Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Japońska komunistyczna korporacja Capcom. xD

"Ass-Ass-ins Creed"

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Ja pier.dole :D Ass-ass-ins. Popraprańców na tym świecie nie brakuje. :D

Opublikowano
  • Autor

Śmieciowy portal. Powinni go w końcu zamknąć.

Nie moge wybaczyć PE jak czytam magazyn, że są tam reklamy tego gó.wna.

Opublikowano

wiecie, że fani Xboxa po tych wszystkich grach na kinkiet mogą pochwalić się kolejnym ZAJE,BISTYM exem?

Ja wiedziałem, że tak będzie. Najpierw Kombajn Smutku czy tam Walec Przeznaczenia w Alan Wake a teraz to.... :turned:

Niewinny żarcik, spowodowany moją niechęcią wobec w. w. tytułu AAA

Opublikowano

Tak samo można się śmiać z upośledzonego dzieciaka wbiegającego z balonikiem pod samochód.

A poltergeisty wcale klimatu w grze nie psuły. Zresztą nie było tego, aż tak dużo.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Tzn. obecnie dałbym się pociąć za Forzę 4 (co tam się kurna wyprawia - Clarkson, wypasiony model jazdy, co za modele samochodów... :mellow: ). Sęk w tym, że zapewne tak jak w wypadku GT5, żeby w pełni cieszyć się grą potrzebna jest kierownica. Ja nawet jedną posiadam, i to bardzo dobrą bo Logitecha DFGT. Jednak te, ehem ehem, małe śmierdzące gnojki z M$ oczywiście licencjonują kiery do ich konsoli. Jestem gotów kupić Xboxa, ale kolejną kierę zajmującą tyle miejsca? :confused:

Na Fanateca mnie nie stać a nawet jak by było mnie stać, to bym się dwa razy zastanowił zanim bym kupił.

Ale Alan Wake to straszne ścierwo. Może i nie jest to crap, bo fajnie się strzela ale panowie.... to miała być według Remendy zupełnie inna gra. Co mnie obchodzi, że mieli problem z budżetem i "musieli" z przygodówki z elementami akcji zrobić marnego shotera?

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

wiecie, że fani Xboxa po tych wszystkich grach na kinkiet mogą pochwalić się kolejnym ZAJE,BISTYM exem?

kto chce pojezdzic traktorem w Co-opie? :D

Nie smiej sie ta gra moze byc dobra.

Pamietam jak kiedys symulator koparko ladowarki zapewnil mi rozrywke na caly wyklad z matematyki ;)

Opublikowano
  • Autor

Tzn. obecnie dałbym się pociąć za Forzę 4 (co tam się kurna wyprawia - Clarkson, wypasiony model jazdy, co za modele samochodów... :mellow: ). Sęk w tym, że zapewne tak jak w wypadku GT5, żeby w pełni cieszyć się grą potrzebna jest kierownica. Ja nawet jedną posiadam, i to bardzo dobrą bo Logitecha DFGT. Jednak te, ehem ehem, małe śmierdzące gnojki z M$ oczywiście licencjonują kiery do ich konsoli. Jestem gotów kupić Xboxa, ale kolejną kierę zajmującą tyle miejsca? :confused:

Na Fanateca mnie nie stać a nawet jak by było mnie stać, to bym się dwa razy zastanowił zanim bym kupił.

Ale Alan Wake to straszne ścierwo. Może i nie jest to crap, bo fajnie się strzela ale panowie.... to miała być według Remendy zupełnie inna gra. Co mnie obchodzi, że mieli problem z budżetem i "musieli" z przygodówki z elementami akcji zrobić marnego shotera?

Z Forzą jest o tyle problematyczna sytuacja, że jeżeli ktoś nie ma Xboxa i dla tej gry chciałby go kupić, to żeby w pełni cieszyć się grą, musi wydać dużo mamony. Konsola + gra + kierownica. Niestety, ale na padzie można się ścigałką pobawić, ale ja jestem z tych co do pełni wrażeń potrzebują kierownice. Są świetne kierownice do Xboxa, ale w przeciwieństwie do PS3, za 300 zł niczego dobrego nie kupisz. Tutaj potrzeba więcej kasy niż na samą konsolę.

