Barboro37 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Są chętni na multi? W ogóle jest jakaś stronka gdzie można się ogłosić itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza
PatryxPL 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ktoś chętny na wspólną grę w zombie lub multiplayer?? Pisać na GT Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jeden z moich najlepszych meczy w Black Ops. Wynik końcowy: 61-7 http://www.youtube.com/watch?v=RICIUK9BCHE Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Widzę same pro nady Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) terror- kapitalny wynik, szkoda, że nie możemy się sprawdzić (gram na PS3, a właściwie grałem, bo gra na jakiś czas idzie w odstawkę), bo styl granai masz BARDZO podobny do mnie (sprint, SMG, zachodzenie od tyłu, trzymanie się krawędzi mapy), choć widać że jesteś more pro :confused: . Świetny refleks, dobre oko, sporo wyczucia (no i dobre łącze, nawet moje filmiki z rozgrywki przycinają ). Mam parę pytań: 1. Zauważyłem , że ufasz partnerom tzn. jak czekasz na zrzut, to nie robisz tego w największej możliwej dziurze, jak zbierasz flagę, to skupiasz się na jednych drzwiach (na radarze widać, że kumple są w pobliżu), grasz w klanie, czy z przypadkowymi ludźmi? 2. Dlaczego akurat maska, a nie maraton? 3. Filmik był robiony przed osłabieniem SMG w ostatnim patchu czy po ( sporo killów na duży dystans, ale to możliwe dlatego, że ja celuje głównie w jaja, a ty korpus/głowa )? 4. Jakie wyniki robisz na Nuketown? Bierzesz taką samą klasę postaci? Edytowane 19 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 1.Im bliżej bazy wroga zrobisz zrzut tym coś fajnieszego dostajesz (tak chociaż było w mw2). 2.Niedawno zrobiłem prestiż i zapomniałem zmienić 3.Po 4.Gram w Ground War a tam rzadko jest ta mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Moj kolega zrobil commentary do mojego najlepszego tdm ever (i najlepszego jakiego kiedykolwiek widzialem). Wiem, ze wszystko nabite air supportem, ale widzieliscie kiedys 62 kille w zwyklym tdm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Nic wielkiego.. na początku koleś kampii, a następnie nabija fragi helikopterem, że tak zapytam: co w tym niezwykłego ? Edytowane 19 Listopada 2010 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) To w tym niezwyklego, ze to najprawdopodobniej jedna z najwyzszych jak nie najwyzsza ilosc killsow zdobyta w zwyklym tdm, przypominam, ze limit to 75, ja mam z tego 62 Edytowane 19 Listopada 2010 przez R4ZOR 94 PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Co Ty nie powiesz. Zdajesz chyba sobie sprawę z faktu, że większość jest nabitych poprzez strzelanie z helikopteru ? Cytuj Odnośnik do komentarza
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Zdaje sobie sprawę, bo to ja grałem I tak wydaje mi się dość imponujące osiagnąć najwyższy wynik w trybie w którego od lat grają miliony ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Gratulacje Razor. Jest to wyczyn, może nie skillowy. Liczbowy jak najbardziej. Miałeś dużo szczęścia. Otwarta mapa, i żaden ludzik z drużyny przeciwnej nawet nie pomyślał że taki np. "czopa" można zestrzelić. Wystarczy ghost i strela 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Co nie zmienia faktu, że wynik kozacki, sposób mniej(edit. w sumie sprowadza sie do kampienia), ale co tam, każdy by się podjarał takim wynikiem . Edytowane 19 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Szukam jakiejś spokojnej muzyki do minitage. Coś w stylu tej - http://www.youtube.com/watch?v=KEaMDKQRVSA&feature=sub . Pomożecie? Edytowane 19 Listopada 2010 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
michalus22 0 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Na ten twój wynik złożyło się wiele rzeczy, głównie tych które irytują mnie w tej grze. Po pierwsze głupota ludzi z teamu przeciwnego? Gineli po 2x w tym samym miejscu i nawet granata tam nie rzucili, po drugie najbardziej irytująca rzecz. Kamperstwo, ja pierdziele jak można tak kampić ma to w ogóle jakiś sens? No i po trzecie przesadzone killstriki. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Zażalenia proszę kierować do twórców , wyłącznie na pergaminie , że dali możliwość takiej gry , równie dobrze mogli graczom wsadzić detonator do d.upska i kazać biegać pod rygorem jego odpalenia. Każdy gra jak potrafi i jak mu na to twórcy pozwalają , za wynik e-browar . Edytowane 20 Listopada 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Na ten twój wynik złożyło się wiele rzeczy, głównie tych które irytują mnie w tej grze. Po pierwsze głupota ludzi z teamu przeciwnego? Gineli po 2x w tym samym miejscu i nawet granata tam nie rzucili, po drugie najbardziej irytująca rzecz. Kamperstwo, ja pierdziele jak można tak kampić ma to w ogóle jakiś sens? No i po trzecie przesadzone killstriki. To tyle. Ten mecz nie reprezentuje mojego stylu gry. Normalnie gram bardzo agresywnie, ratio 5.07 no i dzisiaj dobiłem do 870 miejsca na świecie w TDM :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Mi się podobało. Przez niektórych krzykaczy żółć przemawia. Spróbujcie zagrać "kampiąc" a pewnie nie zrobicie jednej trzeciej tych killi. Nie wina Razora, że przeciwnicy byli typowymi ziemniakami do tłuczenia. Btw. ja tam nie widziałem kampy tylko grę defensywną. W TDM celem jest zwycięstwo, a Razor bardzo skutecznie team do tego poprowadził. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Mnie w ogóle TDM, DM czy kwaterki nie jarają. Prawda jest taka, że jak biega się po mapie, to bez większego szczęścia wyjdzie się na zero. Żeby regularnie mieć lepsze wyniki, trzeba grać zachowawczo, a wtedy dobicie do streaka będzie już tylko formalnością - ale to podchodzi już pod kamperstwo. Dlatego gram w zasadzie od czasów 4 tylko w S&D, gdzie nie można po prostu schować się w okienku i przeleżeć całego meczu - specyfika trybu zmusza do ruszenia się z miejsca, a początkowe rozmieszczenie drużyn ogranicza przez najważniejszą, pierwszą część meczu sytuacje, gdzie dostaje się w plecy albo w bok. Z kolei wraz z eliminacją współtowarzyszy rosną emocje i kiedy zostanie się samemu gra angażuje na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
michalus22 0 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zawsze śmieszył mnie i będzie śmieszyć mnie tekst to nie kamperstwo tylko gra defensywna. Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ten "argument" również wywołuje u mnie atak śmiechu. To co to jest to kamperstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Na tym filmiku glownie to widac inteligencje typow, ktorzy nie wezma Cold bloded (ghost?) tylko beda zdychac jak koty, zawsze to jest wnerwiajace jak w druzynie nikomu sie nie chce rozwalic wsparcia lotniczego, przeciez 2 typow madrych by sie znalazlo to po paru sekundach choppera nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dokładnie, przecież to latające darmowe punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 a trudno na nizszych levelach zestrzelic taki helikopter ? majac np zwykla bazooke ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi