Opublikowano 16 września 201311 l W niedzielę 22.09 rozpoczyna się kolejny, czwarty już sezon naszej ligi GT5 – GT Event. Jako, że wciąż brakuje nam kilku dodatkowych kierowców na torze, by nadać zabawie większego kolorytu, zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w rozgrywkach. Będzie to już ostatnia porcja wyścigów Eventu rozegrana w Gran Turismo 5, przed naszą przyszłą przesiadką na Szóstkę. Tym bardziej zachęcam osoby, które nadal czerpią przyjemność z trzyletniej gry PD. Nadal zdarza Ci się poświecać czas sesyjkom w GT5? Jesteś w stanie poświęcić póltorej godziny tygodniowo dla emocjonujących wrażeń w miłym, kulturalnym gronie? Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do nas. To głównie w online GT5 pokazuje prawidziwy pazur i dostarcza emocji, jakich na próżno szukać w singlu. Razem ze zgraną ekipą możesz pomóc nam wycisnąć ostatnie soki z tej gry, która wkrótce zastąpiona zostanie przez fanów przez następczynie. Informacje ogólne o Evencie: - jeden godzinny lub nieco dłuższy wyścig tygodniowo (niedziela; kwalifikacje: 20:00, start: 20:30) - czysta jazda z duchem zasad CRC (Clean Racers Club) oraz regulaminem Eventu. - jazda bez wspomagaczy (lub jedynie z ABS - zależnie od wyścigu) - system punktacji oraz kar - wszelkiego rodzaju klasyfikacje - uszkodzenia ciężkie (możliwe do naprawienia w pit stopie) - ogólny poziom trudności wyścigów w czwartym sezonie: średnio-zaawansowany - prezentowany poziom bez znaczenia (liczy się głównie umiejętność gracza do dopasowania się do zasad, jakimi rządzi się Event) Po więcej szczegółowych informacji oraz w celu zgłoszenia swojego udziału, proszę pisać do mnie na priva lub na PSNowy ID (Tar-Elendil). Gorąco zachęcam wszystkich grających w GT5 do dołączenia do Eventu. Zabawa jest naprawdę przednia, emocje wylewają się z ekranu litrami, a tydzień oczekiwania na kolejny wyścig zdaje się ciągnąć latami;) Kilka osób z tego forum, które gościło już na Evencie, może to wszystko potwierdzić. Serdecznie zapraszamy
Opublikowano 13 listopada 201311 l Siemka, zaczynam od nowa grac w GT5 mial by ktos extra kolory typu matte black, gold/chrome itp,itdtakze tickety typu ´67, ´70 i lvl24? prosiłbym o pomoc
Opublikowano 13 listopada 201311 l dodaj mnie na psn, może coś się znajdzie, ale niczego nie gwarantuję. gt5 z 2 miechy nie odpalałem
Opublikowano 26 grudnia 201311 l 20 maja 2014 zostanie wylaczony tryb online. pewnie caly czas sporo ludzi gra ale jak jest juz szostka to wylaczamy serwery i kropka
Opublikowano 26 grudnia 201311 l ...i "delikatnie zachęcamy" ludzi do kupna GT6 beta version....szkoda pisać.
Opublikowano 23 lutego 201411 l Ja we czwartek zaczalem grac w GT5, dziennie spedzam po 7 godzin. Rak nie czuje. 30% gry za mna.
Opublikowano 23 lutego 201411 l No to witaj w klubie, też zacząłem przygodę z GT5 kilka dni temu, póki co poznaje grę.. (zakończyłem przygodę z gt na 3 części).
Opublikowano 23 lutego 201411 l Ja skończyłem na czwartej części, w która grałem pobieżnie, czego później żałowałem (jak i sprzedaży PS2). Zaczynam myśleć już o kupnie kierownicy, same prezentacje gry na nich na YouTube wyzwoliły we mnie spora dawkę emocji. Dawno się tak świetnie nie bawiłem.