No i przy tym wszystkim chciałbym mieć do Forzy jeszcze Kinecta. Wcześniej mówiłem, że moje wrażenia z użytkowania Kinecta były mieszane, bo grałem w Kinect Sports itd, ale ze sterowania w menu i Dance Central byłem bardzo zadowolony. A w FM4 użycie Kinecta rządzi.

Opublikowano

Wprawdzie GameTrailers słynie czasem z kontrowersyjnych werdyktów tak tym razem muszę im przyznać rację, że najlepszy line-up nowych gier zaprezentowano na PS3. Microsoft wprawdzie pokazał na swojej konferencji takie produkcje jak: Modern Warfare 3 czy nowy TR ale to są multiplatformy i choć były trzecie Gearsy, Forza czy zapowiedź odnowionego Halo to Sony i tak ma tego więcej w swoim zapleczu choć także zabrakło m.in. The Last Guardian.

Opublikowano

Wyścigi kombajnów i innego sprzętu rolniczego na polach pszenicy? Grubo. Zapowiada się ciekawa alternatywa dla graczy znudzonych klasycznymi racerami. Już widzę te DLC - nowe błyszczące felgi do traktora czy kozacko ospojlerowane przyczepy, kto by się nie skusił.

A tak serio mówiąc, szczerze współczuję betatesterom :]

Opublikowano

dziwne że pod tym newsem najwięcej posiadaczy ps3 płacze że tej gry nie będzie na ich konsole, masz racje kolejny ex na Xa :thumbsup: teraz więcej exów zapowiedzianych jest na x360 niż na ps3 :sweat:

jakie ścierwo ? jaka zupełnie inna gra ? platformówka czy FPS ? jakoś wszyscy w temacie AW są bardzo zadowoleni.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Kojima w MGS4 też wiele obiecywał np określenie się po jednej ze stron konfliktu. Nie chce mi się przeglądać w tym momencie starych zapowiedzi w PE, ale było tego dużo więcej.

Capcom w RE5 też obiecywał wpływ warunków pogodowych na rozgrywkę, nic z tego nie wyszło.

Przykładów można podać jeszcze więcej, jak np Splinter Cell Conviction. Chociaż w tym przypadku finalna wersja nie jest dla mnie wcale gorsza, niż chodzenie w tłumie i uderzanie krzesłem na 100 sposobów.

Opublikowano

No i co wam chodzi, gra w sam raz dla rolnika ze stanu Iowa, a ich jest dużo!

ja bym tam kupił za rozsądną cene :-)

Opublikowano

Kojima w MGS4 też wiele obiecywał np określenie się po jednej ze stron konfliktu. Nie chce mi się przeglądać w tym momencie starych zapowiedzi w PE, ale było tego dużo więcej.

Obiecano także, że MGS4 miało być pierwszą w historii grą na PS3 obsługującą system trofeów. Tymczasem one nie ukazały się do dziś... Paradoksalnie starsze odsłony wydane w kompilacji będą zawierały trofea. LOL.

Opublikowano

Dawno, bo dawno temu (ok. 6 lat) ukazała się w CD-Action pierwsza, bardzo obszerna zapowiedź Alana Wake. Po przeczytaniu tego tekstu, gracz ślinił się ze szczęścia, ponieważ tytuł ten miał oferować duży otwarty świat, zróżnicowane postacie z którymi można prowadzić skomplikowane dialogi, elementy detektywistyczne oraz odpowiednią dozę akcji. Sama fabuła nie miała epatować tak namacalnym zagrożeniem jakim jest ciemność a raczej zaskakiwać gracza i wodząc go za nos(prawdziwe odzwierciedlenie kilamatu Twin Peaks), w oczekiwaniu na dramatyczny finał.

Z tego pięknego pomysłu, który był już częściowo zrealizowany (co potwierdzały zrzuty ekranowe) nie zostało jednak zbyt dużo.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Tylko powiedz, co mnie to obchodzi? Zresztą, czy ja wypowiadam się za innych? Remendy zawiodło MNIE i tylko to jest ważne dla mojej osobistej oceny tej produkcji.

@down:

Ale my tu rozmawiamy o grach, czy zamierzasz uczyć mnie poprawnej stylistyki? :turned:

Edytowane przez Mr. Blue

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.