Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Nie korzystalem, opinie swoja oparlem na tym co widzialem na YT. Moj Jaseper halasuje, tj glosno dosc szumi i czasem jak jest malo efektow dzwiekowych w danym momencie to go slysze. Ogolnie nastepny hardware MS musi byc solidny na miare pierwszego boxa i odznaczac sie wysoka kultura pracy, nie moga drugi raz wypuscic syfu w tej materii. Dawnooooooo nie gralem z plyty, ale wyobrazam sobie jakia masakre robi te tornado, dzieki za ten dysk i mozliwosc instalacji.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 242 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Slimy sa cichrze z plyty niz PS3. Uwierz.

Moja Elitka jest na bank glosniejsza.

Edit: Kinect!!!! Godzinna sesja z moja chrzestnica spowodowala, ze calkowicie zmienilem zdanie na temat tego urzadzenia! Przekozak, nie dziwie sie, ze casuale za nim lataja!

Ba-teraz sam sie zastanawiam, czy nie kupic...;-)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Edit: Kinect!!!! Godzinna sesja z moja chrzestnica spowodowala, ze calkowicie zmienilem zdanie na temat tego urzadzenia! Przekozak, nie dziwie sie, ze casuale za nim lataja!

przesadzasz, mój X slim gdy gra leci z płyty jest trochę głośniejszy od ps3 80GB. Natomiast X slim z zainstalowaną grą jest super cichy, ps3 czy nawet gacek wymięka. W sumie to najcichsza konsola z wentylatorem jaką miałem na chacie :] Tak powinno być od premiery Xa, bo taki jasper jednak coś tam brzęczy.

Co do Kinecta to tak jest z tą kamerką, prawie wszyscy jechali po niej przed premierą teraz kupują, jedynie mała grupka Sony Defence Force walczy ostatnimi siłami w okopach które są otoczone armią Billa Gates-a.

Opublikowano

psyko, czemu nie grasz na sluchawkachw takim razie? (ma to swoje dodatkowe plusy, jak chocby normalny volume, do tego moze dojsc perspektywa slyszenia dzwiekow tkore normalnie za dnia nie slyszysz z glosnikow tv

Opublikowano

Gdy jest normalny volume to nie ma problemu, glosne sa Xy i tyle. W tesco standy z 3 m slysze mimo gwaru :teehee:

Opublikowano

przesadzasz, mój X slim gdy gra leci z płyty jest trochę głośniejszy od ps3 80GB. Natomiast X slim z zainstalowaną grą jest super cichy, ps3 czy nawet gacek wymięka. W sumie to najcichsza konsola z wentylatorem jaką miałem na chacie :] Tak powinno być od premiery Xa, bo taki jasper jednak coś tam brzęczy.

Co do Kinecta to tak jest z tą kamerką, prawie wszyscy jechali po niej przed premierą teraz kupują, jedynie mała grupka Sony Defence Force walczy ostatnimi siłami w okopach które są otoczone armią Billa Gates-a.

Hmm, a moim zdaniem nie. Zwlaszcza przy niektorych grach z PS3 nie pamietam juz dokladnie ktorych (ale na pewno chodzi o EXY) jest cichszy, a jak miejscami glosniejszy, to na bank jest to tak minimalna roznica, ze nawet nie ma o czym mowic i zgadzam sie - ta tak X powinien wygladac od poczatku !

Co do Kinecta - sam tak pisalem. Nawet nie interesowaly mnie tego typu gry, ale na pare osob jest wprost nie do opisania i nawet nie przypuszczalem, ze z takich banalnych gierek mozna miec taki FUN ! Dobrze, ze sprobowalem, bo moze lada dzien trafi do mnie na chate. Jak sobie wyobraze jeszcze forze, gdzie gram za pomoca kierownicy, a rozgladam sie glowa, czy innego typu rzeczy... Ma to jednak przyszlosc !

