Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze to są bardzo przeciętne.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ostatnio coraz bardziej napalam się na Rutinoscorbin......, tfu, PS VITA. Zapowiada się wypas sprzęcicho, na PSP się nie zawiodłem (było wystarczająco dużo dobrych gier, które do mnie przemawiały), a tu mamy rozwinięcie tej właśnie idei. Z początku podobało mi się 3DS: port Street Fightera, DOA, Resident Evil, Mario czy Zelda, ale ten efekt 3d to za mało. Z drugiej strony, trzeba będzie poczekać, aż VITA potanieje, a na gwiazdkę 3DS zjedzie pewnie poniżej 1000. Zobaczy się, jak sytuacja się rozwinie po nowym roku.

Opublikowano

Na 3DS nie ma w tym momencie dobrych gier, jedna Zelda to mało, a zresztą to nie jest nowa gra.

Opublikowano

Te ciastka Oreo są takie super? Bo mnie ta reklama z dzieciakiem tak wkurwia ze jeszcze nie spróbowałem ich.

Bilbordy były bardzo zachęcające. Przekręć, poliż, zamocz. :woot:

Na razie coś mało 3rd party pokazali na tą Vite. Ciekawe co Epic tworzy...

Opublikowano

Ostatnio coraz bardziej napalam się na Rutinoscorbin......, tfu, PS VITA. Zapowiada się wypas sprzęcicho, na PSP się nie zawiodłem (było wystarczająco dużo dobrych gier, które do mnie przemawiały), a tu mamy rozwinięcie tej właśnie idei. Z początku podobało mi się 3DS: port Street Fightera, DOA, Resident Evil, Mario czy Zelda, ale ten efekt 3d to za mało. Z drugiej strony, trzeba będzie poczekać, aż VITA potanieje, a na gwiazdkę 3DS zjedzie pewnie poniżej 1000. Zobaczy się, jak sytuacja się rozwinie po nowym roku.

ja tez sie podpalam...

powiem tak: jesli standardem stanie sie opcja...yy której nazwy zapomniałem ;-) ale polegająca na tym, ze bedzie można przenieśc dowolny tytuł z PS 3 i zagrac na PSP Vita (oczywiscie z cieciami w oprawie, innej opcji nie ma) i kontynuowac rozgrywke / zdiobywac trofea w kolejce u dentysty to biore na bank!

Opublikowano
  • Autor

Epic tworzy na Vite?

Serio, ciągle się zastanawiam, ale jak będę miał wolną gotówkę to chyba kupie swojego pierwszego handhelda w zyciu. Uncharted kreci mnie nieziemsko, prawie tak jak trojka. Do tego ponoc Killzone rowniez nie ma byc portem, tylko calkiem nowa gra. No i Bioshock :woot:

Opublikowano

Mnie za to ciekawi, czy ta platforma też umrze przez piractwo. Jaki będzie kanał dystrybucji? Flash sticki + cyfrowa, czy jest też jakiś inny nośnik?

Opublikowano

jak donosi te źrodło , grupa hakerów udostepniła dane osób w tym min z Xbox Live

no to był by klops dla MS , szczególnie po serii pouczen dla Sony jak to sie zabezpiecza siec

Opublikowano

Epic tworzy na Vite?

Serio, ciągle się zastanawiam, ale jak będę miał wolną gotówkę to chyba kupie swojego pierwszego handhelda w zyciu. Uncharted kreci mnie nieziemsko, prawie tak jak trojka. Do tego ponoc Killzone rowniez nie ma byc portem, tylko calkiem nowa gra. No i Bioshock :woot:

Mnie z kolei PS Vita na chwilę obecną kompletnie nie kręci. Jedno Uncharted to stanowczo za mało, żebym się już teraz napalał na ten sprzęt. Fakt, wygląda doskonale ale czy to nie to samo co już mamy na PS3? Zdecydowanie wolę 3DS. Zelda: Ocarina of Time 3D może i jest po części odgrzewanym kotletem ale szykują się inne dobre tytuły (RE: Revelations, Snake Eater 3D, nowy Marian).

