Opublikowano 18 lipca 201113 l Dzięki rajner za link. Fajne fotki. Poniżej pierwsze kilka pomniejszonych zdjęć jest z obróbką, a te w oryginalnym rozmiarze są prosto z gry. Edytowane 18 lipca 201113 l przez R4VEN
Opublikowano 18 lipca 201113 l Początki zabawy z trybem Photo : Trochę martwi mnie mała liczba opcji i ustawień. Mam wrażenie, że w Forzie miałem większe pole manewru jeśli chodzi o właściwości fotki. Czekam na opinię, krytykę Podkreślę, że są to 2 pierwsze moje zdjęcia ever w GT
Opublikowano 19 lipca 201113 l W drugim fajnie bawisz się kadrem. Odsunąłbym się nieco od auta, żeby pokazać ciut więcej jego tyłu, podciągnął ekspozycję o jakąś 1/2 i - co najważniejsze - mocniej domknąłbym przysłonę. W pierwszym ni hugo nie wiem co chciałeś pokazać. Imo poucinane wszystko co istotne. Dałbym mniejszą ogniskową, bo rozumiem, że strzelałeś z gleby. PS: Gdzieś już widziałem podobne zdjęcie z Ferrarką. A machnę sobie podwójnego posta. Orion sprowokował mnie do zrobienia kilku nocnych zdjęć jednej z najpiękniejszych włoskich dupek. Są to surówki prosto z GT. ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ Edytowane 21 lipca 201113 l przez orion50
Opublikowano 20 lipca 201113 l ziolo69, niezły materiał na tapetę lub plakat. Edytowane 20 lipca 201113 l przez R4VEN
Opublikowano 21 lipca 201113 l @up: Ciekawe... Masywny update ode mnie. Z góry przepraszam, że tak dużo... ale nazbierało się i jakoś nie mogłem się zdecydować co wrzucić a co nie (część oczywiście i tak poleciała) Edytowane 21 lipca 201113 l przez Emet
Opublikowano 21 lipca 201113 l Thx Drugi post, ponieważ w jednym nie dało się umieścić tylu grafik Edytowane 21 lipca 201113 l przez Emet
Opublikowano 22 lipca 201113 l Thx Drugi post, ponieważ w jednym nie dało się umieścić tylu grafik Jacyków czy inny Biedroń Ci dopadł tą furę?
Opublikowano 25 lipca 201113 l Moje pierwsze fotki. Jak ogarne Photo Mode i wejde w posiadanie wiekszej ilosci fur to bedzie lepiej ;P Edytowane 25 lipca 201113 l przez Ins
Opublikowano 25 lipca 201113 l Moje pierwsze fotki. Jak ogarne Photo Mode i wejde w posiadanie wiekszej ilosci fur to bedzie lepiej ;P Zdjęcia fajne +, a na tym zdjęciu wygląda jak rysorak
Opublikowano 28 lipca 201113 l Minął tydzień i... nie niestety wytrzymałem. Musiałem pstryknąć "kilka" fotek <-- drobna modyfikacja na szybko.
Opublikowano 30 lipca 201113 l Kilka fotek ode mnie: Proszę o opinię, krytykę Wrzucajcie miniatury, błagam, bo temat się strasznie rozjeżdża.