Edytowane przez easye

Opublikowano

gametrailers rozdaje dalej nagrody

Best Story: Mass Effect 2

Best Thrid Preson Shooter: Red Dead Redemption

Biggest Suprise: Minecraft

Biggest News: Nintendo 3DS

Hahhahahaha, o LOL, co za lolki pracują w tym GT :teehee:

Opublikowano

Ja tam siedzę obok falcona (kto widział zdjęcia ten wie, że nie ściemniam :P) i czy gram w dzień czy wieczorem z HDD to nie słyszę konsoli. Jak grałem z płyt to po rozpoczęciu gry już nie zauważałem hałasu, ale teraz już nie próbuję jechać z DVD :)

W PS3 Slim nie słyszę właściwie napędu czy wiatraków jest super cicha... ale można czasem zawału dostać jak plastik zaczyna strzelać :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Macie problemy ze sluchem :teehee:

Opublikowano

Odnośnie Kinecta: Tyle ludzi go kupiło, że na obecną chwilę MS na 2011 rok ma chyba zapowiedzianych więcej exów na Kinecta niż normalnych gier. To raczej nie jest normalna sytuacja :P

Opublikowano

nie bylo gier na kinecta to fanbojki ps plakaly ze zle, jest zapowiedzianych wiecej niz na move to tez zle.

Czytalem dzisiaj znowu jakas wypowiedz szychy z microsoftu ze maja jeszcze jakies nie zapowiedziane gry na kinecta i normalne hc ciekawe co z tego wyjdzie.

Ciekawe czy za rok znowu bedzie 'ale w 2012 to napewno bedzie juz rok ps3' jak co roku. Niektorzy nigdy sie nie naucza :)

ps. Pisze z telefonu siedzac u dziadkow wiec get the fuck off :P

Opublikowano

Po co od razu wybiegać rok do przodu, na razie można porównać pierwszy kwartał 2011, ps3 dostanie lbp2, k3, m3 i Yakuza 4 a x360 no właśnie co?? :unsure:

Opublikowano

Motor Storm 3 wychodzi w pierwszym kwartale? Gasz, ale bedzie wydadtkow...

Opublikowano

gametrailers rozdaje dalej nagrody

Best Story: Mass Effect 2

Best Thrid Preson Shooter: Red Dead Redemption

Biggest Suprise: Minecraft

Biggest News: Nintendo 3DS

Jak dla mnie najlepsza gra w tym gatunku tego roku to Splinter Cell Conviction. Fisher robi z pionkami niezłe rozjebongo, postawienie na akcję było dobrym pomysłem i jest znacznie bardziej dynamicznie niż w poprzednich częściach. Poza tym system namierzania przeciwników działa w tej grze idealnie, a w takim RDR przy dead-eye wystarczy wybrać strzelbę, oznaczyć kilku typów stojących po przeciwnych stronach. Padną, zanim Marston w ogóle skieruje broń w ich kierunku. Zdarzało się to nagminnie.

RDR nie do końca pasuje w ramy TPS-a, gra jest zbyt obszerna.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

IGN zrobił swoją listę 10 najbardziej oczekiwanych gier na X360 i PS3 w 2011 roku.

Na liście X360 z exów załapały się tylko Gears of War 3.

Na liście PS3 były: The Last Guardian, LBP2, Killzone 3, Resistance 3, inFamous 2 i na pierwszym miejscu Uncharted 3.

Ciekawe ;)

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza gra w tym gatunku tego roku to Splinter Cell Conviction.

50603045.gif

tyle w tym temacie: "conviction lepszy niz rdr"

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

IGN jak zwykle pokazał, że nie zna się na grach, o czym świadczy brak MK. To ten serwis od wysokich ocen dla gier, które się u nich reklamują. :whistling:

Opublikowano

Najlepiej brać wyrwane zdanie z kontekstu i na tej podstawie oceniać, że SC jest lepszy od RDR. :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.