Opublikowano

może nie widzialeś dokładnie wszystkich gier?

zalecam sprawdzać mój kanal na youtube, zbieram tam wszystkie ciekawsze rzeczy o PS Vita w najlepszej jakości, do tego dobrze posegregowane w playlisty

http://www.youtube.com/user/VitaSiteTV

sceptycy niech oglądną wszystkie trailery z E3, myślę że zmienicie zdanie :P (jeśli nie oglądaliście)

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

tylko mi sie podobal Caffeine man? ;/

Opublikowano

zalecam sprawdzać mój kanal na youtube, zbieram tam wszystkie ciekawsze rzeczy o PS Vita w najlepszej jakości, do tego dobrze posegregowane w playlisty

sceptycy niech oglądną wszystkie trailery z E3, myślę że zmienicie zdanie :P (jeśli nie oglądaliście)

Tutaj jest porównanie Uncharted: Golden Abbys do Among Thieves. Różnice są kosmetyczne :o

http://www.ps3site.pl/playstation-vita-naprawde-ma-moc/76437

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

tylko mi sie podobal Caffeine man? ;/

Na pewno był mniej żenujący, niż to co się działo u Microsoftu.

Opublikowano

jak donosi te źrodło , grupa hakerów udostepniła dane osób w tym min z Xbox Live

no to był by klops dla MS , szczególnie po serii pouczen dla Sony jak to sie zabezpiecza siec

Grupa hakerów shakowała jakieś serwisy społecznościowe i może być przypadek, że wyciągnięte stamtąd pary e-mail/hasło mogą działać na Live jeśli ktoś do zabezpieczenia swojego konta użył tego samego e-maila i hasła co, np. na Facebook. Live jest nie tknięty.

A tak dla ścisłości to M$ ani razu nie pouczał Sony, wystosowali tylko notę, że ataki hakerów odbiją się na wszystkich firmach i że zabezpieczenia XBL zawsze były dla nich priorytetowe. Brudną politykę marketingową to prowadzi Sony z Butlerem, widać Amerykanie mają więcej klasy niż skośnoocy.

Opublikowano

Tutaj jest porównanie Uncharted: Golden Abbys do Among Thieves. Różnice są kosmetyczne :o

http://www.ps3site.pl/playstation-vita-naprawde-ma-moc/76437

Na zdjęciach może to tak wygląda, ale w ruchu U2 prezentuje się jednak lepiej. Golden Abbys to poziom Uncharted 1.

Opublikowano

MS chyba nie pouczało SONY z tego co pamiętam.

Opublikowano

PS3 Site i wszystko jasne. :potter:

@ Don: jaka brudna polityka Sony z Butlerem?

przeciez to link do strony cda :potter:

a PS3 site to smieciowata strona, fakt faktem :potter:

Opublikowano

Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlatego amerykańce tak bardzo robią sobie jaja z ogłoszenia AT&T jako partnera na kofie Sony?

Opublikowano
  • Autor

Bo ich ekskluzywność na iPhona nie wypadała zbyt dobrze i są do nich uprzedzeni.

Opublikowano

przeciez to link do strony cda :potter:

a PS3 site to smieciowata strona, fakt faktem :potter:

Mi chodziło o Uncharted na Vite. Tam się cieszą wszystkim co ma znaczek PS. :potter:

Opublikowano

Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlatego amerykańce tak bardzo robią sobie jaja z ogłoszenia AT&T jako partnera na kofie Sony?

AT&T to taka hamerykańska Telekomuna.

Opublikowano

Mają straszne problemy z zasięgiem 3G i to nawet w dużych miastach. Ludzie po doświadczeniach wyniesionych z użytkowania iPhone'ów w tej sieci po prostu nie chcą więcej tego samego gówna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.