Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Tak czy siak, Guerilla robi teraz nowe IP (tak samo jak Media Molecule) :P

Ciekawi mnie czy te nowe IP (od MM, GG, Santa Monica czy Sucker Punch - bo też były jakieś ploty o tym) to jeszcze na tą generację czy już next gena (w końcu tyle plotek o tym PS4, że wręcz dziwne jakby nic nie było na rzeczy). Bo wątpię, żeby teraz (jeszcze na PS3) wydali powiedzmy pierwszą cześć, a sequela na next gena. W końcu nowe marki (jeśli ma się do nich jakieś większe plany, czyt. trylogia itp) najlepiej "rozpoczynać" wraz z premierą next-genów. Choć z drugiej strony, wolałbym tą pierwszą opcję (nowe ip na PS3), bo przynajmniej twórcy skupiliby się na ciekawym, urozmaiconym gameplay'u, fabule i wszystkim innym niż tylko na ulepszeniu oprawy audiowizualnej.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

@rozi, nie (pipi). To urok kĄsol że nie potrafią uciągnąć porządnych tekstur i AA.

@orion50, gram na padzie od PSXa szerloku.

gdyby nie kąsole to nie miałbyś padów Watsonie :) pzdr

Opublikowano

Ale przynajmniej bym miał porządną grafę w grach :potter:

Opublikowano

@rozi, nie (pipi). To urok kĄsol że nie potrafią uciągnąć porządnych tekstur i AA.

@orion50, gram na padzie od PSXa szerloku.

Szarak jeszcze Ci działa:)? Nie śmiertelne pady :)

Opublikowano

Ta, analog trochę z(pipi)any jest i ściąga go na bok, ale da się przyzwyczaić :)

A, i jeszcze mnie w(pipi)ia, że ostatnio słabe promocje na STEAMie są :/

Opublikowano

sprzedaż killzone2 pociągał w górę słynny render z E3, sprzedaż Killzone3 pociągnął w dół kompletnie zje.ba.ny multiplayer.

No to co zawodzi w tej grze, SP czy MP? Byłem pewien że to pierwsze.

Na filmikach wygląda to kozacko

Opublikowano

Ja tez, co niby jest tak z(pipi)anego w MP. Przeciez jest o wiele lepszy niz ten w dwojce...

Opublikowano
  • Autor

Nie ma najwiekszego powera z dwojki, czyli wyszukiwarki. To jest najwiekszy ból przy Killzone 3.

Opublikowano

I tak samo jak Sucker Punch tak więc nowa fala exów na Ps3 nadchodzi ;p

Jeszcze Quantic Dream (new dramat, thriller plis) i Santa Monica mogłyby się w końcu odpalić (GoW4).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ciekawi mnie czy te nowe IP (od MM, GG, Santa Monica czy Sucker Punch - bo też były jakieś ploty o tym) to jeszcze na tą generację czy już next gena (w końcu tyle plotek o tym PS4, że wręcz dziwne jakby nic nie było na rzeczy). Bo wątpię, żeby teraz (jeszcze na PS3) wydali powiedzmy pierwszą cześć, a sequela na next gena. W końcu nowe marki (jeśli ma się do nich jakieś większe plany, czyt. trylogia itp) najlepiej "rozpoczynać" wraz z premierą next-genów. Choć z drugiej strony, wolałbym tą pierwszą opcję (nowe ip na PS3), bo przynajmniej twórcy skupiliby się na ciekawym, urozmaiconym gameplay'u, fabule i wszystkim innym niż tylko na ulepszeniu oprawy audiowizualnej.

a PS Vita to pies? nowe IP zawsze mogą wydać też na PSV... a PS4 pewnie wyjdzie rok po Wii U

Opublikowano

a PS Vita to pies? nowe IP zawsze mogą wydać też na PSV... a PS4 pewnie wyjdzie rok po Wii U

Mogą,ale pewnie w postaci portów z PS3 ;)

Opublikowano

Urok komputerów.

ja (pipi)ei jaki ty glupi jestes

Opublikowano

To była ironia przyjacielu.

Opublikowano

I to mit, ze konsole wstrzymują pc.

Pc wstrzymuje patolgia torrentowo -kradziejska

powiem ci więcej - gdyby nie to, że 360 ma podobną strukturę kodowania jak PC , to ten drugi nie dostałby nawet połowy obecnego line up ,u

są to słowa jakiegoś typa z Ubi, który dodał , że często gra powstaje na pc nie dla zysku a reklamy ogólnej . Tego już nie dodał ofkz ale pewnie miał na myśli te tysiące zajumanych kopiii...

innymi słowy konsole rules! xd

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Ja tez, co niby jest tak z(pipi)anego w MP. Przeciez jest o wiele lepszy niz ten w dwojce...

