Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Sony już chyba tyle kasy wpompowało w ten projekt, że nieprędko im się zwrócą wyniki sprzedaży. 5 lat developingu to niemało przecież. :whistling:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
Rozumiem, że z tym GT5 to dowcip

Khem, jak to mówią - "nadzieja umiera ostatnia"? A może to było "nadzieja matką głupich"? Nie wiem, na pewno coś w tym stylu :happy:

Edytowane przez Renton

Opublikowano

Wiadomo, że na pewno gra sprzeda się dobrze, a powinni dostać po dupie za te opóźnienia i robienie sobie żartów. Tylko skończy się tak, że wszyscy narzekają, a po grę polecą.

Opublikowano

Sony już chyba tyle kasy wpompowało w ten projekt, że nieprędko im się zwrócą wyniki sprzedaży. 5 lat developingu to niemało przecież. :whistling:

SPrzedali 4 mln GT5p, ludzie już im zapłacili za developing. GT5 to będzie już tylko czysty zysk.

Opublikowano

Ja jednak do kwestii BO podchodzę inaczej, ponieważ stoi za tym Treyarch a nie IW, które pokazało już na co je stać przy okazji obydwu MW. Przy okazji WaW potrafili zaskoczyć kilkoma pomysłami. Do sieci nieustannie wyciekają nowe gameplaye skutecznie kasowane przez Acti, ale obejrzałem kilka z nich i naprawdę może być gorąco.

Pewno tak samo gorąco jak co roku przy okazji CoD'a?

Litości, kolejny singiel na 6 godzin i the end, parę dni podniety i wszystko, potem jazda na multi i malowanie broni.

aczkolwiek dla takiego gametrailers to możę wystarczyć i dadzą Black Ops GOTY, tak jak rok temu MW2 :lol:

Opublikowano

Przecież nikt nikogo nie zmusza do kupna Black Ops. Ciekawi mnie to zwłaszcza dlatego, że inne studio zabiera się stworzenie singla, który w zamierzeniu ma pobić Moderna. Nie twierdzę, że to się uda ale po obejrzeniu kilka materiałów po prostu jest na co czekać. Singiel może trwać te 6 godzin, jeśli dostarczy solidnej akcji czego praktycznie jestem pewny.

Opublikowano

Nawet Infinity Ward nie dało rady przebić pierwszej misji na statku, czy snajperskiej z czwórki, a co dopiero jakieś Treyarch.

Opublikowano

Ogółem singiel CoD4 to dla mnie najlepszy singiel w wojennych grach fps na tej generacji konsol.

Genialna pierwsza misja na tankowcu, świetna egzekucja, mega klimatyczna snajperska w Pripeci i wszędobylski klimat Helikoptera w Ogniu w kilku innych misjach po prostu mnie kupiły.

Żadna inna gra wojenna(nawet MW2 od tej samej ekipy) do pięt jej nie dorasta w singlu.

Opublikowano

Zgadzam się, ale zobaczymy co tam pokaże Killzone 3. Powinni pójść mocno w stronę kozackich skryptów, bo dwójka w tym elemencie wypadła słabo.

Opublikowano

Grą roku na 100% zostanie Halo Reach, nieziemska grafa, wspaniałe multi i mega singiel, tylko pozazdrościć :thumbsup:

Opublikowano

ale szyder:D

Multi... nie ma wątpliwości że Halo Reach vs. BF:BC2

co do Singla?... mnie nie wciąga fabuła Halo. Choć kwestia gustu.

Grafa? przeciętna aby nie napisać, że poniżej. Lecz gra musi mieć k. to coś skoro się sprzedaje w takiej ilości c'nie?

Opublikowano

Reach ma spore szanse, ale ja mam innego kandydata. Dość niespodziewany tytuł, który po prostu zarzadził.

Opublikowano

Reach ma spore szanse, ale ja mam innego kandydata. Dość niespodziewany tytuł, który po prostu zarzadził.

Kinectimals?

Opublikowano

Zapewne Vanquish ;]

Opublikowano

Chodzi o Castlevanię.

Myślałem, że chodziło tylko o shootery. W takim układzie ok :]

Opublikowano

Najprawdopodobniej to GT5 będzie konkurował z Forzą 4 w 2011. :teehee:

yhy...z forzą 4

gt.jpg

Opublikowano

Najprawdopodobniej to GT5 będzie konkurował z Forzą 4 w 2011. :teehee:

yhy...z forzą 4

gt.jpg

Tym obrazkiem poprawiłeś mi humor do końca dnia. Naprawdę dobre podsumowanie tego całego cyrku z GT5.

Ja co prawda podchodzę do tych obsuw w premierze z dystansem, w końcu jak już na 100% będą pewni, że gra ukończona to wtedy ją pewnie wydadzą. Jak mają wydać niedopracowany produkt to niech lepiej już wstrzymają jego premierę ale mogę zrozumieć osoby, którym te przekładanie premiery przeszkadza i też denerwuje.

Grą roku na 100% zostanie Halo Reach, nieziemska grafa

Nie wiem, ja mam coś ze wzrokiem albo widziałem może jakieś alpha materiały na sieci ale ja w tym Reach nie widziałem żadnej nieziemskiej grafiki. Powiedziałbym raczej, że w końcu pod tym względem (grafa) Halo dobiło jako tako do obecnych konsolowych standardów. Eh, gdyby jeszcze ten design był mniej komiczny...

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Grą roku na 100% zostanie Halo Reach, nieziemska grafa, wspaniałe multi i mega singiel, tylko pozazdrościć :thumbsup:

chociaż raz coś mądrego napisałeś Merson :thumbsup:

jeśli chodzi o multi to tak, będzie rywalizować pewnie z Bad Company.

i niech nikt nie wyskakuje z tym od razu

carl-of-duty-19908-1284594825-6.jpg

bo to kupa jest.

A grą roku RDR :thumbsup:

Opublikowano

Nie ma to jak jutubowi znafcy Reach...

Opublikowano

Oglądałem screeny i gameplay w HD więc myślę, że jako taką opinię da się na tej podstawie wyrobić...

Opublikowano

To nawet ja, ten który swego czasu wychwalał Halo 3 pod niebiosa, musiałem dłużej pograć w Reach żeby docenić kunszt i geniusz tej produkcji. Po kilku pierwszych godzinach jeździłem po niej jak po łysej kobyle.

Opublikowano

http://www.develop-online.net/news/36227/Project-Gotham-Racing-revival-underway

Jeśli to prawda to ciekawe z jakimi studiami prowadzą rozmowy.

Chyba najważniejsze zdanie to "Microsoft is in talks with several European independent studios". Trochę zawęża krąg podejrzanych :P

Edytowane przez donsterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.