Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

zakładka PS3 na N4G... Tam jest sporo takich newsów :)

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Animacja postaci rewelacyjna. Na co ten hit ma wyjść?

Opublikowano

Na wszystko: PS3, Xbox 360, Wii, PC, Mac OSX, iPhone, iPad, iPod Touch and Android Devices.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Autor

Na GT ostatnie nominacje. Best PC, X360, PS3 i Game of the Show. Wszystko dla Bioshocka.

Opublikowano

Szkoda, że tylko dziennikarze widzieli Bioshocka w akcji. BTW Koso na gamezilli wspominał, że pokaz odbywał się na PC-ta.

Opublikowano

Łooooooooooo, anczartet na PC! Grafa 100razy lepsza niż na kĄsolki, zagadki w końcu stanowią wyzwanie, mnóstwo broni [widać jak leży przed świątynią] i animacja jak na nextgenie! Słit dżizas.

PS. Za(pipi)isty odgłos dzwonka i otwieranych drzwi, też czuliście ten dźwięk 3D niczym z 3DS?

Opublikowano

Nawet nie wygląda to tak źle, gdyby wyszło na Vite to pewnie bym pyknął. Arab potrafi.

Edytowane przez Glare

Opublikowano

Uncharted nie pies....swoje "Quantum Theory" musi miec :P

Opublikowano

Nie wiem czy wy tak na serio z tą animacja czy nie ale animacja postaci wygląda żenującą

Opublikowano

A czy jest teaser? Bo jak nie ma, to jednak nie kupuję :(

FCK, zapomniałem że na PC gry się kradnie _facepalm__by_Chimpantalones.gif

Opublikowano

Multiplayer powala na kolana. Ach ta ultra płynna animacja.

http://www.youtube.com/watch?v=LdE9Unac29E&feature=player_embedded

Opublikowano

gdzie w to można zagrać?

fajne teksty na czacie xD To jest materiał udostępniony przez producenta?

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Nie dałem rady obejrzeć tego do końca...

Co to (pipi)a jest?!

Opublikowano

Ktoś w tej grze odpalił na stałe slow motion i zapomniał dać opcji wyłącz.

Opublikowano

Sądziłem, że w dzisiejszych czasach nie ma miejsca na takie crapy. W poprzedniej generacji jeszcze trochę tego było bo koszta produkcji gier nie urosły do takich rozmiarów jak obecnie. Chociaż patrząc na to Unearthed mam wrażenie, że oglądam materiał jakiegoś średniaka z 2003 roku lub wcześniej...

Rozumiem, że tamtejsza branża dopiero się formuje lub nie ma na to funduszy czy po prostu odpowiednio wykwalifikowanej kadry ale z czym do ludzi? Aż dziwne, że firmy takie jak Sony czy M$ pozwolą to wydać na swoich platformach.

Opublikowano

Cóż, twórcy najwyraźniej zbyt wysoko postawili sobie poprzeczkę, celując z tą grą w current-geny. Powiedzmy, że na iPodzie ta gra miałyby jakąś szansę zrobić wrażenie.

Opublikowano

zauwazyl ktos tekst w ostatnich 2 sekundach filmu?

" Only polish and english"

nasz rodak juz teraz wymasterowal ta gre!

Opublikowano

Nie wierzę, że Sony dopuści to na PSStore. Jest nie do pomyślenia, żeby ta gra mogła spełnić rygorystyczne wymogi Sony... Po za tym, raczej nie zgodzą się z względów marketingowych. Raczej nikt im nie zarzuci praktyk monopolowych, bo takie bezmyślne żerowanie na znanej marce też ma jakąś nazwę i nie patrzy się na ten proceder przychylnie.

Opublikowano

A czemu mają nie pozwolić? Przecież ta gra nie jest żadną konkurencją dla Uncharted, to raczej taka nieudolna parodia. Microsoft też nie blokował Quantum Theory. I nie przesadzajmy z tymi rygorystycznymi wymogami Sony, jakoś nie widać ich przy superprodukcjach pokroju Socom, czy heroes on the move, tv superstar, czy inne crapy na dildosa.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.