Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiem o co chodzi im z ta animacja w Uncharted, nie jest dretwa ale jest cos z nia nie tak. Niektore animacje mimo, ze maja mnostwo klatek wydaja sie po prostu jakies takie nienaturalne i dziwne.

PS. Altair/Ezio maja lepsza animacja mimo, ze widac czasem braki w przejsciach i jakies dziwne zrywy (o ile wiecie o co mi chodzi).

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Inna sprawa, ze bronie brzmia jak zabawki, mnie to tez sie podoba srednio na jeza, ale w U3 jest zaje.bisty feeling tych broni. Brzmia smiesznie, szczegolnie pistolety, ale feeling jest przedni :)

Mazzeo, seria od U1 sie znacznie zmienila, nie oceniaj jej na podstawie Drake's Fortune.

Opublikowano

Bioshock to nie FPS, a zresztą tam najlepszą bronią jest klucz jak się w dobre toniki wyposaży.

Opublikowano

Chu.jowo to się strzela w Hejlo.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Średniak nie średniak, grałem i w AoT i w Uncharted 1, obie gry jeśli chodzi o strzelanie są bardzo podobne, niestety.

Szkoda że Naughty Dog zamiast się skupić nie wiem na fabule, historii, platformowych elementach czy zagadkach najbardziej koncentrują się na strzelaniu które im po prostu chu.jowo wyszło.

dokładnie to taki AoT w ładniejszej oprawie, strzelanie, walka z przeciwnikami to wszystko średnio wychodzi w serii i to strzelanie z kapiszonów...powinna z tego być bardziej gra przygodowa z zagadkami a nie średni shooter z fajną grafiką.

Co do fabuły mi pasuje, taki Indiana Jones z humorem.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie obrazilbym sie gdyby zredukowali do minimum strzelanie w Uncharted - slabo im to wyszlo w poprzednich czesciach, a spedzanie wiekszosci czasu na strzelalaniu z kapiszonow nie jest zbyt ciekawa. Wiecej lamiglowek i eksploracji jak w Tomb Raiderze i byloby idealnie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Animacja, faktycznie jest specyficzna w U3, czasami taka trochę kreskówkowa. Np. to skakanie po ścianach jest jakby w przyspieszonym tempie, bez czucia ciężaru postaci, ot skacząca pchła. Wiadomo, ilość możliwych animacji itd. powala, ale tak jak pisałem, nie każdemu może przypaść samo wykonanie.

edit. Podpinam się. Strzelanie w U3 nie ma mocy, nie jest też jakieś specjalnie tandetne, ale do powera broni z GOW nie ma co fikać(no ale tam większość gunów jest dwa razy większa). Zagadki zagadkami, ale jak będą na poziomie tych z U2, to ja już wolę to strzelanie. Fakt, eksploracja powinna zostać rozbudowana.

Co do skillowości. To, że ktoś w U3 bywa pierwszy nie znaczy, że gra nie jest, bądź też jest skillowa. Znam przypadki osób, które online w takiego CoDa bywały raczej w drugiej części tabeli(mimo wieloletniego doświadczenia), a przy pierwszym kontakcie z BBC2 wskakiwały nawet na pierwsze miejsce. Zależy na kogo trafimy. W betę takiego R3 7/10 meczów lądowałem na pierwszym miejscu, ale w 1/10 gdzieś w środku tabeli, ot zależy na kogo trafimy i to dotyczy chyba każdej gry.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Zeby nie bylo, IMO lancer/hammerburst w geow tez nie daja zadnego funu, a czesc animacji (bieg, przeskakiwanie nad przeszkodami) jest wrecz smieszna.

Ale jak z typa zostaja tylko nogi po celnym strzale z shota albo kupa flakow i reka po boomie, albo Cole drze morde otoczony przez tysiace locustow, ze to "pulapka na nich" - poezja, za takie chwile kocham gry wideo ;] To nigdy sie nie nudzi :)

Opublikowano

Średniak nie średniak, grałem i w AoT i w Uncharted 1, obie gry jeśli chodzi o strzelanie są bardzo podobne, niestety.

:rofl2:

Opublikowano

Biegaja tez podobnie w obydwu tych grach - jak action man :(

Kij w (pipi)e :/

Opublikowano

Nie ma to jak czepianie się jednej z najlepszych gier w ogóle.

Opublikowano

Kij w (pipi)e :confused:

sorry, na Xa nie ma tak dobrych gier jak Uncharted i pewnie grałeś raczej w to:

Opublikowano

O, kropka w kropke uncharted 3. Co to?

Opublikowano

Chu.jowo to się strzela w Hejlo.

Nie ma to jak czepianie się jednej z najlepszych gier w ogóle.

Racja.

O, kropka w kropke uncharted 3. Co to?

Uncharted bez ladnej oprawy xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za moich czasów można było biegać jak Gejb Logan z syfon filtra. To było uosobienie kija w od szczotki w (pipi)e. Pamiętacie Gejba kĄsolomaniaki?

Opublikowano

Jak mozna ewoluowac od konsol do pieca?

Stona WTF?

Opublikowano

Wydoroślałem i przestały mnie bawić blasterki i chomiczki zbierające gówienka i gwiazdki :F

40745607.jpg

<idę grać w TF 2 XD >

Opublikowano

Przypiekanie paralizatorem w Syphon Filter było dobre.

Opublikowano

Za moich czasów można było biegać jak Gejb Logan z syfon filtra. To było uosobienie kija w od szczotki w (pipi)e. Pamiętacie Gejba kĄsolomaniaki?

To był ziomek na PSXie. Szkoda, że coś podupadł w ostatnich latach.

Opublikowano

:rofl2:

Widzę że SDF nie ma jak odpowiedzieć na fakty.

Opublikowano

Ten CritiCalz to moj hejter, codziennie daje mi minusa w roznych dzialach, fajnie, ze mozna to teraz obejrzec.

Nawet z nim zdania nie zamienilem, wczesieniej nie wiedzialem nawet o jego istnieniu xD

Opublikowano

Hehe, moze :)

Nie gniewaj sie criticalz kimkolwiek jestes, widocznie po prostu nie bylas wystarczajaco madra, zabawana, atrakcyjna, a w lozku lezalas jak kloda :potter:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.