Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Mam z was niezły ubaw :) Przejrzyjcie pierwszą stronę, a może znajdziecie jakiegoś znajomego ;)

http://www.xboxsite.pl/

PS. No i poczytajcie komenty dystyngowani posiadacze PS3. Wszędzie te same bydło z PS3 w spadku po komunii ;) Jeszcze trochę i lekarze uznają, że Playstation powoduje upośledzenie umysłowe u dzieci, heh.

A tak na poważnie to strach pomyśleć, że tacy ludzie po ulicach chodzą :confused:

Patrzcie jaki kozacki artwork od rodaka:

mass_effect_3___legion_by_patryk_garrett-d4afbzw.jpg

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Komentarze pod Forza 4 wymiatają, dramat w blokach :)

Opublikowano

Taka spina, że mogliby pośladkami orzechy łupać :P

Opublikowano

A u mnie kolejny kumpel sprzedal PS 3, "bo sie kurzyla". Niby wiecej exow, niby gra online za darmo, ale mimo wszystko czegos brakuje. Szkoda, ze Sony nie potrafi robic gier, ktore online by zarzadzily, jak Halo, Gearsy. Jasne, Killzone jest mega, Uncharted jedna z lepszych gier, w jakie gralem, ale multi niestety zostaje wiele do zyczenia...

Opublikowano

Miałem X360 i sprzedałem na rzecz PS3, nie żałuję, największe hity na xa ograłem. Późno zakupiłem konsolę Sony ale wiem że pociągnie dłużej po wyjściu next genów aniżeli Xbox, wystarczy spojrzeć jaka jest sytuacja z PS2. Znaleźć w sklepach gry i konsolę to nie problem. Uważam że obie konsole są fajne, każda cieszy ale nie stać mnie by płacić za granie online, za to na PS3 denerwuje mnie cena gier gdzie na Xboxa zawsze znajdzie się grę taniej. Graficznie jeden pies, nie mam w oczach rendgena, fanboyem też nie jestem . Online na pewno lepszy na konsoli M$ ale jednak płatny więc płacimy i wymagamy. Teraz do online wystarczy mi BF3. :)

Opublikowano

A u mnie kolejny kumpel sprzedal PS 3, "bo sie kurzyla". Niby wiecej exow, niby gra online za darmo, ale mimo wszystko czegos brakuje. Szkoda, ze Sony nie potrafi robic gier, ktore online by zarzadzily, jak Halo, Gearsy. Jasne, Killzone jest mega, Uncharted jedna z lepszych gier, w jakie gralem, ale multi niestety zostaje wiele do zyczenia...

u mnie podobnie...od Kz3 konola lezy sie kurzy..po U3 pewnie jak sie znajdzie kupiec to sprzedam :)

Opublikowano

Dlatego ja właśnie wybrałem PS3, gdyż w 85% przypadkach multi w ogóle mnie nie interesuje (w tym roku multi grałem tylko w LBP2 i Portal 2), a jednak ex'y bardziej do mnie trafiają (Uncharted, HR (i kolejne tytuły od QD, które będą wyłącznie na PS3), LBP, MS, Sly, iF, tytuły od Team Ico i thatgamecompany czy idealna gra imprezowa - Buzz). Ale zgodzę się z tym, że jeśli ktoś jest fanem grania w multi to powinien wybrać 360. W ogóle Xbox ma 100razy lepiej "zorganizowaną" całą usługę sieciową (co prawda płaci się, ale widać rezultaty), która na PS3 jest po prostu zrypana. Nie dość że uboga (np. brak cross game chatu) to jeszcze jakość działania woła o pomstę do nieba (aktualizacje - które nie mogą być w tle, tylko trzeba patrzeć na pasek postępów, "szybkość" ściągania patchy/gier z pss, co chwilę albo to sklepik pss nie działa, albo to z synchronizacją trofeów jest coś nie tak albo cały PSN nie działa). Dlatego moim zdaniem: jeśli ktoś preferuje granie w single i od czasu do czasu w gry imprezowe - PS3, multi - 360.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

czy PSN znowu nie dziala ? Moj niemyślący wspolokator sprzedal konsole, z moim profilem i nie moge zmienic hasla, bo od 3 dni wyswietla sie Site Maintenance Notice...

Opublikowano

Ja z okazji premiery GoW3 wykupiłem Live na miesiąc i po kilku dniach grania online, muszę przyznać, że jest jest spora różnica między PSN i Livem. Brak lagów, stabilność, ten cały cross chat (tylko jak ktoś nie miał możliwości korzystać z tego cuda, to może pisać, że to niepotrzebna pierdoła), szybkość działania.

Opublikowano

W chwili obecnej musisz zmienić hasło poprzez PS3 więc jak nikt ze znajomych nie ma to lipton.

