tam nigdy nie mam problemów z łączeniem się, a czepianie się, że profil się wyświetla o kilka sekund dłużej (rotfl) to rzeczywiście dobry powód wydawania 12 zł miesięcznie :) W dodatku PS3 ma przeglądarkę co ja uważam za duży plus.

Opublikowano

szpic czemu taka sygnaturka?

o to ze kazda kolejna ich gra jest coraz bardziej zbugowana i zarazem coraz bardziej wciagajaca za to ich nie lubie :P

Opublikowano

A pamietasz dreamcasta? ;)

Generalnie - bez sensu :F

Na pewno to nie bedzie dzialac *rowniez* jak konsola przenosna, a patrzenie na mape/radar na padzie jakos niespecjalnie mnie podnieca, ale kto wie.

Opublikowano

A grałeś w poprzednie BFy? BF2 był mistrzem jeśli o to chodzi, BC2 jest całkiem ok.

W jakim celu kontroler do nowego nintendo miałby wyświetlacz?

wszystkie od bf 1942 ;)

Ja np twierdze ze w becie bc2 bylo mniej wkurzajacych bugów niz jest teraz w bc2 po 4 patchach

Opublikowano

Ta nowa konsola N ma sie opierac na tym co wyswietla screen w padzie, czy to dodatek do obrazu wyswietlanego na tv?

Opublikowano

O ludzie 12zł mam płacić zeby mi sie szybciej lista friendsów załadowała lol, niby xbox jest tak wy(pipi)iście rozwinięty w kwestii sieciowej a nawet przeglądarki internetowej nie ma. Na PS3 jest i zawsze sobie spokojnie leżąc na łóżku moge przeglądać forum na 42'' LCD i czytać co tutaj trolują jakieś Insy i inne. :teehee:

Opublikowano

Japońskie studio tri-Ace pokazało na co stać jeszcze konsole obecnej generacji. Cała poniższa scena podobno (bo aż się wierzyć nie chce) działa w czasie rzeczywistym, w 30 klatkach na sekundę i 720p. Jest to próbka możliwości ich nowego silnika graficznego.

http://www.youtube.com/watch?v=mfikXRTe498

Nie wiem jak wy, ale ja zbieram szczękę z podłogi.

Edytowane przez MBeniek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.