1.mniej zbalansowane klasy postaci(snajper z karabinem itp)

2.brak wyszukiwarki serwerów

3.brak możliwości zakładania własnych meczy rankingowych na własnych zasadach i co za tym idzie min, wszystkie mecze w warzone rozgrywają się dla 24 osób co dla większości mapek jest liczbą zbyt dużą

4.zwalone wsparcie klanowe(brak możliwości rzucania wyzwań dowolnym klanom,uczestniczenia w zaplanowanych turniejach,ustawiania stawki meczu itp)

5.brak respawnów na dowódcy oddziału

6.mniej dostępnych statystyk postaci

7.brak możliwości oglądania meczu jako widz

8.brak replayów meczy na killzone.com

9.gorzej rozwiązana komunikacja głosowa w czasie rozgrywki

Na plus jedynie wg mnie lepsze sterowanie postaci i brak tego słynnego laga przy celowaniu

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

pewnie nie zauważałem tego, bo cieszyłem sie samym gameplayem, od takich rzeczy mam HALO :thumbsup:

Opublikowano

Na kĄsolach większość wiary nie potrafi kraść. Gdyby było to tak łatwe jak na PC, to skala byłaby równie duża. I tekst że PC wstrzymują rozwój technologiczny gier, to jeden z lepszych kwiatów w tym dziale :teehee:

@rozi, to nie była ironia, Ty obok ironii nawet nie stałeś. Po prostu rzuciłeś sucharem i Ci nie wyszło.

@ontopic

W(pipi)ia mnie brak jakiegoś sensownego wsparcia indie dla Linuxa. Nie mam w co grać w pracy ;/

Opublikowano

Na kĄsolach większość wiary nie potrafi kraść. Gdyby było to tak łatwe jak na PC, to skala byłaby równie duża. I tekst że PC wstrzymują rozwój technologiczny gier, to jeden z lepszych kwiatów w tym dziale :teehee:

hmmm pasowałoby to wszystko przeniesc do console wars....

z pierwsza tezą sie zgadzam, tzn nie w sensie ze głupki nie wiedza jak ale jest to na tyle problematyczne, ze nieopłacalne

i żaden rodzyn, konsole były przez długie lata i jakos nigdy nie wstrzymywały PC , który brylował. Nagle sie zmieniło ...wg logiki to nie może byc wina konsol a samego pc i konsumentów -kradziejów.

No i tak własnie jest :potter:

Opublikowano

albo tego, ze jednak konsol jest wiecej i wystarczy ze sie wyda kolejny klon COD i ludzie to lyknal bez popity. Jakos nie widzi mi sie, zeby fratboye graly na piecu.

No i pozniej wychodzi z tego, ze gry robia sie coraz prostsze, bo wydawca chce zaadresowac gierke dla jak najwiekszej ilosci frajerow. Osom. Normalnie czekam na Dragon's Age III - press X to win edition.

Opublikowano

albo tego, ze jednak konsol jest wiecej i wystarczy ze sie wyda kolejny klon COD i ludzie to lyknal bez popity. Jakos nie widzi mi sie, zeby fratboye graly na piecu.

konsol jest wiecej?

no no , dobra teza. Jakby w hyde parku kogos to obchodziło dałbym do rodzynów.

Jednak pewnie nie obchodzi :teehee:

Opublikowano

Wkurza mnie, że moderator (a drugi się właśnie do niego dołączył), który powinien być przykładem dla innych, robi spam nie w tym temacie co trzeba. Pewnie jakby to był ktoś inny to już by poleciały ostrzeżenia/bany. Stona, szczerze to nie wiem jakim cudem jesteś modem. W jakimś konkursie to wygrałeś czy co??

Opublikowano

konsol jest wiecej?

no no , dobra teza. Jakby w hyde parku kogos to obchodziło dałbym do rodzynów.

Jednak pewnie nie obchodzi :teehee:

tak, uwazam, ze konsol na ktorych smigac bedzie taki Battlefield 3 jest wiecej niz kompow ktore to uciagnal.

Chyba, ze liczysz kazdy domowy komputer na swiecie to jakby spoko. Każdy ma swojego po(pipi)a.

Opublikowano

dobra, trzeba z tym isc do console wars :whistling:

odpisz tam i jak masz możliwosc to przenies wszystko do tematu odpowiedniego

Batlefielda jeszcze...nie ma :potter: to tak jakbym ci powiedział, ze mało jest kompów mogacych uciagnąc Crysisa 3 :whistling: :whistling: :whistling:

a Dragon Age press x to win edition?

Panowie bez jaj! chcecie hardkoru i posmaku taktyki to wybierajcie poziom ultra gard a nie easy/super easy i narzekajcie że każual i łatwo

Opublikowano

Jak był temat w CW2.0 to miauczeliście, że gadam tam o PC.

I Orson, nie myl poziomu trudności z mechaniką gry. Na poziomie HARD będziesz musiał po prostu wcisnąć tego X'a razem z L1.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.