Opublikowano

zawsze pozostaje telefon do sony i proszenie o pomoc? :D

Opublikowano

Byłem wczoraj u kumpla i jego dziewczyny z X360. Kumpel, nie gra w gry (lubił Fight Night na PS2), ale miał sentyment do Mortal Kombat i bardzo chciał pograć bo widział u mnie przez chwilę. Dzisiaj wróciłem do domu, a kumpel z dziewczyną tak się rozsmakowali (oboje) w Mortalu, że kupują X360 4Gb :P

Granie roznosi się jak choroba ;)

Opublikowano

Tylko ja nikogo nie namawiałem (bo i po co miałbym to robić, nikt mi za to nie płaci).

Opublikowano

Jak tylko dla Mortala, to było doradzić PS3.

Jak tylko dla jednego tytułu, to chyba lepiej wziąć tańszą konsolę.

Opublikowano

Teraz X360 4gb jest drogi w porównaniu z PS3. 100zł z groszami różnicy, a jednak o wiele większy dysk masz.

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

Współczuję klepać kombosy na padziku do 360.

sam grałem :(

Mi jakoś nie sprawia to problemu. Inwalidzi z was czy co ?

Opublikowano

Mówienie o tym, że PS 3 single, a X360 online jest nudnie od dawna nieprawdziwe. Do single player'a to jest Wii, a Sony ma w zupełności dobry online. Wiem, bo sam gram przecież i zauważyłem, iż większość moich tytułów ulubionych skupia się na online. Przed chwilą wyszedłem z sesji w Renegade Ops, i zero lagów. Dziś grałem także z najlepszymi ze świata Soul Calibur, których to można spotkać tylko na PS 3 (czyt. skopali mnie dziś bigCiliC - jeden z najlepszych Yoshków w Europie, i le reilonaiss - najlepszy Kilik Francji i jeden z najlepszych na świecie, a kilka dni temu dostałem baty od Scuda czyli po Maleku i Ring_PL trzecia Ivy w Europie). Dziś nawet szarpnałem z kimś w poczciwego Final Fight Double Impact. Wczoraj w online przypomniałem sobie Wipeout HD, oraz standardowo pograłem w Battlefield: BC 2. Dziś planuję jeszcze sesje w Dead Nation (jeden z lepszych zombie shooter'ów) i Hustle Kings (najlepszy symulator bilarda na konsolach obecnej generacji). I wszystko to śmiga online i nie nie wiem na co miałbym niby narzekać. Że brak Halo i GoW? Halo nie moje klimaty, choć podoba mi się interfejs i opcje do multi, a GoW 3 cóż dla jednej gry (w dodatku nieco odgrzanej) nie kupuje się dziś konsoli. A brak Forzy można skutecznie nadrobic GT 5, w dodatku można podpiąć kierownicę Logitecha i grać w ten sposób online. A narzekanie na brak cross voice game chat'a i paski ściągania są trochę nudne już, jakby to nie wiem jak legendarne rzeczy były. I co najważniejsze - online na PS 3 jest bezpłatny, bez względu na to w co chcesz grać, ile i kiedy chcesz grać. Bo co z tego że kupisz sobie na rok, jak potem przez 3/4 tego czasu nie wyjdzie żaden szanujący się ex, a potem wychodzi i... kolejna strzelanka w dodatku. Sorry, ale nie dałbym się na to nabrać.

Ps. Co do awarii, to i na XBL! się zdarzają, w tym tygodniu ponoć też była krótka, choć PSN zaliczył też krótki zgon.

Opublikowano

I co najważniejsze - online na PS 3 jest bezpłatny, bez względu na to w co chcesz grać, ile i kiedy chcesz grać.

fix'd. Reszta to pjerdolenie.

Wytłumacz mi tylko fakt, dlaczego ludzie którzy mają obie konsole w 95% mówią o wyższości online na Xboxie, a PSN jest sprowadzany do "bo jest za darmo"?

Bo co z tego że kupisz sobie na rok, jak potem przez 3/4 tego czasu nie wyjdzie żaden szanujący się ex, a potem wychodzi i...

Jak czytam takie teksty to mi się papa na dachu zwija. Przypominam że istnieją również gry multiplatformowe, ja wiem że posiadacze PS3 by srali po pachy nawet jakby wypuszczono hybrydę ponga z saperem ONLI ON PLEJSTEJSZYN TRI, ale nie każdy musi się jarać tylko tymi grami. I wracając właśnie do multiplatform - największa premiera tamtego roku, Blak Klops, przez parę tygodni niegrywalne multi na PS3 - na xboxie nic się nie dzieje. Problemy z KZ3 czy LBP2, zaraz powiesz że wszystko to moje wymysły, polecam jednak zajrzeć do tematów tych gier w okolicach premiery by poczytać. Ja tymczasem rok temu grałem w pierwszy weekend w Halo Reach, w multi siedzi jednocześnie ok milion osób i, niesamowite, wszystko działa o_O Zaraz minie tydzień od premiery Gearsów, gram codziennie i jedynie wczoraj w godzinach popołudniowych miałem problem z matchmakingiem.

Komfort niewarty zrezygnowania z jednej paczki fajek na miesiąc :confused:

i... kolejna strzelanka w dodatku

Ahh nie exclusivy PS3, nie strzelanki i nie odgrzane kotlety :/

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.